Killer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 çok ağır reklam gibi oldu başlık. stolk diye arattım bulamadım patide. youtube kanallarını falan takip etmem, facebooktan da takip ettiğim özellikle izlediğim birileri yok fakat şu ekibin samimiyeti ve anlatışını çok iyi buluyorum. bence takip edilmeli ve yayılmalı https://www.youtube.com/channel/UCvUbNqBKY_uHAfgs-xacGdQ https://www.facebook.com/supertolkstolk/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf geri kalan sosyal medya kanallarını isteğe göre arayıp bulun adamlar mecidiyeköy kaldırımlarında yeşeren bir dal ot gibi bence. ülke bok yolunda, ama biraz olsun eğlendirici bilgilendirici bişeyler yapalım demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 en popüler videosu olan "içerde miyiz" i izleyeyim dedim, 2 dakika dayanabildim. "Nedir" kanalının bi değişiği olmuş, bir yenilik yok, eğlenemedim de ben. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Bence güzel işliyorlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 amerikayı yeniden keşfeden kanallar bunlar ya, ani çıkış yapıp bir anda usanılan işlere dönüşürler. bir iki videosuna bakmıştım, öyle aman aman içerik yok fakat eleştirileri yerinde görünse de bana itici geldiler neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 facete surekli paylaşıyo birileri. genelde fastforwardlıyorum cünkü bu forumda dönen geyik bundan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Hitap etmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Liebe said: en popüler videosu olan "içerde miyiz" i izleyeyim dedim, 2 dakika dayanabildim. "Nedir" kanalının bi değişiği olmuş, bir yenilik yok, eğlenemedim de ben. (td) valla tek videoda eleştirmek iyi değil bence. ben de 2 3 tane izledim daha önce bi yerden sonra takibe başladım. öncesinde hep paylaşanlardan izliyodum ne bilyim samimi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 meh gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 bu kadar malzemeyle nasıl komik olamıyorlar garip valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Killer said: Liebe said: en popüler videosu olan "içerde miyiz" i izleyeyim dedim, 2 dakika dayanabildim. "Nedir" kanalının bi değişiği olmuş, bir yenilik yok, eğlenemedim de ben. (td) valla tek videoda eleştirmek iyi değil bence. ben de 2 3 tane izledim daha önce bi yerden sonra takibe başladım. öncesinde hep paylaşanlardan izliyodum ne bilyim samimi geldi bana Ne demek abi iyi değil en popüler videoları bile çok bayık geldi, sonuna kadar dayanamadım, sevmek için kendimi mi çatlatıcam sdfsdfs ayrıca samimi olmak beğenilmek için bir etken değil bence, tercih senin tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 abi bunlar teyzeler icin zaten. sen gül diye değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 önce beğenmedim sonra 2-3 videonun tamamını izletti. ben beğendim. nedir videosu yapan hatunlarınki gibi eğreti ve itici değil. asdfg abi komik değil eğlenceli bence. kiralık aşk vdieosu mesela açın izleyin. güzel mesajlarla, iyi hazırlanmış bir metinle, arşiv görüntüleriyle falan hazırlanmış keyifli eğlenceli video işte. biraz mutlu olun lan. ne olumsuz adamlarsınız asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 yorekok gibi bişey bekledim ama yok ya yorekok da bir tane iyi video koyarsa arkasına 3 tane uyduruk dayıyor aynı editleri müzikleri copypasteleyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 heh bi de türkçeymiş kapadım direkt hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 yorekok asi çocuk ayağına video çekip sonra youtube partisinde bin tane laf ettiği adamlarla takılan herif değil mi. Türkiyede niye herkes shittier ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Aluriel said: heh bi de türkçeymiş kapadım direkt hehe Türkçeye katlanamıyo musun ne lan bu elitizm djmxjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 nedir'den açılan boşluğu gereksiz içerik ve itici adamla doldurmaya çalışmışlar (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 evet çok elitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Olağan Törkiş Youtube kanalları içinde baya kaliteli iş yapıyolar aslında da son müzik videoları vardı direkt Jimmy Fallon'dan çaktıkları. O bi soğuttu beni nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Köylü eliti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Ben de bir iki video izledim sarmadı. Haber bülteni havası bile geriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 lan yorum yapacam da hepimiz o kadar gerginiz ki biri diyecek stolkta mı çalışıyon yok fan boy :D tamam aga beğenenler takip etsin işte nedir? e noldu bu arada. sezon mezon dediler bıraktılar galiba ilk kız iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 o devam ediyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 türkçeye katlanamayan elit değil olsa olsa gavattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar