Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Moderasyon form ahalisi cok simardiniz demis. Alıntıla
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 yeni gelenlere hayvanlık yapmak patinin vazgeçilmez bir parçası değil sıkıntı yok bence yani vazgeçilebilir Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 hayirli olsun, guzel yaklasim, iyi uygulama. peki her seferinde adminin toparladigi vizyon ne olacak? yeni musterileri tutalim. iyi guzel. eski musterileri de kacirmayalim ama. Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 yeni üyeleri kaçıranın anasını ... ellerinden öperim zaa xd ŞAKA Bİ YANA LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM ARKADAŞLAR BU FORUM HEPİMİZİN..... Alıntıla
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Lopeth said: Asıl sorun ayı rp si yaparken ayı rp si yaptığını unutup ayılık yapanlar bence This Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 asıl sorun reelde ayı olup ayı rp siyle aslında ayı olmadığını kinayeli biçimde ayılaşarak örtmeye çalışanlar. Alıntıla
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 o zaman ayılaşmadan ayı rp si yapmaya çalışan ayı kişilerin 2x ayılaştıklarının farkında olmamaları temel problem Alıntıla
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 calimero said: ya abi işte üye alırken buraya göre üye alınırsa sıkıntı çıkmaz. ama sadece kadın diye de alınmasın pls, sonra tırnağım kırıldı başlığını elbette trolleyecek millet. İstediğimiz başlığı açarız. Btw , insanlar sürekli serious face olarak dolaşmak zorunda değil forumda. Trolleyen de olur geyik yapan eğlenen de. Bu neden bir sorunmuş gibi bahsediliyor ona anlam veremedim. Alıntıla
calimero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 E işte istediğin başlığı açarsan isteyen de gelir troller onu söylüyorum ben de. Sen de yazmışsın zaten. Alıntıla
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Lopeth said: Asıl sorun ayı rp si yaparken ayı rp si yaptığını unutup ayılık yapanlar bence Ironic shitposting is still shitposting boş bir laf değil, gerzekler unutuyor bunu. Alıntıla
drlanbn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Ben muhabbetler icin geldim mesela. Bozmasak olmaz mı? Alıntıla
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Tekrar tekrar oku anlayana kadar. Alıntıla
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 balonu patladıktan sonra atış serbest mi? Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Anlamak istemiyorum abartılmış mevzu çünkü.Bokunu çıkartanı uçuyorsunuz zaten ne bu hiddet bu celal? Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 lan bi "hoşgeldin" yazmak cok mu zor amk Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 diğer taraftan bu "yeni gelme" girizgahını, destursuz girmeme düsturu olarak yapılıyorsa eğer, mevcut hali ile gereksiz olduğunu düşünüyorum. çünkü bir bio paylaşılmadan diğer ben geldim diye eşiğe basıp giriyorlar, bildiğiniz gibi eşiğe basmak uğursuzluk getirir... Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Feamer said: ... yeni gelme" girizgahını, destursuz girmeme düsturu ... abdulhamit paşam sen misin Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 adam espirili bi şekilde lavaboyu sorarak gelmiş abi. önce lavabonun yerini gösterirsin. sonra hal hatır sorarsın kimin nesidir öğrenirsin çok merak ediyosan. Alıntıla
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 GERGE said: RSS'ye attim bolumu, calisiyormus hala. Bakacagim her mesaja. Balonumla balonlulari koruyacagim. Allah razı olsun. Merhaba yazdım, 10 tane hakaret işittim resmen. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.