Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 arakdaşlar meraba adım burak 23 yaşındayım amasya'da tekstilcilikle uğraşıyorum arkadaş ortamında eskiden hehe siktir lan ibne top gibi şeylerle birbirimizi güldürürdük hatta bu kimi zaman olm bende bi göt var hahassktr gibi dallanıp budaklanırdı fakat bir süre işlerin yoğunluğu ve karı kız derken bu tür muhabbetlerden uzak kaldım o yüzden size sorayım dedim acaba bu tür şeyler hala komik mi yoksa küçümseniyor mu bu tür mizah 2 saat sonra rakı balık var eski ekiple o yüzden lütfen acele cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 gizli gey misin? yol yapıyosun gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Gaysen komik, ibneysen degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 sen yine usturuplu konuş gerek yok o sözleri ağzına almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 .bne denilince alınıp alınmayacağına bağlı olarak nesiller boyu gideri var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 arkadaşlar gey deyilim kız arkadaşım var lütfen konuyu dağıtmayalım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 selam yakisikli misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Yavuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ruyanda erkek pati uyeleri gormuyor muydun sen bi ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Arkadaşların arasında adanalı varsa düşünme bile adamlar okeyde gösterge göstermedi diye adam vuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Gündemi değiştirmeye çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Hicbir zaman komuk degildi bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Saeros said: arkadaşlar gey deyilim kız arkadaşım var lütfen konuyu dağıtmayalım..... dylanN said: Yavuz? LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dylanN said: Yavuz? pelin bi dk cnm arıyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 konu çok başarısız gerçekten. saerostan başkası da açamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ohhh derin bir nefes aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 profiline girsen görürdün gerçek isminin jjjjjjjjjjjjjjjj olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Erkek arkadasım cok kıskanc ve o yüzden gercek ismimi gizlememi istedi... sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Saeros'u kastetmiştim, senin adın da mı jjjjjjjjjjjjjjjj yoksa? it vaz ment tu bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 İlk defa, erkeklerin böyle muhabbet ettiklerini duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bilirkişi gelmiş cevap vermiş ama kim oldugunu söylemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Valthon said: Saeros'u kastetmiştim, senin adın da mı jjjjjjjjjjjjjjjj yoksa? it vaz ment tu bi Yuh bende yeni farkettim.ama bu gerçek bi tesadüf olmuş😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 vay anasını gözümde canlandı bir an bir grup toplanmış birbirine durmadan ibne diyor rakı masasında... HEMEN AKABİNDE İSE http://www.sakaryahalk.com/26211-kufreden-arkadasini-oldurdu-haberi.html Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı 4284 sokakta bir kişi alkol aldığı arkadaşını kendisine küfrettiği için iki yerinden bıçaklayıp evden ayrıldı. Kendi evine gidip sızan şahıs, kendine gelip evine gittiği arkadaşının öldüğünü görünce, polisi arayarak teslim oldu. BİRLİKTE ALKOL ALDILAR Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı 4284 sokak 3 numaralı evde meydana geldi. Cezaevinden yeni çıkan E.Z. (38) komşusu İrfan Salkım'ın (52) evine dün akşam giderek onunla alkol aldı. SARHOŞ OLUP BİRBİRLERİNE KÜFRETTİLER Bir süre sonra sarhoş olan iki arkadaş birbirine küfretmeye başladı. BIÇAKLAYIP YARALADI Bunun üzerine E.Z., Salkım'ı iki yerinden bıçaklayıp yaraladı. E.Z. daha sonra evden ayrılıp kendi evine gitti. POLİSE TESLİM OLDU Evde sızan E.Z. öğleye doğru kendine geldi. Yatağından kalkan E.Z. arkadaşının evine gitti. Burada dün akşam bıçakladığı Salkım'ın öldüğünü görünce Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliğini arayarak "Ben arkadaşımı öldürdüm şu an onun yanındayım gelin beni alın" dedi. CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞTI Polis, şahsın bildirdiği adrese gitti. Polis eve geldiğinde İrfan Salkım'ın öldüğünü belirledi, yanında ise E.Z.'yi buldu. E.Z. gözaltına alınırken, Salkım'ın cenazesi ise yapılan çalışmanın ardından adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Bu arada E.Z.'nin 19 Mayıs 2001 tarihinde 70 yaşındaki komşusu Turgut Pek'i kendisine sarkıntılık ettiği için öldürdüğü ve 15 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi. E.Z.'nin cezaevinden yeni çıktığı ve Köprülü Mahallesi'nde oturduğu belirlendi. SORGUYA ALINDI Gözaltına alınan E.Z. emniyete götürülerek sorguya alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 birinin guzin abla cevabi yazmasi lazimdi. ben usendim. forum kahramanini ariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 aman diyeyim bu arada, geyle şaka olmaz http://www.haberturk.com/gundem/haber/785385-oral-seks-cinayeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar