aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Başka bir değişle araba düz giderken direksiyon hafif sola dönük duruyor. Araba (fiesta) 10binde, daha ilk bakıma gitmemiş. Bu neden olur? Rot ayarı yapanlar falan düzeltir mi? düzeltiyolarmış. Da arabayı nası o hale getirmişler anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 forum amma "araba" yaptı bugün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 değiş değil deyiş çukura falan girmiştir sert, rot ayarı bozulmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 benim eski city de olmustu, bisey carpmis ( bulamadik ) ve rot basi kirilmisti yamuk yamuk gidiodum sonra yapildi o rot basi ama hala o direksiyon yamuk kaldiydi kisaca fistanin dedigi gibi bi cukura girmistir yada lastikten dikine darbe almistir rot baslarini kontrol ettir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Fistan said: değiş değil deyiş çukura falan girmiştir sert, rot ayarı bozulmuştur anlıyosun şu arabadan heaaaa (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Dingilci Ali Usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Kaldirima vurmussundir. Zamanla da bozulur rot ayari cukurdan tumsekten Lastik boyu degismistir olur. Olur amk iste rot bu Ayni sekilde titreme yapiyosa da balansi bozuktur jant yamuktur vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Bu arada benzer şey bana da olmuştu ve rot ayarı diye düşündüm ama sonra servise götürdüğümde porya bilyesi yatağı matağı bir şeyler dediler gömdüler 1500ü. Yetkili değil ustaya gösterdiğimde o da arızayı aynı şekilde tanımlamıştı. Bu da böyle bir anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Selam, %60 ihtimal ile kaldırıma yakın yanaşıp elektrik takviyeli hidrolik direksiyonun verdiği güç ile lastik açısı değiştirilmeye zorlanmıştır ve bu arada direksiyonun açısı bozulmuştur. Kalan ihtimaller de söylenmiş zaten :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 rotla ilgili bir problemi direksiyon yamuk diye söyleyeni ilk defa gördüm. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 direksiyon simiti yamuk demeliydim pardon =) arabanın bakımı gelene kadar bekliycem, uğraşamıycam, gözüm alıştı saylır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 paramecium said: Selam, %60 ihtimal ile kaldırıma yakın yanaşıp elektrik takviyeli hidrolik direksiyonun verdiği güç ile lastik açısı değiştirilmeye zorlanmıştır ve bu arada direksiyonun açısı bozulmuştur. Kalan ihtimaller de söylenmiş zaten :D Saygılar. Böle bişi oluyo mu lan? Bisiklet gibi lastiği iki bacak arasına alıp gidonu çevirip mi düzlüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Selam, Bu şekilde açıyı bozan çok bayan gördüm. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 BonePART said: paramecium said: Selam, %60 ihtimal ile kaldırıma yakın yanaşıp elektrik takviyeli hidrolik direksiyonun verdiği güç ile lastik açısı değiştirilmeye zorlanmıştır ve bu arada direksiyonun açısı bozulmuştur. Kalan ihtimaller de söylenmiş zaten :D Saygılar. Böle bişi oluyo mu lan? Bisiklet gibi lastiği iki bacak arasına alıp gidonu çevirip mi düzlüyosun? bu oluyo ya. bi ustada gördüm, balans sonrası oturup baktı, tekerler düz olmasına rağmen direksiyo yamuk, tekerleri sabitledi, direksiyona yüklendi ve düzeltti. tabi bunun için örnek olan araç doğandı. hidrolik neyim yok (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 doğanlar hidrolik değil mi ya? doğan görünümlü şahindir o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar