nukem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 sitenin hala açık olmasına baya şaşırdım. tanıdıklara çok selamlar, umarım herkesin keyfi yerindedir! (yaşlı facebook mesajı attım) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 verite? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 yes Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 hoşgeldin tekrar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 tanımıyom ama hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Welcome back Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ultima?. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Hoşgeldin melis denmemesi o kadar şaşırtıcı ki ilk 3 postta.. Hoşgeldin :). Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Denmemesi normal cunku nuket bu... Bizim nuket ,sanane uo'da az mi takildik ya... Tekrardan hos geldim canim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Kac sene gecti bi valorite diil hala :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 yekeyeke said: Hoşgeldin melis denmemesi o kadar şaşırtıcı ki ilk 3 postta.. Hoşgeldin :). gergenin diktatör yönetimi altında eziliyoruz. melislere selam veremiyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 hükümet bu durumdayken site yönetiminden 1-2 mod faşistmiş değilmiş ne farkeder aman. iyi forumlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 ülkeyi kurtaramıyoruz ama paticik için çok geç değil yaşasın halkın paticiği Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 uff verite dedin ultimayi yukledim minoc madendeyim gel. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 nukem verite renkli renkli giyinen karakterdi dimi. aklımda öyle kalmış sdfs. tinker bs miydi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Kalite armorun adresiydi sanki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Flassh said: yekeyeke said: Hoşgeldin melis denmemesi o kadar şaşırtıcı ki ilk 3 postta.. Hoşgeldin :). gergenin diktatör yönetimi altında eziliyoruz. melislere selam veremiyoruz Hoşgeldin melis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Nukem niye gittin niye geldin Bakın ne buldum http://nukemverite.blogspot.com.tr/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 wb Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 brit bankin oralarda bos bos gezesim geldi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Flassh said: yekeyeke said: Hoşgeldin melis denmemesi o kadar şaşırtıcı ki ilk 3 postta.. Hoşgeldin :). gergenin diktatör yönetimi altında eziliyoruz. melislere selam veremiyoruz Sus ma sustukça sı ra sa na ge le cek Faşo gerge Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 axedice said: Nukem niye gittin niye geldin Bakın ne buldum http://nukemverite.blogspot.com.tr/ 26.2.2006 ilk paragraftan sonrasını okumaya gerek duymadım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Masakari said: Flassh said: yekeyeke said: Hoşgeldin melis denmemesi o kadar şaşırtıcı ki ilk 3 postta.. Hoşgeldin :). gergenin diktatör yönetimi altında eziliyoruz. melislere selam veremiyoruz Sus ma sustukça sı ra sa na ge le cek Faşo gerge olm gerge'den korkmaya gerek yok. adam hipster. siteden atmak falan cok siradan seyler ona gore. gider kimsenin kullanmayacagi programlar ile, cok uzun sureler alacak islemler yaparak size uyari falan gondertir anca. o uyariyi da okumak icin sadece linux ustunde calisan ecubik bir gnu seysi kurman gerekiyordur. kasmaz okumazsin. oldu bitti. al sana gerge-savar. entel o entel.. teknoloji enteli. hayati next next next seyleri "su 139 adimi izlerseniz bunu yapabilirsinizz" tadinda zorlastirarak geciriyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Welcome back Ee ne yaptin gittiginden beri? Ne isle ugrasiyosun, memlekette misin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukem Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 abi ne zaman gittiğimi tam hatırlayamıyorum, karakedi miydi kuçukedi miydi hepimizi banlamıştı. o buralarda mı sahi? yoksa zegnalar revolt mu yaptı :) bu yaz ayrılma planları yapmakla birlikte ülkedeyim, okul vs. bitti 4 senedir tedarik zinciri danışmanı olarak butik bir danışmanlık firmasında çalışıyorum istanbuldayım. bilgisayara vs. fazla vakit ayıramıyorum haliyle. Trendbasket.net diye bir internet sitesi kurdum basketbolla alakalı yaklaşık 4 senedir ortalarda, o baya büyüdü. Fazla vakit ayıramıyorum ama güzel bir dedicated ekibi var yürüten belki duymuşsunuzdur ismini. Siz neler yapıyorsunuz? Esh said: Welcome back Ee ne yaptin gittiginden beri? Ne isle ugrasiyosun, memlekette misin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.