Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 kn air filter(+15hp), kat iptali duz boru ve germiyanligil ekszoz (+25hp). Dr. Bilal stage 2 yazilim (+55hp), XEONOCIDE xenon kit (+2hp), Samsun tuning spoiler (+5hp) yazmayi unutmussun kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Ahahah. Sonra "abi valla billa bmw 5 leri ezikliyom leon ile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Leon degilde bunun bi dusuk modeli vardı yaris arabasi gibi ondan alcaktim ben, tam o arada bedelli cikti fln almadim Seviyodum gorunusunu, onu satiyorlarda stahe2 yazılım diye, gorunce aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 leoncu muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 vay 5 tane subaru varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 MINI niye yok la araba değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 mini mi? o kadar kadin var mi forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 bisiklet neden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 iki ay once mini countryman aliyordum hanim begenmedi de gittik golf aldik.Hala yaniyorum ikna kabiliyetim olmamasina dasaaa said: mini mi? o kadar kadin var mi forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 hanim hem sozunu gecirmesi hem de araba tercihi olarak daha maskulen cikmis desene. yeni nesil kadinlar gercekten de guclu ve kararli. tebrik etmek lazim. iyi bi tercih yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 leon ezenler gitsin kumda oynasın. bırak golfü, haftasonu dizel otomatik a3 kullandım, leon'dan hiç üstün yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 abi yeni nesil turbolu araclar çok ezilmiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ginaly said: leon ezenler gitsin kumda oynasın. bırak golfü, haftasonu dizel otomatik a3 kullandım, leon'dan hiç üstün yanı yok. rahatlık/konfor farkı da mı yok motorlar aynı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 2014 dizel manuel focusu verip otomatik focus aldım 2016 model 1 hafta felan golf kullandım almadan önce. İçi çok daha rahat ve şıktı. Ama dışarıdan bildiğin kutu ya araba. Bi de focusun sürüşü hep en iyi fakir arabaların içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 aston martini bulamadım listede ford işaretledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 fresia said: ginaly said: leon ezenler gitsin kumda oynasın. bırak golfü, haftasonu dizel otomatik a3 kullandım, leon'dan hiç üstün yanı yok. rahatlık/konfor farkı da mı yok motorlar aynı zaten o da yok. sürüş anlamında neredeyse birebir diyebilirim. malzeme olarak da aynı görünüyor. bi tek ön göğüs biraz daha tok duruyor gördüğüm tek fark o. a3 tam yalanmış ya. patronun a6sına biniyoduk, ulan diyodum audi efsane hakkaten. meğer küçüğünde çuvallamış herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 focus = traktör sesi vw = tok kapı sesi araç alırken bu stereotiplere dikkat edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Fiat lı diğer kardeşimle sarılıp ağlamak istiyorum. Kim o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 benim o. doblo var, arkasinda osmanli tugrasi da geldi.. 2. el aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 1 tane ferrari var arada cikartiyorum onun disinda sari sahin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 fenn said: Fiat lı diğer kardeşimle sarılıp ağlamak istiyorum. Kim o? bende de 2000 model siena var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Yalniz olmadigimi gormek cok guzel :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 olm hyundai eklesenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ginaly said: fresia said: ginaly said: leon ezenler gitsin kumda oynasın. bırak golfü, haftasonu dizel otomatik a3 kullandım, leon'dan hiç üstün yanı yok. rahatlık/konfor farkı da mı yok motorlar aynı zaten o da yok. sürüş anlamında neredeyse birebir diyebilirim. malzeme olarak da aynı görünüyor. bi tek ön göğüs biraz daha tok duruyor gördüğüm tek fark o. a3 tam yalanmış ya. patronun a6sına biniyoduk, ulan diyodum audi efsane hakkaten. meğer küçüğünde çuvallamış herifler. A3 motoru iyi Renault bildiğin. Kalite rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 parası anca leona yeten makasçı plazacının seatı koyduğu pedestal baya yüksek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar