yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 senko said: yav said: ya çok soğudu hava nası bi kıyafetle koşmalı bu havada? bi de koştuğum yer eve 1.5 km uzak. parkta işim bittikten sonra terli terli eve dönerken ödüm kopuyor hasta olacam diye. 3-4 hafta oldu koşmayalı zaten 1 kere koştun galiba zaten sdf dönerken de hafif tempo koşup gelmek lazım, teri soğutmadan. yok lan en az 4 kere koştum 5 de olabilir 4 galba ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Jeeztro said: dasaa menopozaa mı girdin abi 2 sene önceki adma nerde şimdi ki nerde 2sene once yazmayi birakmis olabilirim sanirim. emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 kostugun yerle evin arasinda 1.5km varsa kesin hasta olursun dostum.mumkunse yavasta olsa kosar sekilde gel eve.Kosarken altta sort yeterli ,ustte yagmurluk bir nebze olsun ruzgardan korunmani saglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 yav said: nası bi kıyafetle koşmalı bu havada? Şunun bisikletlisini sorayım, tayt mayt giymeden donmadan sürmenin yolu yok mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 tayt ve ped giymeden bisiklet binilmez abi zaten. kış için fullbody tayt kullanıyordum ben, ankaranın ayazında sıkıntı çıkarmıyordu bir de üst için ağızı burnu kapatan boğazlı zımbırtılar var, adı ne bilmiyorum da decathlon'da bulabilirsin. tayt+şort ve bu boğazlı zımbırtı ile ankarada üşümediysem konya yolunda ayazda, istanbulda sen de üşümezsin. bir de full kapalı eldiven şart, yoksa 5.km'de bırakırsın parmaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 bugün ankarada atatürk koşusu var. şortla nası koşuyolar bu soğukta ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 senko said: tayt ve ped giymeden bisiklet binilmez abi zaten. kış için fullbody tayt kullanıyordum ben, ankaranın ayazında sıkıntı çıkarmıyordu bir de üst için ağızı burnu kapatan boğazlı zımbırtılar var, adı ne bilmiyorum da decathlon'da bulabilirsin. tayt+şort ve bu boğazlı zımbırtı ile ankarada üşümediysem konya yolunda ayazda, istanbulda sen de üşümezsin. bir de full kapalı eldiven şart, yoksa 5.km'de bırakırsın parmaklarını. İzmirdeyim ama rüzgar aratmıyor zaten ankarayı. Eldiven cidden gerekliymiş yol bakmak için telefona bakayım dedim açamadım uyuşukluktan. Montun fermuarını sonuna kadar çekip ağzımı sokuyorum ondan çok etkilemiyor buff mu balaklava mı ne ondan olmaması. Bizim burada sürülecek düzgün pist saha vs.de yok sıfır kondisyon ama bisiklet ehe mehe diye geziyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 senko said: tayt ve ped giymeden bisiklet binilmez abi zaten. kış için fullbody tayt kullanıyordum ben, ankaranın ayazında sıkıntı çıkarmıyordu bir de üst için ağızı burnu kapatan boğazlı zımbırtılar var, adı ne bilmiyorum da decathlon'da bulabilirsin. Tayt kalenji nin taytımı. Nasıl full body iki parça değilde tek parça mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 kalenji nin koşu taytı vardı yorumları iyiydi de full body bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 tayt giymek istiyorsanız giyin kosu,bisiklet fln boyle bahanelere gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 pascalnouman said: tayt giymek istiyorsanız giyin kosu,bisiklet fln boyle bahanelere gerek yok https://www.erkekicgiyim.com/images/urunler/resim3-362.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 spo plx :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mal said: senko said: tayt ve ped giymeden bisiklet binilmez abi zaten. kış için fullbody tayt kullanıyordum ben, ankaranın ayazında sıkıntı çıkarmıyordu bir de üst için ağızı burnu kapatan boğazlı zımbırtılar var, adı ne bilmiyorum da decathlon'da bulabilirsin. Tayt kalenji nin taytımı. Nasıl full body iki parça değilde tek parça mı? kalenji degil cannondale su olmasi lazim bendeki http://www.cannondaleexperts.com/Cannondale-2013-Midweight-Bib-Tights-W-Chamois-Black--3M246_p_3457.html bunun ustune sogukluga bagli termal bir body, ustune de ruzgar gecirmez jacket giyiyorsun on numara oluyor jacketí decathlondan almistim bak. o da bu idi sanirsam, farkli bir modeli veya bnun http://www.exuma.com.tr/erkek-890929517/bisiklet-giyim-1864354058/bisiklet-montlari/exuma-erkek-bisiklet-montu-161102-kirmizi-tr.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 bunlar bisiklete yönelik ekipman markaları ama kışın dışarda koşu ve fitness için de uyar heralde. Kalenji decathlonun koşu malzemeleri markası onunda vardır montu body si felan ve koşuya daha uygun olur bence. koşu ve hareket etmeyi hesaba katıp yapmışlardır uzmanlığı o alan olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 koşu için düzenli nike, reebok yakında under armour koşu takımları oluyor. belgrad bebek moda gibi yerlerde koşuyorlar bunlarda katılım ücretsiz. kısa da bir antrenman yapıorlar sonrasında ve öncesinde. urban diye bir grup vardı birde bunlar biraz daha abartısını yapıyorlar yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 İstanbul'da koşu grupları var örn. rundemental Belgrad ormanlarında düzenli koşular oluyor. Açıkçası İstanbul'da koşulmazsa nerede koşulur anlamıyorum. Şehir boydan boya sahil yolu. Gayet erken kalkıp koşan insanlar da var. Ben bir ara koşu takılırken işyerinde öğle arası giyinip 1 saate yakın koştuğumu biliyorum. (yakında köy kasaba gibi bir yer var) Decathlonun koşu kıyafetleri ıvır zıvırları hem ucuz hem iyi. Aynı fiyatta Asics ile Kalenji ayakkabıyı karşılaştırdığınızda, Kalenji dövüyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 benim merak ettiğim en soğuk kuru ayaz havalarda rüzgar montu içine içlik giydinmi soğuktan etkilenmeden koşulabiliyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mal said: benim merak ettiğim en soğuk kuru ayaz havalarda rüzgar montu içine içlik giydinmi soğuktan etkilenmeden koşulabiliyormu. içlik teri emmeze iyi, kat kat ince giyinmek önemli olan. Malzeme teri emmeyecek, vücudun hava almasına izin verecek. Koştuğunda vücut ısın arttığı için sıkıntı olmaz. Rüzgarlık muhakkak olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Runatolia kosusuna katilacak var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mayıstaki İstanbul Yarıya gidiyorum ben. Salonda ağırlık sonrası hit, sprint koşuyordum zaten. Yarın uzun koşulara başlıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 dun yari maraton 1.43.11 kostum. 4. yari maratonum bu 8 dk gelistirdim rekorumu ve hic bu kadar iyi hissetmemistim. bi baktim 11 mil tabelasina gelmisim asd. o gazla kalan 2.1 i de bi hisimla kostum. biraz dinlenip maraton hazirlanmaya basliycam artik bu kesmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Vodophone yarı maratona kaydoldum ben , 21km bakalım 15km koşmuştum bir öncekinde bunu çıkarabilecekmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar