Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video isleme icin yazilim

di

Öne çıkan mesajlar

Ahali selam,

Bir suru program var biliyorum ama izlemek istedigim spesifik bir yol var, o yuzden direkt nokta atisi biseyler ariyorum.

Simdi Overwatch oynarken kaydettigim bilmem kac saatlik, ~600gig video var. Ben istiyorum ki acip programla izleyeyim once hepsini, begendigim yerleri tag'leyeyim, sonra bu tag'leri secerek video'lar olusturayim ya da en azindan tag'ledigim yerleri tekrar izleyerek neyi nereden nasil kesicem secebileyim.

Bir de aralara yazilar atayim, slow motion yapayim, efekt ekleyeyim falan ama onu cogu yapiyo zaten.

Var midir acep bu tag olayini yapacak program?
Sosyal ağlarda paylaş

premiere işini görür. tag diye marker koyabilirsin ama hiç gerek yok. istediğin tag'ler için sequence'lar oluşturucaksın ve hangi görüntü lazımsa kesip içine atıcaksın ilgili sequence'ın (klasör gibi düşün)

hepsinin kısa yolu da var öğrenince çat çat yapabilin.

çok da rahat izleyerek gidebilirsin kasmadan. tabii sisteme de bağlı.
Sosyal ağlarda paylaş

windows movie maker çoğu işini halleder aslında. sadece tag konusu için bir şey sunmuyor ama eklediğim yazılar video saniyelerinde gözüküyor, onları tag gibi kullanıp sonra temizliyorum. görsel efektlerde biraz zayıf ama, sınırlı içerik sunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Processing power konusunda derdim yok da su tagging olayini bi daha anlatayim, premiere ile nasi yaparim deyiverin bana bi :) Adobe'den app kiraliyorum zaten, ustune premiere'i de ekleyivereyim, ucuza geliyo.

Simdi -atiyorum- elimde 100 ayri gameplay video'su var ve ben headshot compilation yapicam, yaptim, bitti, sonra 2 ay gecti, yeni video yapicam, daha once yaptiklarimi tag'leyeyim ki bir sonraki compilation'a araya kaynamasin onceki video'dakiler. Bir de headshot tag'i aratinca bulayim iste ne varmis diye.

Programdan cok "post production'da nasi cozuyonuz bu sorunu?" sorusu da olabilir bu sordugum.
Sosyal ağlarda paylaş

taglemişken kesip kaydetsene niye sonra bölüyon onu anlamadım. Movie makerda var ses/görüntü kanalı. Youtube edit de kullanabilirsin, hatta hepsini yükle youtube a orada böl :D

Onun harici bilindik yazılımlar işe premiere edius vegas vs... Premierede yazı efek olarak o kadar hazır şeyler yok biraz mauel yapman lazım, sanırım sony vegasta daha hızlı şeyler var bu tür işler için.

final cuta bulaşma :D
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Simdi -atiyorum- elimde 100 ayri gameplay video'su var ve ben headshot compilation yapicam, yaptim, bitti, sonra 2 ay gecti, yeni video yapicam, daha once yaptiklarimi tag'leyeyim ki bir sonraki compilation'a araya kaynamasin onceki video'dakiler. Bir de headshot tag'i aratinca bulayim iste ne varmis diye.

Programdan cok "post production'da nasi cozuyonuz bu sorunu?" sorusu da olabilir bu sordugum.

adobe bridge kurup metadata ekleyebilirsin videolara, yine bridge içinde aratıp oradan premiere e atabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

https://www.youtube.com/watch?v=UbJFqkC3ry0

biraz fuzuli uzun oldu ama izle işte 5dk işin ne sdf

Hakkatten 30sn'de gosterecegin sey icin 5 dk video cekmissin, eline saglik :)

Baya baya isimi gorur gibi aslinda. Son bi soru ozman bunla ilgili;

Ben simdi cektigim 45243 tane video'yu boyle tek projeye eklesem, sequence'lere ayirsam, save dedigimde proje olarak kaydedecek, hem raw video'lar duracak hem de yeni bir kompozisyon yaratirken burdan secip secip oraya kopyalayabilicem di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...