eldar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Bu özellikle tarihi yerlerde çok yaygın, hatta dikkatli bakarsanız harabe benzeri yerler köstebek deliği gibi deliklerle dolu korunmuyorsa. Benim defineyle alakalı tersten de olsa bildiğim bir olay var ama onu anlatıyım. Aşağı yukarı 15 yıl önce annemin iş yerinden bir işçinin dedesi vefat ediyor. Dedesini vasiyeti gereği köye tarlasına gömmek için Sivas'a gidiyor kardeşleriyle. Gidiş o gidiş. 1 hafta geçiyor ses yok, 2 hafta, 1 ay... En sonundan haber geliyor. Bunlar tarlanın bir köşesini kazarken defin için, gömülü altın sikkeler buluyorlar. Sikkeleri hemen çıkarıp kuyumcuya götürüyor uyanıklar, ama kuyumcu jandarmaya haber verince hapsi boyluyorlar :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Askerligi Ankara'da jandarma olarak yapmıştım. Görev de devriye şöförlüğü. Paso köyleri dolanıyoruz vs. Bi gece ihbar geldi define kazıyorlar diye. Meger yasakmış kanunen. Neyse gittik. Kullandıgım da 2012 model ford transit. Baya köyü geçtik, yollar bitti, dag tepe tırmanmaya çalışıyoruz abuk subuk yerlerde. Neyse 3-5 gece gittik bulamadık kazdıkları noktayı. En sonunda bulduk. Baya ciddi bi çalışma olmuş. Öyle kazma kürekle kazılacak şey degil. Neyse bulduktan sonra 2-3 gece daha gittik, pusu kurup adamları bekliyoruz elde silah. Ben varım, araç komutanı var, bi de uzun dönem genç bi çocuk. Çocuk karanlıktan korkuyo. Saat gece 3 yada 4 falan. Garibimi bi yere koydu komutan, burda bekle diye. Neyse 2-3 gece böyle bekledik gelen giden yok. Sonra aradan 1 hafta geçti ihbar geldi. Şu an ordalar diye. Gittik hemen dag tepe gazlaya gazlaya. Tam biz gelirken minibüsün sesini duymuşlar heralde. Kaçmaya falan çalıştılar. Önlerini kestik, neyse yakaladık falan. Adamların üzerinden 2 tane av tüfegi, 3 tabanca çıktı. Kazıyı yapan ekibi sayıyorum. Köyün imamı (çünkü define büyülü olurmuş ve o büyüyü bozmak lazımmış), köyün imamının kızı, ve kızın sevgilisi. asdkjfh ekibe gel. Bu da böyle bi anı işte. Tarihe paticik'e attığım en uzun post olarak geçsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 http://www.definesohbeti.com/fotografli-define-isaretlerinize-yorumlar/35079-tas-yigmalar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 bu adamlar nasıl bir hayal aleminde yaşıyor vay aq40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Bizim oyunlardan dizilerden çıkardığımız fantezi ihtiyacını bu garipler dinden defineden buluyor işte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 peki bu kadar adam var hiç biri mi bişi bulmadı olm bunların? hadi bulmadılar hiç mi "hacı yılan mılan diyon da sende bi numara yok ki, varsa çıkar koy masaya lootları" demiyorlar? yok mu abi en azından bi vanq katana falan bulan ya? bi adam gördüm nickinin ilk bölümü denizler tanrısı, ikinci bölümü 2023. beynim bağ kurmaya çalışırken kırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Şimdi düşündümde biz bilgisayar başında saatlerce oturup vakit harcıyoz bu adamlar fiziksel bişiler yapıyolar bi de hem daha gerçekçi kendimi kötü hissettim şu anda gerçi biz oyun oynadığımızın farkındayız bu mallar gerçek sanyıo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Laraken said: peki bu kadar adam var hiç biri mi bişi bulmadı olm bunların? hadi bulmadılar hiç mi "hacı yılan mılan diyon da sende bi numara yok ki, varsa çıkar koy masaya lootları" demiyorlar? yok mu abi en azından bi vanq katana falan bulan ya? bi adam gördüm nickinin ilk bölümü denizler tanrısı, ikinci bölümü 2023. beynim bağ kurmaya çalışırken kırıldı. ahah poseidon2023 adam "defineyi bulmuşsun artık yapman gereken BİSMİLLAH demek" falan diyo kgfd neler neler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 olm çok ilginç ya harbiden aahahhdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 POSEİDON2023 çok iyi hsaashgsahddsahcbdcb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 o adamlarin yarisindan fazlasi elimde dededen kalma kagit var sekiller filan var dedigin zaman bogazina bicagi dayayacak tierde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 tüm foruma baktım tek tek bi taneside ağa kazdım bu çıktı diyen yok anca tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 bulupta söyleyen aptaldır zaten ihbar felan göze alır mı kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 niye abi hepsi illegal değildir heralde ? definecilik yasası bile varmış baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 bu gece iş bitirmeye gidiyorlarmış http://www.definesohbeti.com/fotografli-define-isaretlerinize-yorumlar/35015-cappadocia-kaya-mezari-5.html baya psikolojik incelemelik bi forum. coğrafyanın tarihi belli, bi sürü el yapımı şey buluyor olmaları da doğal. belki maddi şeyler de buluyolardır da kafalar enteresan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 definecilik yasasina gore.. zaten oren yerleri sit alanlari vs vs de kazi yapamiyorsun.. turizm bakanligi temsilci gonderiyor onun masraflarini sen karsiliyorsun birkac izin alman lazim buldugunun % 40 ini sana veriyorlar.. falan filan..yani bu abilere ters kulliyen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 konu Imba :) Malibu said: Ustam emin olmak için soruyorum. Kırmızıyla çizdiğim yerde mi kapak? Bir de yılan dikkatimi çekti. Selametle... sdkjhfksjhfklsdhflksdhjf denalir said: Malibu Hocam, Şirvan hocamla çalışmamızın son çizimleri aşağıdaki gibi, atladığınız Basur yazıtlarını da ekledik. Ters V'ye dikkat açı önemli. Cidden bişi mi var orda lan!!!!! abiiiğ :D Laraken said: dsfdsfdsf şu koruyucular çıktı denilen mesajın altına VORTEX ATSANA yazasım geldi lan sdfdsf. :D Bathory said: Kazıyı yapan ekibi sayıyorum. Köyün imamı (çünkü define büyülü olurmuş ve o büyüyü bozmak lazımmış), köyün imamının kızı, ve kızın sevgilisi. asdkjfh ekibe gel. Bu da böyle bi anı işte. Tarihe paticik'e attığım en uzun post olarak geçsin pls. guild olarak gitmişler loot'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 bakalım akşam neler olacak :D yılarlar dile gelecek mi ? yerde ayak izleri çıkacak mı? emanet sahiplenmiş mi ? kafamda deli sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 abi basur yazilari varmis.. cok pis kan cikacak oradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 fake hesapla trollemek lazım "kardeş ora benim mevki uzak dur gaza boğarım seni vs." asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 said: Sayın Konyalı kardeşim. Resimlemeniz yetersiz. Ayrıca; Çubuk kullanmadan, cihazla bakmadan yapacağın her iş ancak kas çalıştırır. Bu hafta sonu olmaz da, sonraki haftaların bir pazar günü; O geniş kayanın üzerinde; bir kangal Torku acılı sucuk alacan. Tel ızgara üzerinde pişirecen. Bir taraftan da aleminyum demliğe çayı koyacan. Sen bu işlerle meşgul olurken bende sana boşlukları bulacam, Derinliklerini tespit edecem, hadi bi de içene bakayım ne var diye. Buraları bu resme göre garibanlarla dolu. Çoğunda birşey çıkmaz. Çıkanlar da olur amma azdır. Sonra beni eve bırakacan. Prosüdürü yerine getirince de işleme başlarsın. Ben pikniği severim. Bağ bahçe işine hiç karışmam. Sende bize bir dua edersin bize yeter inşallah. zükecek :DDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 neresi oldugunu bilmek lazim..hani ahmet abilerin tarlanin ustu degil mi orasi filan gibi birseyler sallayabileceksin ki isirsin yemi.. onun disinda direkt ihbar etmek lazim jandarmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 torku acılı sucuk ne amk. sikik bakkal sucugu. fakirin fantazisi de fakir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 ben ilk sucukla büyü yaptırcak sandım amkjdospgkjpfdhgfhgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 cumhuriyet de a101 de satiliyor ona bakarsan ..ne istesin adam dag basinda sampanya patlatacaksin gobegimden kaz cigeri yiyeceksin mi desin..adamlar zengin olsa onla ugrasmaz gider parti kurar sahte envanterle muzesini toptan goturur filan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar