Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araç markanız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kn air filter(+15hp), kat iptali duz boru ve germiyanligil ekszoz (+25hp). Dr. Bilal stage 2 yazilim (+55hp), XEONOCIDE xenon kit (+2hp), Samsun tuning spoiler (+5hp)

yazmayi unutmussun kardes
Mesaj tarihi:
Leon degilde bunun bi dusuk modeli vardı yaris arabasi gibi ondan alcaktim ben, tam o arada bedelli cikti fln almadim
Seviyodum gorunusunu, onu satiyorlarda stahe2 yazılım diye, gorunce aklima geldi.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hanim hem sozunu gecirmesi hem de araba tercihi olarak daha maskulen cikmis desene.

yeni nesil kadinlar gercekten de guclu ve kararli. tebrik etmek lazim.

iyi bi tercih yapmis.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

leon ezenler gitsin kumda oynasın.
bırak golfü, haftasonu dizel otomatik a3 kullandım, leon'dan hiç üstün yanı yok.

rahatlık/konfor farkı da mı yok
motorlar aynı zaten
Mesaj tarihi:
2014 dizel manuel focusu verip otomatik focus aldım 2016 model

1 hafta felan golf kullandım almadan önce. İçi çok daha rahat ve şıktı. Ama dışarıdan bildiğin kutu ya araba.

Bi de focusun sürüşü hep en iyi fakir arabaların içinde
Mesaj tarihi:
fresia said:

ginaly said:

bırak golfü, haftasonu dizel otomatik a3 kullandım, leon'dan hiç üstün yanı yok.

motorlar aynı zaten

o da yok. sürüş anlamında neredeyse birebir diyebilirim. malzeme olarak da aynı görünüyor. bi tek ön göğüs biraz daha tok duruyor gördüğüm tek fark o.
a3 tam yalanmış ya. patronun a6sına biniyoduk, ulan diyodum audi efsane hakkaten. meğer küçüğünde çuvallamış herifler.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

fresia said:

ginaly said:

motorlar aynı zaten

o da yok. sürüş anlamında neredeyse birebir diyebilirim. malzeme olarak da aynı görünüyor. bi tek ön göğüs biraz daha tok duruyor gördüğüm tek fark o.
a3 tam yalanmış ya. patronun a6sına biniyoduk, ulan diyodum audi efsane hakkaten. meğer küçüğünde çuvallamış herifler.

A3 motoru iyi Renault bildiğin. Kalite rezalet
  • Yeni Oluştur...