Konn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 smartgun said: kime whisp atıcaz Sputzke Glebriwyn Tony_Stark said: wowu yüklüyordum tekrar legion alıp oynayacaktım şu topiği gördükten sonra pauseladım fasd o kadar grinding lazımsa ben kaçar Şimdi o kadar grind kalmadı. Yani Catch-up grind yapmana gerek yok, direk son tier itemlere ulaşabiliyorsun kısa yoldan. Aynı şekidle bahsi geçen silah upgrade etme işi de grind olmaktan çıktı son patchle birlikte. Herkesin aynı hızda ilerleyeceği bir sisteme döndürdüler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konn said: smartgun said: kime whisp atıcaz Sputzke Glebriwyn tmm tmm girdim. Dediklerin online değildi. Ganija aldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 En başta artık referans olamayacak bir progress bilgisi kalmış. Üzerine NH geçmiş falan. Güncel bilgi yazayım. NH 1/10 Mythic ToS 8/9 HC Yani işte biz de bok var gibi dün Avatar'ı kestik KJ deniyoruz kendimizce. Curve almış oyuncular mevcut. Yukarıdaki Guild'e yazılı progress tabiki. Ben bu bilgiden etkilenmezdim ama yine de bilgi işte. Bide dandiğinden webstiemiz var: Chorus Caprarum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Hadi gz curve alin ya argus acilmadan. Cok hevesle emek veriyon belli. Bosa gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Argus açıldı anasını satim. Seat'den önce almak lazım hadofkhda Bir kısmımız Curve aldı zaten. Bizim guilde özel Curve achi olarak patlamıo daha başka bi curve. Bu işlerin STK'sı gibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Faction change ucuzlarsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Ucuzlamadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Yok ucuzlamadi. Bende horde priest oynuyorum o para ile gamecard aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Yapma ya. Horde Priest de çok lazımdı, neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Adam faction change ucuzlarsa gelirim diyor zaten alliance a geçecek zaten atarlı 12 yaş sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Bize horde priest lazım gerçekten sen ne anladın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 bayılıyorum ya forumlarda böyle guildmasterların kendi topiclerinde milletle kavga etmesine laf sokmasına ağalık yapmasına filan. *grab popcorn* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 kavga yok - adam gelemedi çok ihtiyacımız var, alliance olarak horde pri bile kabul ediyoruz demek istemiştim. aciz konumdayız popkodan bana da ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Faction change ucuzlarsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Sizin faction change ucuzlarsa kısmı , Birbirine bir türlü kavuşamayan platonik aşk anlatan Türk dizisi gibi bir şey olmuş zaten. İnşallah ucuzlar , sevenler birbirine kavuşur. Allah ne muradınız var ise verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Yahu yılın son günü adam buraya bunu yazmış. Gel 10euro ben verim ne diyim daha artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Ya ucuzlarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 O zaman 5 euro veririm Ha bu arada guild progressimiz 10/11 HC oldu. Mythic yapabilecek sayıya da yavaştan gelmeye başladık. Bu boktan realmde olan varsa beni bulsun çok acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Yemin ediyorum şu başlığı görünce oturup kasasım geliyor adamlara bi destek atmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Konn said: O zaman 5 euro veririm Ha bu arada guild progressimiz 10/11 HC oldu. Mythic yapabilecek sayıya da yavaştan gelmeye başladık. Bu boktan realmde olan varsa beni bulsun çok acil. ABi bende bir süre alliance oyandıgım için şunu fark ettim iş realm işi değil faction işi. Hani horde olsan şimdiye en az 3/11 mythic kesmiş olurdun. bu hafta süperloto çıkarsa sizin guildin server+faction change masrafını karşılayacagım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Six Adam in serverina gidin ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 11/11 yaptık daha henüz. Biraz palazlandık. Yakında Mythic deneriz ama cürmümüz ne der bilmiyorum. Outland-EU horde nüfusu düşük diye biliyorum. Sorun realm değil faction diyip sonra server+faction change masrafı demişsin. Zaten ben de demiştim, TN'de horde veya Silvermoon'da Alliance olsaydık 3/11M olmamak için bir sebep yok. Yine de loto çıkarsa haber ver Smyrno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Flam said: Yemin ediyorum şu başlığı görünce oturup kasasım geliyor adamlara bi destek atmak için. DH kas hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 abi sayı verip görgüsüzlük etmeyeyim de bikaç boss kestik halihazırda, cutting edge istiyorum bu patchte yazık etmeyin emeğime. Diğer expansiona casual oynayayım diyorum o zaman geleyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Ne? Caju'mu? Diğer expansionda Pozzo Dell'Eternita - EU (Italiano) realminde TÜRK RBG takımı kurmayı hedefliyoruz. Sana yerimiz yok gibi gözüküyor Caju olacaksan......... Ha bir de guildin adını olarak değiştirmeyi düşünüyoruz. Hayatta ne kadar ekstra zorluk varsa onu seviyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar