imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 yumy said: Black-ice said: imama bişeyler oldu ya nerde o eski şakacı imam. hoşgeldin atarlı imam. Dimi bunu ben de farkettim adamın mahkemesi var, gergin olması normal. http://www.hurriyet.com.tr/rockci-imam-devletle-mahkemelik-oldu-40314157 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Peregrin said: TOP DONEYŞIN Echooz06 anan emreblue54 Bone olm ahahaha geyiğine yazdı adam zannediyordum ciddiymiş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bizim bone değildir tabii ama bizim bone olma olasılığı bile komik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 onun bonec olma ihtimali mi oburunun kofi annan olma ihtimali mi daha yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 huun said: yumy said: Black-ice said: imama bişeyler oldu ya nerde o eski şakacı imam. hoşgeldin atarlı imam. Dimi bunu ben de farkettim adamın mahkemesi var, gergin olması normal. http://www.hurriyet.com.tr/rockci-imam-devletle-mahkemelik-oldu-40314157 Müzikle iştigal etmek haramdır. Haramı açıktan işlemek fısktır. Bu işi yapana fasık denir. Fasıkın ardında da namaz kılınmaz. Diyanet doğru bir karar almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diaden Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ne oldu şimdi bacımız imam'a, legendarylea etkisimi yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 barbu said: 10. Sayfaya kadar okudum. Imam fever a yazmis. Fever cevap verince devam etmis ise yariyor diye. Goldbaren de sinifin komiklik yapip ilgi cekmeye calisan sempatik siskosu rolunu basariyla oynamis. Topik 3/10. sen de şişedibi gözlüklü sınıf başkanısın sanırım? gel gofret ısmarliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 az önce avukattan yazı geldi, barbu yu iyi eğlendiremediğimiz için bütün forumu dava etmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 türbanlının bu tutumu sevişmek isteyip kendini dölleyebilcek uygun birini bulamadığına olan inancından geliyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Marty said: Black-ice said: yoo bissürü şopum var sen kaçırmışsın forum yapmistin bi tane. o kalmis bi tek benim aklimda. baska ne vardi? aralara sıkıştırdım bissürü şimdi böyle göstermekle olmaz o an görecektin. komiğim lan ben döverim hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ya isim veriyosunuz google'da cikacaz sonra ben hakkaten hapse giricem shdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Seni hala almadılar mı ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 zaten dun bikac kisi teroriz yazdi kiza, ben yazdim saniyor hepsini, her seferinde dava ettim birini 25k olsun 250k olsun cezasi neyse artik falan diyo sdfsdd. sonra da ponciklerini alip "giybet time Kappa" diyip gitti zaten susnseb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Yalnız paticiğe de güven olmaz daha önce Melih başgana mı ne şikayet etmişti birisi linkle falan direk. Burda da aynı sıkıntı olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 imamizer said: Black-ice said: foto moto atsa foruma direk fotoşoplucam ben de sequo shopu güzeldi güldük ettik de..tek hit şarkıyla kariyer yapıp 20 senedir ekmeğini yiyen şarkıcı gibi takılıyorsun hala asdf amma kıskanmış adamın başarısını deyyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Zaten bi kere sana verilen ceza 1 ay da olabilir, 3 ayda 1 yılda. Bunu günlük 70₺ gibi bir parayla çarpıp para cezası ödüyorsun geçiyor gidiyor. Ha sen ceza aldıktan sonra kız bi de tazminat davası açarsa, O da hakim zaten senin gelirine göre bir rakam belirliyor. Çok bişey olmaz . Bu saatten sonra bari yaptıgının arkasında dur ağlama olan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Aglama kismina kadar sakin sakin okuyordum. Ben arkasindayim hala yedigim bkun, ne aglamasi anlamadim? Foruma erismelerini istemiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ib4 cat fight mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ağlıyosun işte napcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Ben ağlama kısmı da dahil olmak üzere bütün yazıyı sakin yazdım. Senin sakin okumaman benim problemim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 anladim /abandonthread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 feve kiz senden güzel. ama ameliyat olursa burdakiler seni parcalar muhtemelen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 feverfeverray said: anladim /abandonthread thread senin yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 totemic said: Feamer said: said: Solothurn/Switzerland - Derendingen'de dünyaya geldim. - İsviçrede doğdum büyüdüm orada okudum, bir kaç sene önce Türkiyeye geldik. - İnşaat Mühendisliği okumaktayım , Ankara'da. - Aslen Erzurum Oltu'luyum. Namıdeğer dadaş kızıyım yani :) - ha birde şeyy.. - Ben akpli değilim arkadaşlar anlayın artık, ve saçma saçma yorum yapmaktan bıkın. - Not daha ekleyeyim fetöcüde değilim :SDFD:A ÇILDIRIYORUM :DSFDS:FAD:FS aile çok vizyonluymuş tebrik ederim. abi cidden böyle insanlar var. cocugunu avrupadan trye yatılı okula yolladan bile gördüm cıldırdım ilk duydugumda hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar