Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gey şakaları hala komik mi

Saeros

Öne çıkan mesajlar

arakdaşlar meraba adım burak 23 yaşındayım amasya'da tekstilcilikle uğraşıyorum
arkadaş ortamında eskiden hehe siktir lan ibne top gibi şeylerle birbirimizi güldürürdük hatta bu kimi zaman olm bende bi göt var hahassktr gibi dallanıp budaklanırdı
fakat bir süre işlerin yoğunluğu ve karı kız derken bu tür muhabbetlerden uzak kaldım o yüzden size sorayım dedim acaba bu tür şeyler hala komik mi yoksa küçümseniyor mu bu tür mizah
2 saat sonra rakı balık var eski ekiple o yüzden lütfen acele cevap
Sosyal ağlarda paylaş

vay anasını gözümde canlandı bir an bir grup toplanmış birbirine durmadan ibne diyor rakı masasında...

HEMEN AKABİNDE İSE http://www.sakaryahalk.com/26211-kufreden-arkadasini-oldurdu-haberi.html

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı 4284 sokakta bir kişi alkol aldığı arkadaşını kendisine küfrettiği için iki yerinden bıçaklayıp evden ayrıldı. Kendi evine
gidip sızan şahıs, kendine gelip evine gittiği arkadaşının öldüğünü görünce, polisi arayarak teslim oldu.
BİRLİKTE ALKOL ALDILAR
Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı 4284 sokak 3 numaralı evde meydana geldi. Cezaevinden yeni çıkan E.Z. (38) komşusu İrfan
Salkım'ın (52) evine dün akşam giderek onunla alkol aldı.
SARHOŞ OLUP BİRBİRLERİNE KÜFRETTİLER
Bir süre sonra sarhoş olan iki arkadaş birbirine küfretmeye başladı.
BIÇAKLAYIP YARALADI
Bunun üzerine E.Z., Salkım'ı iki yerinden bıçaklayıp yaraladı. E.Z. daha sonra evden ayrılıp kendi evine gitti.
POLİSE TESLİM OLDU
Evde sızan E.Z. öğleye doğru kendine geldi. Yatağından kalkan E.Z. arkadaşının evine gitti. Burada dün akşam bıçakladığı Salkım'ın öldüğünü
görünce Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliğini arayarak "Ben arkadaşımı öldürdüm şu an onun
yanındayım gelin beni alın" dedi.
CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞTI
Polis, şahsın bildirdiği adrese gitti. Polis eve geldiğinde İrfan Salkım'ın öldüğünü belirledi, yanında ise E.Z.'yi buldu. E.Z. gözaltına alınırken,
Salkım'ın cenazesi ise yapılan çalışmanın ardından adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Bu arada E.Z.'nin 19 Mayıs 2001 tarihinde 70 yaşındaki komşusu Turgut Pek'i kendisine sarkıntılık ettiği için öldürdüğü ve 15 yıl hapis cezası aldığı
öğrenildi. E.Z.'nin cezaevinden yeni çıktığı ve Köprülü Mahallesi'nde oturduğu belirlendi.
SORGUYA ALINDI
Gözaltına alınan E.Z. emniyete götürülerek sorguya alındı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...