ivy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Tom Ford'un yapım ve yönetmenliğini yaptığı, Austin Wright'ın Tony and Susan adlı romanından uyarlanmış 2016 yapımı Amerikan filmi. Tom Ford'un yönetmenliğini yaptığı 2. filmdi. (ne de güzel filmdin sen A Single Man) Özellikle açılış sahnesini, filmin içine yerleştirdiği minik minik detaylarını (izleyen birileri çıksa da bir konuşsak şu detayları), müziklerini, bir de sahneler arası renk geçişlerini çok beğendim. Ne güzel adamsın sen Tom Ford, yalnız benim için, bak şehla şehla. Ne güzel kadınsın sen Amy Adams, ne güzel bir renksin sen Amy Adams'ın saçları. Müzikler için; https://www.youtube.com/watch?v=PZiqhf4o4Hw&index=1&list=PLby--DOqKBSJXOhYyr6OwK1PVMCNKXzrW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 izlerken en çok gerildiğim film buydu. gerilimsiz kısımları da hayat hikayem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 düşündürücü mü bitiyor diye anlamalıyım, yoksa çok derin düşünmemeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Dün gece izledim ben de, bu konuyu görünce başka bi konusu mu var diye bakındım ama yok, kimse sallamamış filmi resmen fds Baya iyi filmdi, filmi izlerken genel olarak yönetmenin vurgusunu yakalarsan filmin sonunda hissettiklerin değişiyor biraz. 8.1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 bu tom ford bildğimiz tom ford'muş lan adam dünyanın en winner insanı galiba. herifin bundan önceki filmi de a single man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 aynen. herif gerçek erkek amk her şeyde iyi olabilir mi lan bi insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 izlerken sinir krizi geçirdim bu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 zaten Lüks hayata bok atılması, boş olduğunun gösterilmesi Tom Ford'dan geldiği için daha da bi trajik oluyor. Trajik de denmez kelime bulamadım amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Tom Ford Noir de çok iyi parfüm yalnız, filmin de güzel olması normal dasdas ben tesadüf sanıyordum isme de değilmiş demek ki. adam her şeyini yapmış filmin. o yüzden de filmdeki sanat kafası olayı şimdi oturdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Film çok iyiydi ya bu jake abinin hastasıyım adamın kötü filmini izlemedim tom ford için değil jake için izledim kesin yine gerilim dolu bi film seçmiştir diye şaşırtmadı kerata dfsd. Hikayenin anlatılışı efsane ötesiydi zaten tüm detaylar gerçek hayatta veriliyor dikkatli izlendiği zaman kafada soru işareti bırakacak hiçbişi kalmıyor sonda. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 bi nefes al tamam aşıksın spidermana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Esh said: aynen. herif gerçek erkek amk her şeyde iyi olabilir mi lan bi insan? Gerçek erkek derken? http://www.out.com/sites/out.com/files/2014/04/08/tomford-richardbuckley-cr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Adam fırsat kolluyor resmen laf sokmak için bırak lan peşimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Xaero said: Esh said: aynen. herif gerçek erkek amk her şeyde iyi olabilir mi lan bi insan? Gerçek erkek derken? http://www.out.com/sites/out.com/files/2014/04/08/tomford-richardbuckley-cr.png escinsel olunca gercek erkek olunmuyo mu abi? adamın cinsel tercihi başarılarını gölgeliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Başarılarını gölgeliyor demedim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 gerçek erkeklik ne abi sana göre? taşaklarının büyüklüğü mü, kime yalattığı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Xaero said: Esh said: aynen. herif gerçek erkek amk her şeyde iyi olabilir mi lan bi insan? Gerçek erkek derken? http://www.out.com/sites/out.com/files/2014/04/08/tomford-richardbuckley-cr.png HOMOPHOBIA INTENSIFIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Eşcinseller GERÇEK ERKEK olabilir mi olamaz mı /discuss Bence olamaz gerçek erkek dediğin dibini döğdürmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 kendini erkek hisseden herkes gerçek erkek olabilir bence. o değil de adamın ben gay olduğunu ve yönetmenlik yaptığını çok geç öğrendim ya. scarlet+keira'yla nü fotolarını açıp lan adama bak be ne hayat yaşıyor diye överdim. meğer adam evli barklıymış. o yüzden şimdi sadece tom ford vanilla-tobacco ve noir övüyorum. filmlerini de oturup izleyeyim onları da öveyim bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: Eşcinseller GERÇEK ERKEK olabilir mi olamaz mı /discuss Bence olamaz gerçek erkek dediğin dibini döğdürmez! ERKEK ADAM ERKEK S... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Black-ice said: kendini erkek hisseden herkes gerçek erkek olabilir bence. o değil de adamın ben gay olduğunu ve yönetmenlik yaptığını çok geç öğrendim ya. scarlet+keira'yla nü fotolarını açıp lan adama bak be ne hayat yaşıyor diye överdim. meğer adam evli barklıymış. o yüzden şimdi sadece tom ford vanilla-tobacco ve noir övüyorum. filmlerini de oturup izleyeyim onları da öveyim bundan sonra. tobacco-vanile cok cok basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 yetmiyor valla :( ilerde zengin olup şımarırsam alıcam işte hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Esh said: aynen. herif gerçek erkek amk her şeyde iyi olabilir mi lan bi insan? Xaeronun homofobisi bi kenara, "gerçek erkek" sorunlu bi tanım biraz. Misal trans bi erkek gerçek erkek olamıyor mu? Ya da başarısız beta bi erkek? Sen alphalığı erkeklik kriteri olarak öne sürdüğün anda ataerkil toplumun da heteronormative görüşlerini sana dayatma imkanı doğuyor, o açıdan adamları eleştiremeyiz. Hani gavurlar sex / gender diye iki ayrı tanım kullanıyor buna, işin uzmanı lorelin gelsin açıklasın (işin ne zaten lelel), ama "erkeklik" üzerinden üstünlük arıyorsak erkekliğin biyolojik değerini dişiler tarafından beğenilme / üstünlük sağlama ve çiftleşip sağlıklı nesillerle genlerini devam ettirme olarak özetlemek gerekmez mi? Tom Ford süper bi adamdır ama biseksüel değilse ve kadınlar ondan çocuk yapmak için kapısında yatmıyorsa "gerçek erkek" kriterini sağlamıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 film cok iyiydi. jake oscarlik oynamis ama aday gosterilmemis. micheal shannon yardimci erkek oyuncuyu alir derdim ama jeff bridges, hell or high water da allah gibi oynadigindan pek sansi yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 jake abinin kötü performansı yok cidden. tek suçu herhalde marvel filmlerinde ya da süper hollywood filmlerinde oynamamak. oscarlık oynamış. filmin atmosferi çok iyiydi. gece kapkaranlıkta izledim bi de gömüldüm. renkler sahneler. amy adams'ın tipini ne kadar beğenmesem de oyunculuğunu beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar