Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahte veya kacak marlboro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her zaman aldigim bakkaldan mentollu marlboro touch aldim. Her zamankinden farkli geliyor tadi. Ayrica bazi dallarda mentol balonuda patlamiyor.
Paket birebir ayni, kabartma, bandrol hersey orjinale uygun. Muhtemeln sahte degil ama kacak yollarla ulkeye sokulmus.
Eger suphelendigim gibiyse bunu nasil kanitlayabilirim?
Var mi bir yontemi?
Mesaj tarihi:
Alo 136 kacak sigara hattini aradim gumruk muhagazanin. Bandrolu vs hersey var ama orjinal sigara olmadigini dusunuyorum dedim. Bandrolu varsa kacak degildir dedi. Anlamanin yolu yok mu diye sordum yok dedi.
Mesaj tarihi:
masa said:

Alo 136 kacak sigara hattini aradim gumruk muhagazanin. Bandrolu vs hersey var ama orjinal sigara olmadigini dusunuyorum dedim. Bandrolu varsa kacak degildir dedi. Anlamanin yolu yok mu diye sordum yok dedi.

ne güzel bir bug lan bu
bandrolu sahte basabiliyorsak gg o zaman ?
Mesaj tarihi:
Curunir said:

masa said:

ne güzel bir bug lan bu
bandrolu sahte basabiliyorsak gg o zaman ?

Bondrolun kelime anlamini ne ise yaradigini falan bilion mu? :P
Mesaj tarihi:
benzeri bir olayın çok daha büyüğü yanılmıyorsam geçen yıl winston light paketlerinde yaşanmıştı, jti araştırıyor sonrasında depoculardan biri kaçak sokuyormuş sdfsdf

bu tarz bir şey olabilir
Mesaj tarihi:
ginaly said:

BUIS uygulamasını indirip bandrolün üzerindeki QR kodu okutarak kontrol edebilirsin.

İndirdim. QR kodunu okutmayı başaramadım. Kareyi kod üstüne hizalayın otomatik tarama başlasın diyor. Tutuyorum birşey başladığı yok. 30 dakika uğraştım gene olmadı. Çıldırcam.
Mesaj tarihi:
sigara kacakcisi adamin bandrol basabilecegine inaniyo musun. ayrica ustundeki uyarilarin turkce vs. oyle bi ihtimal yok. kacak sigarada zaten turkce birsey olmaz.
  • Yeni Oluştur...