Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni megane sedan deneyenler

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Ben öyle bir bütçe ile gider Octavia alırdım. Belki sıfır bulamazsın istediğin motor/donanım ile ama az km'li ikinci eli çok rahat bulabilirsin.

Renault daha sükseli ve karizmatik tasarım yapmaya o kadar kasıyor ki durability maalesef yeni modellerde pek tatmin edici değil. En azından benim Scenic II vs Scenic III kıyasımda çıkan netice bu.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet tasarım olarak seviye atlamış durumda Renault Megane ve Talisman ile.

Tasarımın yanında fonksiyonellik olarak da baya üst seviyede bir araç C segment sedanlar arasında. Aynı özellikleri bulabileceğin başka bir C sedan yok hatta.

Octavia en iyi alternatif olur ama bence sıfır almak varken ikinci ele gidilmez.

Al megane geç, pişman olmazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Fırsatınız varsa gidip bir test sürüşü yapın derim.

Araç içi yalıtım BMW seviyelerinde, hatta daha bile iyi diyebilirim. Ses konusunda gerçekten çok başarılı bir tasarım olmuş.

Onun dışında iç malzeme kalitesi de gayet iyi, keyif alıyorsunuz dokunduğunuz her alandan.

Dayanıklılık konusunda ise henüz hiç bir şey belli değil, önyargılı yorumlar olmuş gerçekten. Daha araç çıkalı 3 ay oldu, dayanıklılık olarak ne gibi bir sorun gördünüz anlamadım. Geçmiş modeller ile yargılamamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

aptinda nasi yaptin
o cliolar daha 20k da iken arka bagajtan takir tukur ses geliodu
1 araba diil bu bide butun sirket arabalari boyleydi
huun said:

reno nasıl dayanıklı değil lan 3,5 senede 360k kilometre yaptım fluence ile, bir o kadar daha gider sanırım ama bu sene satarım sanırım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o olay clio için geçerli sadece. Uygun yollu, az yakan, parçası ucuz olsun diye öyle araba basmışlar.Bildiğin şirket filolarına uygun araba kafasıyla.

Meganda falan kaliteli oluyor ama renaultun bazen fiyat konusunda kafayı sıyırdığı oluyor.Birkaç sene önce boş meganlar nerdeyse full golflerle fiyat yarışındaydı.Birde kampanya konusunda vw eli açık oluyor bunlarda öyle bir şey yok.En azından bizim uğradığımız bayiide yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

ofise aldık kullanıyoruz.

+'lar;

Koltukta masaj olayı,
iç-dış tasarım,
içeride ışık/kadran rengi seçenekleri,
motor gücü/yakıt performansı,
iç malzeme kalitesi (görece eski rönolara göre),
spor modda hoparlör destekli motor sesi, ilk etapta kullanıcıya hitap eden şeyler aracın artıları.

-'ler;
Ön panel yazılımı zayıf,
Ses sitemi radyoda vs. çok zayıf, mp3 te biraz toparlıyor,
Aracın tavan vb. malzemesi hala karton gibi,
Fan plastikleri kullanışsız,
Tüm özelliklerine rağmen 90k'ya röno alıyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yıldız yine yıldızdır ama dedigin bir noktada dogru.

ama mersoya bindin mi e250'ye binicen abi. zaten her taraf c, 3 olmus. zaten bunların da m/amg paketlerine binmezsen ici hayal kirikligi olabiliyor bu mu amk 200k'lık arabanın premiyum hissi diyorsun.

bizim bir tanidikta r6s avant vardı mesela. station araç olunca bu 3 apaçileri ile lambada oynamak o kadar tatlıydı ki. araç zaten bursada tekti geçen sene. şaka makinasıydı ak. yanında 'şu steyşın audiyi ezikleyim' diye bekleyen bmw 3 abisinin 10 saniye içerisinde dikiz aynasında kaybolan farlar eşsiz oluyor. loto toto çıkarsa direk alınacak araba. moralin bozukken çık kendine gel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...