Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 selam iki kişiye özelden sordum da buradan genele yazayım. bu sorular e-book yazanlar için geçerli gibi -hangi yazılımı kullanıyorsunuz? word dışında bir kaç tane özel yazılım görmüştüm de hatırlamıyorum -fontu, karakter büyüklüğü, sayfa numarası falan formatlama işlemini takip ettiğiniz biyer var mı kafanıza göre mi yapıyosunuz? -kitabın önsözü basım numarası tarih falan gibi şeyleri ekliyor musunz -yayınladığınız sattığınız platformlar hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 hayatını mı yazcan pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 yazılmış kitaba dizin mi yapacaksın yoksa sıfırdan kitap yazmaya başlıyorsun da fontu mu seçemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 0dan ya. falan fişman karamalalık bişeyler. formatla sonradan uğraşmayayım diyorum. tez yazarken otuz kere sonradan editlemem gerekti dersini aldık @fistan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 "tez yazılır" ilanlarını 18-20 yaşıma kadar gerçekten para karşılığı tez yazan insanların sunduğu bir hizmet sanmıştım :D var di mi başka öyle sanan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Oha öyle değil miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 font olarak georgia uygun yazıyo nette tüm aygıtlar için düzgün gözüküyomuş falan. Arial. Baskerville. Caecilia. Courier. Georgia. Helvetica. Lucida Sans Unicode. Palatino. liste var böyle. georgia iyi gibi sayfa formatına bakıyorum şu anda. 8.5 x 11inch yazmışlar da hep eski bilgiler. bi site öyle kullanmayın falan yazmış. yok mu patide ebook çıkaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 athlet var yazar 2-3 kitabı var ona sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Drall said: Oha öyle değil miymiş? :D yok abi işte tez formatına sokuyor yazdığın yığını bir sürü kuralı var satır aralığından içindekiler ve dipnot dizini yaratmaya meşakatli iş o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 doğru keywordleri aratamamışım ki bi türlü https://catherineryanhoward.com/2010/09/06/how-to-format-your-e-book-the-non-migraine-inducing-way/ tabi pdf formatında indirildiğinde baya bi bozuyo bu dalgayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 abi sen önce bi yaz, eser ortaya çıksın formatıydı puntosuydu daha sonra uğraşırsın onlar o kadar sonradan geliyor ki, pazarlatyacak mal olmadıktan sonra boş ambalajı napacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 çünkü sonradan editlemek ölüm. tezde başıma geldi, deadlinedan bir önceki gün hala format düzelmekle uğraşıyodum. yaparım taslağı başlarım önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 abicim kitap dediğin arada sırada yanıp sönen sokak lambasından gelen ışıkla aydınlatılan soğuk bir odada, buruşturulmuş kağıtlar yığını arasında bir daktiloyla yazılır dostum. bir de dolu kültablası olacak. tabi ne yazdığına bağlı bu dediğim rus edebiyatı için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 sdfds yok ya ebook. dümdüz olacak işte sayfa numarası bile koymayın diyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 kitabı yazdın düzenlemesi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 de da olayını bir çözebilsem ben de yazmaya başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 ben virgülü tam bilmiyorum kafama göre kullanıyorum sanırım. NE kadar doğru oluyor kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Selam, Vallahi editörler hallediyor onu :) ben word'de ham metin yolluyorum. Sonuçta word üzerinde yapılmaz başka programı vardır onun A5 boyutta vs. düzenleten ama bilmiyorum ne kullanıyorlar öm kutun doluymuş da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 yav said: Drall said: Oha öyle değil miymiş? :D yok abi işte tez formatına sokuyor yazdığın yığını bir sürü kuralı var satır aralığından içindekiler ve dipnot dizini yaratmaya meşakatli iş o yüzden tezi tamamen yazani da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 senko said: ben virgülü tam bilmiyorum kafama göre kullanıyorum sanırım. NE kadar doğru oluyor kim bilir... http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=187:Noktalama-Isaretleri-Aciklamalar&catid=50:yazm-kurallar&Itemid=132 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Pro çözüm : Scrivener Epub yazıyacaksan free tool : Sigil Yine baya büyük bir kitlenin kullandığı distraction-free tarzda toollardan open source olan Focus Writer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 selam, canının istediği fontta istediğin puntoda word dosyasına yaz, onu editleyen insanlar var zaten. belli bir kalıp içerisinde devam edebilen kimseyi görmedim ben henüz. ben word dosyasına iki yana yaslamadan paragraf, boşluk vesaire umursamadan yazıp yolluyorum, düzeltip geri yolluyorlar sonra baskıya gidiyor zaten. e-kitap sürecinden pek haberim yok açıkçası. ama benzer olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 nileppezdel said: Selam, Vallahi editörler hallediyor onu :) ben word'de ham metin yolluyorum. Sonuçta word üzerinde yapılmaz başka programı vardır onun A5 boyutta vs. düzenleten ama bilmiyorum ne kullanıyorlar öm kutun doluymuş da... iyi söyledin kutu dolmuş diye eyv. formata göre ayarlıyor heralde editörler ad3m said: Pro çözüm : Scrivener Epub yazıyacaksan free tool : Sigil Yine baya büyük bir kitlenin kullandığı distraction-free tarzda toollardan open source olan Focus Writer inceliyorum sağolasın AthleT said: selam, canının istediği fontta istediğin puntoda word dosyasına yaz, onu editleyen insanlar var zaten. belli bir kalıp içerisinde devam edebilen kimseyi görmedim ben henüz. ben word dosyasına iki yana yaslamadan paragraf, boşluk vesaire umursamadan yazıp yolluyorum, düzeltip geri yolluyorlar sonra baskıya gidiyor zaten. e-kitap sürecinden pek haberim yok açıkçası. ama benzer olması lazım. genel olarak yapılan bu sanırım. yazar yazıyo kafasına göre çok dağıtmadan. editörler hallediyor. peki epub ile normal pdf'i online yayınlamak arasında ne fark var? google play books'a pdf yükleyebiliyorsun mesala epub olması gerekmiyo illa. adam alırsa pdf olarak düşüyor telefona. o zaman epub farklı pdf farklı formatta mı olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 bu postun altına sorayım. wattpad kafasında gençlik romanı yazmak istiyorum wattpad den biraz daha kaliteli mecra var mı yoksa wattpad bu işte tek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar