Gallant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 k1nJo said: Rush gibi bir filmi aday bile göstermeyen akademiye ben de hâlâ kırgınım. +1. Hay bin yasa. Rezilligin daniskasi baska bir olayda, vaktiyle Rush in aday dahi gosterilmemesidir. Gecen sene ki en buyuk sicis ise Bridge of Spies a verilen Best Supporting Actor oduludur. Resmen Sylvester in hakkini yediler. Akademi uyeleri Fenerbahce kongre uyelerinden farksiz. Artik nasil gaza geldiysem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ben creed'i izlememiştim ya hatırlattığın iyi oldu yarın falan bi izliyim onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ezJYYDzcGfM bu kanalı baya beğeniyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 83 yıldır zarfları koruyan meşhur PwC'nin hatasına bak, reklamın iyisi kötüsü olmaz diyeceğim ama cidden büyük rezillik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 µh said: Ben, "dandik" diyeceğim. Sonra blogumda izah edeceğim nedenini de size kısaca burada bir yazayım. -> Bir foruma üyeyim. Forumdakilerin profilini izah edeyim önce. Üst üste 20 oscar dandik olsa dahi işleri tıkırında görecek tipler bunlar -> Yeni ödüller dağıtılırken bu tiplerin ikiye ayrıldığını gördüm. Peki nasıl kategorize oldular? -> Forum üyelerinden bazıları "la la land alsın, emmayı seviyorum, ryan da bilinç altımdaki ılığa hitap ediyor" diyordu -> Diğerleri de "Her yıl yığınla film çıkıyor, çok film izlemedin anlaşılan zaten no country for old man nasıl oscar aldı anlamadım" diyordu -> 1- Adamlar recep ivedik 5'te bile rahatlar, 2- Biri dandik filmler oscar alsın istiyor, 3- diğeri de efsane filmlere bok atıyor -> Bu profildeki tipler şu an kudurmuş durumda, forumda "89. Oscar Ödülleri " başlığı açıp kendi kendilerine muhabbet döndürüyorlar -> Lalaland'e oscar isteyen adamlar "güzel" diyorsa, benim tereddüt etmeden DANDİK demem lazım. -> Bu anlattığım vaka, DANDİK deme argümanlarımdan sadece bir tanesi... uahauhsaduhadasd 1 saattir forumdayım şunun yüzünden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Gallant said: k1nJo said: Rush gibi bir filmi aday bile göstermeyen akademiye ben de hâlâ kırgınım. +1. Hay bin yasa. Rezilligin daniskasi baska bir olayda, vaktiyle Rush in aday dahi gosterilmemesidir. Gecen sene ki en buyuk sicis ise Bridge of Spies a verilen Best Supporting Actor oduludur. Resmen Sylvester in hakkini yediler. Akademi uyeleri Fenerbahce kongre uyelerinden farksiz. Artik nasil gaza geldiysem :) oha bilmiyordum sırf müzikten bile aday olabilirdi efsane film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 O anketteki Moonlight'a oy veren 1 kişi kimmiş çıktı mı? Önceki sayfalara bakmadım gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=ygobstg4XQs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Moonlight'ı da izledim, bayılmadım ama iyi. La la land'den iyi denebilir. Filmin bazı yerlerini çok beğendim, bazı yerleri de hakikaten etkileyici. Ama bazı yerlerinde koptum, ki en can alıcı olması gereken yerde koptum. Toplamda inandırıcı bulmadım sanırım. Şimdi okudum da In the mood for love'dan etkilenme var diye yorumlar olmuş, hakkaten olabilir. In the mood for love'ı da çok beğenmemiştim ama çok etkileyici bir filmdi, yönetmen efsane bir iş çıkarmıştı. Moonlight'ı beğenen onu da kesin izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 cok uzun izlemedim versiyonu: zarflar asil ve yedek olmak uzere ciftermis. muhasebeci warren dayi'ya yanlis zarfi vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Hayır olayın aslı öyle değil, en iyi kadın oyuncu zarfını vermiş. Zaten zarfta Emma Stone- La la land yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 arcane'in dediği de o zaten sanki asdfdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 ya hayır en iyi film emma stonemuş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Nako said: ya hayır en iyi film emma stonemuş aslında best picture olduğu doğru zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 oha emmadan beklemezdim helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Evet Emma Stone Best... ıhh acma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 spoiler'ı açtım aylık akk doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 13 yasimdan beri boyle koleksiyoncu gormemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 editor v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 aynısını yazıcaktım aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Editor un hesap sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Emma'na koydu sayfanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 µh said: spoiler'ı açtım aylık akk doldu Telefondan açmayın, gitti GB'lar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 mart geldi kota resetlendi diye seviniyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar