Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 benim gey arkadaslarimda var tammammi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bi arkadaşım vardı cocuklugunda cinsel istismara uğramış ben de her gördüğümde "nabıyon lan sikik" diyordum baya bozuluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 abv fistan gerçekse iğrençsin, değilse de iğrençsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Fistan'a yakışır bi hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 istismar olayını sonra öğrendim o kadar da değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bi arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ben bu gerçeği ölene kadar saklayacaktım ama çok bunalırsam gülmek için knight online geçmişine bakıyorum. saeros postları var. yani saeros knight online oynadığını başarı ile gizleyen ve elit görünen bir arkadaşımız. bu yüzden gay olması ihtimal dahilinde. kendisini tanımıyorum ve umarım gay dediğim için gücenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 patide gay olmayanların sayısı 5 i geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 gey şakaları her zaman komiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 En bilinen gay fıkrası , bakalım gülecek misiniz ? " iki gay uçağa binmişler. Herkesin uyuduğu sırada biri diğerine; - Hadi sevişelim demiş. Diğeri; + Delirdin mi? bi sürü insan var. Diğeri; - Merak etme hepsi uyuyuyordur, bak istersen hostesten bi kola isteyeceğim. kimseden ses gelmez hostes bile uyuyordur. - Bi kola getirin. Diye seslenmiş. Kimseden tık yok, bi daha istemiş gene aynı. Daha sonra başlamışlar sevişmeye. Sabah olunca hostes servise başlamış. Bir ihtiyar; - Ah kızım sabaha kadar başım ağrıdı demiş. Hostes; + Amca isteseydiniz size aspirin getirirdim demiş. ihtiyar da; - Kızım nasıl isteyim, adamın biri kola istedi sabaha kadar silktiler " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 "l" koyunca çok terbiyeli olmuş teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Valla ben de bu forum da gördüm, l'yi koyunca banlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 erkek adam koymaz l yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 "Fuck" da ban sebebi olmuyor yabancı forumda. Silkelemek de burada olmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 yildirimokur said: En bilinen gay fıkrası , bakalım gülecek misiniz ? " iki gay uçağa binmişler. Herkesin uyuduğu sırada biri diğerine; - Hadi sevişelim demiş. Diğeri; + Delirdin mi? bi sürü insan var. Diğeri; - Merak etme hepsi uyuyuyordur, bak istersen hostesten bi kola isteyeceğim. kimseden ses gelmez hostes bile uyuyordur. - Bi kola getirin. Diye seslenmiş. Kimseden tık yok, bi daha istemiş gene aynı. Daha sonra başlamışlar sevişmeye. Sabah olunca hostes servise başlamış. Bir ihtiyar; - Ah kızım sabaha kadar başım ağrıdı demiş. Hostes; + Amca isteseydiniz size aspirin getirirdim demiş. ihtiyar da; - Kızım nasıl isteyim, adamın biri kola istedi sabaha kadar silktiler " güldüm güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 gay şakası yapsa ya biri. merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ne ibnelik peşindesin lan gene heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 " Kız olsam verirdim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Bu gay şakası mı şimdi? Gay şakasıysa eğer, kadın olmasına da gerek yok bu durumda da gerçekleştirebilir. Sonuç olarak bu gay şakası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Geylerden iyi mi bilecen, adam gey fıkrası dediyse gey fıkrasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Gay şakası diye bi şey yok ki, ben ilk defa duyuyorum bu konu itibariyle. Biz hiç arkadaşlarımızla benim kıçımın_da gideri var demedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 selam ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Gey şakası değilde çok pis gey rpsi yaparım homofobik biri gördümmü. Hatta o kadar iyiyim ki kendimi sorguluyorum arada lan acaba ben harbiden gey miyim die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Erkek erkeğe o duruşa bi vuruş kaç kuruş hehuehuhe diyince gay şakası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar