vivavale Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Az dan cok cok tan az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 beni banlayın ben çok kişilikiyim sapık düşüncelerimle insalra zarar veriyuom silin mesjalarımısdddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Black-ice said: valla en basitinden şöyle diyim, mcdonalds çok yiyen biriyim. seni sevmeye başladım :):))):):):: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 65 kiloyum yalnız gold sana yaramam. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 o da seni yer işte kardeş kardeş geçinirsiniz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Black-ice said: 65 kiloyum yalnız gold sana yaramam. :( benim siparişler 40-45 falan tutuyor zaten sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 obezken benim de öyle tutuyordu 2menü + 2 çizburger söylüyordum. bunlar yürümek yerine yuvarlandığım zamanlar tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Double quarter pounderı bazen gerçek hamburgere tercih ettiğim oluyor, lezzetli yapıyorlar o mereti. Bide mekdanılz patatesi rakipsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 yedikçe yiyesin geliyor ya onları nasıl bi kimyasal bomba varsa içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 quarter pounder gibisi yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 dana22 said: karbeyaz said: En yüksek 2. gider kalemim net haliyle. birinci ne abi ?? kokayin mi ?? nicke istinaden.. Kokayin olaydı maaş değil rüşvet dağıtırdım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Geçen senenin ortalaması nette 3.5k ortalama diyorum zira prim temettü performans özel sandık gibi kriterler var. Bankacı olmayın iibf mezunu iseniz gidin spkdan ileri düzey türev ya da kredilendirmeye kasın. Bankacı olmayın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 maas olarak degil de net gelir olarak isaretledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 valla şu an otellere garsonluga gidiyorum sigortam yok. extra eleman olarak gidiyorum. ayda 2k kazanamıyorum bile :) yaklaşık 4 ay önce tazminatımız verilerek işten çıkarıldık. bu iş için izka daki görevimi de bırakmıştım :( şimdi yaş 34 ve izmirde iş bulmak cidden zor. üstüne 7 aylık bir oğlum var.bez parası ,mama parası,borçlar vs.. sıçmış durumdayım. hani herşey üst üste gelir ya! yoğun stres ve kaygı bozukluguna bağlı sağlığımda bozuldu. 1-2 ufak ameliyat geçirdim vs.. şimdi 12k yazanları falan görünce Ülkenin şu halinde işiniz olsunda dua edin diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Adam kendimden utandırdı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Japonca / İngilizce Turıst Rehberliğ yapıyorum. Şuan işşizim batsın bu dünya, bitsin bu rüya. Arabeske bağladım valla ya. Leyyynnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 smyrnas said: valla şu an otellere garsonluga gidiyorum sigortam yok. extra eleman olarak gidiyorum. ayda 2k kazanamıyorum bile :) yaklaşık 4 ay önce tazminatımız verilerek işten çıkarıldık. bu iş için izka daki görevimi de bırakmıştım :( şimdi yaş 34 ve izmirde iş bulmak cidden zor. üstüne 7 aylık bir oğlum var.bez parası ,mama parası,borçlar vs.. sıçmış durumdayım. hani herşey üst üste gelir ya! yoğun stres ve kaygı bozukluguna bağlı sağlığımda bozuldu. 1-2 ufak ameliyat geçirdim vs.. şimdi 12k yazanları falan görünce Ülkenin şu halinde işiniz olsunda dua edin diyorum :) Dostum araban var mı doblo tarzı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 goldbären said: Black-ice said: 65 kiloyum yalnız gold sana yaramam. :( benim siparişler 40-45 falan tutuyor zaten sdfs. Tam bir hayvan Ayi hayvani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 65 kilo erkek ne lan boyun 1.65 mi nedir -_- YEMEK YİYİN AZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 pontipati said: Dostum araban var mı doblo tarzı? yok malesef ama mevcut aracımı satıp döblö tarzı birşeyler alıp iş yapmayı düşünmedim değil :) geçenlerde xxx bir mağazanın mağ.müd. yardımcılığı için görüşmeye gittim.(mağazacılık enson düşnecegim işlerden ) Görüştüğüm koordinatör inşaat mühendislerinin,mimarların,bölge müdürlerinin vs.. başvurduğunu söyledi. izmirde durumlar fena gibi ama önceliğim tabi normal bir iş bulmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 ad3m said: 65 kilo erkek ne lan boyun 1.65 mi nedir -_- YEMEK YİYİN AZ 1.67 boyum, 54 kiloyum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 o ney laaan 60 kilo olmak nedir en son 4 yaşındayken 60 kiloydum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Sen de yemek ye 54 kilo nedir yahu :((((((((((((((((((((((((( Osursalar tutunacak dal ararsın ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar