Lectre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Arkadaşlar hafif engelliyim bu konuda, yani aslında yaptım ama beceremedim. Evde 3 bilgisayar kullanılıyor, dl kısmında bir problemim yok ama bilgisayarlardan biri herhangi bir dosya upload ederken komple internet kullanılamaz hale geliyor, ayarlardan qos flm kurcaladım aradım taradım ama hala aynı sanırım beceremedim pek. var mı basit bir şekilde anlatabilecek? modem rt 203 airties olması lazım kabaca söyleyeyim total bağlantının %30undan fazlasını kullanamamasını istiyorum 2. bilgisayarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 O modemde çok büyük ihtimalle bandwith sınırlama yoktur. Bilgisayarlara netlimiter tarzı bişey kurman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 quality of service kısmında halledemiyor muyuz işte :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 garbıçta çok zaman geçirdikten sonra bu başlığı gördüm ve ağdayı ağda diye şey ettim. şu kıllı filan olandan.. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 "Ağda" yı okuyunca bi ben mi şu diğer tüyler için olandan anladım? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 yalnız değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 dylanN said: "Ağda" yı okuyunca bi ben mi şu diğer tüyler için olandan anladım? :( Kesinlikle yalnız değilsin. 2 Dakika boyunca "ne alaka lan" diye baktım başlığa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 buraya sorana kadar google amcaya sorsaydın. http://www.kancablog.com/2012/12/Airties-Modem-internet-hizina-Sinir-Koyma.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paketi alayım mı abla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 agda yazsa kimse kil tuy anlamazdi belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Masakari said: Paketi alayım mı abla? Hayırlı Cumalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ağda yaptırdıktan sonra ciltte sivilce olmaması için ne yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 bence babanın dizi ve torrent keyfini sınırlamamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Masticore said: ağda yaptırdıktan sonra ciltte sivilce olmaması için ne yapabiliriz. Bu devirde ağda mı kaldı allasen.. aslanlar gibi lazer yaptırcaksın. Mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Düşün ki sıcak bir yaz günü ve cildin bronz ne yapıcaksın ? AĞDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Zaten kışın 4-5 seansta bütün tüylere elveda diyorsun. LAZER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Türkiyede ağda var mı ya, karşılaştığım çoğu kız benden kıllı. FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 problem sende demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Xenus said: buraya sorana kadar google amcaya sorsaydın. http://www.kancablog.com/2012/12/Airties-Modem-internet-hizina-Sinir-Koyma.html ya onları vs yaptım zaten cahilliğim o raddede değil, etki etmedi garipsedim konu açtım bilemedim, çok kötüyüm olm gelmeyin üstüme, hayat çok zor lan! konuyu okuyunca vazgeçtim zaten ne yapıyorsam ahahafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 dylanN said: Zaten kışın 4-5 seansta bütün tüylere elveda diyorsun. LAZER pahalı işte bizim arkadaşlar akumere gidiyor hep yarım yarım kaldılar gerizekalılar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Masticore said: Düşün ki sıcak bir yaz günü ve cildin bronz ne yapıcaksın ? AĞDA oralar bronzlaşmıyo güneşten de standart türk kızındaki ortadoğululaşabiliyo yaş geçtikçe. ipl falan bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Konu ne güzel hybrid ilerliyor afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 saribacilarda kremler var pfttiriyorsun inceler iyice sarariyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 hamamotu rulz gençler o değilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 tplink bw control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar