Xaero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Bune ya 1 haftadır geçmedi... Var mı atlatan tavsiye versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 öksürüğü 1 ay sorada geçmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Evde herkes hasta oldu ben haric. Gozler nemli oksuruyolar. Halen gecmedi ne menem bi seymis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 obusmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 abi hastalıkta bile fakirsiniz ben ona yanıyorum. gidin kuş palazı olun difteri amipli dizanteri kamçılı hayvan falan olun. grip ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 hic..diyymiiyy..neyse parasi verin hatta ben istiyor dujj da diyin 100 dolares bayilin koclar gibi nasil kaptin anlat dediklerinde anlatacak hikayeniz olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 bu yıl hiç grip olmadım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 http://i.hizliresim.com/8Pv1N7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 domuz baya yaygın bu aralar etrafımda coluk cocuk 10 kişi hasta oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 2 haftadır hastayım öksürük + burun akıntısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 çare buymuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 oldum iyileştim bile şimdi hastaları parmakla gösterip gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 viral bir hastalığa ne çözümü abi eskiler boşuna demiyor ilaçla 7 günde ilaçsız 1 haftada geçer diye. kendini rahatlatabilirsin en fazla onun dışında çok yapacak bir şey yok. dinlenecen, soğuk yemicen uzun sürmemesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 ben sezonu açmadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 ne kadar grip olma korkusu yaşarsanız grip olmaya o kadar yaklaşırsınız. 7-8 senedir tık yok bende. geceleri sadece boxerla uyurum, dışarı tarzan gibi çıkarım. no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 senin nazal kavitenin arkası boş. ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 ba dum tss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 goldbären said: senin nazal kavitenin arkası boş. ondan. hiç değişmemişsin pis şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 o faktör gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 faktör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Nasıl başlıyor peki? 2 gün önce hasta olacığımı hissediyordum böyle hafiten bi kırgınlık vardı. Bugün ses değişti boğaz şişti biraz da burun akıntısı başladı. Umarım şu salgın dalgası değildir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Harir said: o faktör gelmiş h eheheasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 iyileşemiyorum bu ne, geçen hafta 3 gün ateşli bir şekilde yattım. gözlerim aka aka öksürerek uyudum her akşam. ses kısılması ile başlıyor. şimdi yine sesim kısıldı başladı gözlerim yaşarmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 bir haftalığına basit şekeri kes, sigarayı bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar