tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 masaya niye yükleniyosunuz? adama channel edelim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Kız arkadaşın engellediyse nasıl tekrar mesaj atabiliyor? Ayrıca Tr'de kadın olma gerçeği.. Zor zanaat. Fiziki yada aşırıya kaçan bir durum yoksa uzatmak manasız geliyor bana. Yoksa baya baya günde 2 adam dövmek lazım. Dilan'a da katılıyorum. Genelde kadınların çözebileceği kadar kolay bu durumlar ama işin içine eş sevgili vs. girince sıkıntı büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Dilanan bahsettiği mevzuyla konunun hiçbir ilgisi yok. Öyle düşünmenize neden olacak birşey anlatmadım. Herkes ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Dilan@ kendini istediğin her konuda övebilirsin ama lütfen konu bütünlüğünden çok kopma. Mağdur sayısı artıyor bu arada. Bugun bir kişi daha iletişime geçti. Bende aynı şeyi yaşadım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 masa said: Dilanan bahsettiği mevzuyla konunun hiçbir ilgisi yok. Öyle düşünmenize neden olacak birşey anlatmadım. Herkes ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Dilan@ kendini istediğin her konuda övebilirsin ama lütfen konu bütünlüğünden çok kopma. Mağdur sayısı artıyor bu arada. Bugun bir kişi daha iletişime geçti. Bende aynı şeyi yaşadım diye. Kendini övmek? sonuçta senin bu durumu nasıl öğrendiğini bilmiyoruz ve ben bunun üzerine konuştum. Velev ki sen kendiliğinden öğrendin, o zaman dersin ki konuyu bana kız arkadaşım aktarmadı bu kadar. Burda kendni öven birini göremiyorum. Sorry Ki burda övülüp alkışlanmayı isteyecek biri de olduğunu düşünmüyorum . Boş muhabbet yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 abi diğer kadınlardan mağdur diye bahsedilmesi komik değil mi yahu ? herif tam bir tipitip tamam da tecavüzcü değil bir şey değil. yemeğe davet etmiş. kız arkadaşın gitmiş mesela. belki diğer kızlar da gitti hatta belki mağdur dediklerin adamın evine de gitti belki. şimdi yancı bulunca taşlıyor olabilirler. yemekte adam kız arkadaşına nasıl davranmış ? gece 12'de atılan 1 tane selam mesajına adama tecavüzvü muamelesi yapılması saçma. mağdurlar kulubu kuracağına adama iki ana bacı sövseydin ya da buluşmaya gitseydin iş bitmişti. kaldı ki adam hala mesaj atıyor mu şuan ? sen olayı biraz abartıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Bright said: Adam sevişmek istiyor, niye anormal geldi ki bu. Bizim bölümde de vardı böyle bir öğretim görevlisi, 40 yaşında 18 yaşındakilere sarkıyordu, baya makarası dönmüştü. Okul ve hoca ismi vererek böyle bi örnek verebilirim ama adam öldü bi kaç yıl önce. Ayıp olmasın vermiyim. Adam yaşlılıktan öldü bu arada. 70 küsürdü. Öğrencilerine sarkıyodu hayvan. Ama çok ciks bi adamdı o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 red ilk mesajında haklı. gerisini okumadım. olayın özeti ve cevabı o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Ben herseyi okumadim da adamin akademisyen olmasi yavsakligi mesrulastirmiyor. Yavsak olmasi da olmesini/dovulmesini gerektirmiyor. Ayrica kendi akli fikri yok mu bu kadinlarin da siz kendinizi araya sokup savunuyorsunuz? Ha olay cozulemeyen tacize varir, o zaman agzi burnu kirilir o ayri. Dovulurken nasil yaklasilacagi konusunda bir iki tavsiyem bile olabilir. Boyle habersiz esek sudan gelinceye kadar dovup, en son oldurun de kurtulayim kivamina gelince babacan bir tavir takinip "bak simdi sen niye dayak yedin biliyo musun?" anlatmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Abi arkadaşıma ben söyledim ve ben yönlendirdim. Yeni mezun oldu boş durmasın birşeyler araştırsın sağda solda yazsın diye. Yani dergiyle iletişime geçmesi ve adamla görüşmesi için yönlendirdim destek oldum. Dolayısıyla her adımdan haberim oldu. Sonra olay böyle bir hal alınca biraz sinirlendim. Ayrıca evet dergi aracılığı ile tanıştığı kızlara kabarması normal olabilir ama adam resmen tezgah kurmuş. Adam derginin 3 kişilik yönetimi (biri kendisi) var, ikisi onaylanırsa yayınlıyoruz demişti. Attığım toplu maile geri dönenlerden bir tanesi güya yönetimde olan iki kızdan bir tanesi. Mailde, o adam normal değil, psikolojik problemleri var, dergiyi bu amaç için kullanıyor, derginin kendisi dışında kimseyle bir ilgili yok dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 valla hikayeyi hep yarım anlatıyorsun çelişkiler var. bu nedenle ben dergici elemanın tarafını tutuyorum. dergi onun diyordun şimdi 3 ortak çıktı. mağdurlardan biri ortak diyorsun. bence trolleniyoruz sdfs. hala mesaj atıp atmadığı konusunda da cevap vermedin. kimse gece 12'de 1 kere selam dedi diye ortalığı bu kadar karıştırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Red said: valla hikayeyi hep yarım anlatıyorsun çelişkiler var. bu nedenle ben dergici elemanın tarafını tutuyorum. :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 13si13 said: Kız arkadaşın engellediyse nasıl tekrar mesaj atabiliyor? Ayrıca Tr'de kadın olma gerçeği.. Zor zanaat. Fiziki yada aşırıya kaçan bir durum yoksa uzatmak manasız geliyor bana. Yoksa baya baya günde 2 adam dövmek lazım. Dilan'a da katılıyorum. Genelde kadınların çözebileceği kadar kolay bu durumlar ama işin içine eş sevgili vs. girince sıkıntı büyüyor. ya işte bak sıkıntı da burda. masa senin olayı ayrı tutuyorum, nedir ne değildir bilmem yanlış yorum olmasın. tamamen genel yazmak amaçlı. 1- Kız arkadaşın engellediyse nasıl tekrar mesaj atabiliyor? anlatamıyorsun kızlara milletin niyetini, ya da bilmemezlikten geliyorlar. + bizim kızların hoşuna gidiyor ilgi görmek. 2- Tr de kadın olma gerçeği herhangi bir, ortalamayı zor bela yakalamış bir kızın bile instagramına, facebookuna deli gibi yardıranlar oluyor. Bunları engellemek çok zor değil. fakat ilgi hoşlarına gidiyor. olm tanımıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 olm kız arkadaşımın iş yerindeki müdürlerden birisi çalışanları instagramdan takip fotogralarını begneiyor. neyse benım kız arkadaşımı da takip etmeye başlamış, sonra aralardan seçilip beğenilen 5-6 resim. anlatamıyorsun bu normal bir şey değil diye. bilmiyorum abi benim dövesim geldi şahsen. güyya yurt dışına çıkınca bu kafalara girmeyecektim::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 http://68.media.tumblr.com/1ce7e6e048804e573ec16830e26c2bc1/tumblr_mx94yjyOFr1qaz0qto1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Sikacaksin kafalarina iki tane bak bir daha yapiyorlar mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Abi ekmeğinin peşinde adam neden kızıyonuz :D. Adam belki kız arkadaşının ilişkisi oldugunu da bilmiyor. Bir umut deniyor biri cevap atsa fantazi yapsak vs.. diye... Ben şahsen konunun büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Kız arkın net bir şekilde adama msj atmamasını istemiş adamda devam ediyorsa burda sana da kalmaz mevzu gidersin savcılığa küçük bir dosya açtırırsın adam bir daha 100m yakınına bile gelmez kız arkının. Adamın şu yaptığı ile kız tavlamak için dans derslerine fotografçılık derselerine giden adamın hiç bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 sarkıntılık eden kızların şikayet etmesi mantıklı senin şikayet etmen anlamsız olur selam naber demek de taciz değil sevgilisi olmasından bağımsız olarak düşüneceksin fenerbahçe ve aziz yıldırım ın şike den aklanması gibi düşün daha somut deliller lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar