khalad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 herhalde lan ben açardım da olmaz kız olması lazım açanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 El cilt bakımı konuları da güzel olur. Üstten forumu kadınlar klübüne çevirdiniz der alttan metroseksüellik denemelerinde önerileri kullanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 görselli olursa forumda patlama yaşanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Kız topicleri ne? Sen aç deli hit alır zaten süper RP yapan insanlar var yalnız bırakmazlar seni bob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Süper rp yapanlar ? Kim onlar ben pek göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 süper yaptıkları için gözükmüyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Feamer said: sonuç olarak da işemeye veya sıçmaya bağlanmazsa da hiç bir şey bilmiyorum :) bele sıçan kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 calimero said: Saeros said: şaka bi yana kız gelince doksan kişi yazıyor, abov diye kaçıyor tabi kızlar da normal olarak yazmayanlar da laf sokuyor falan ha gerçi herkes herkese laf sokuyor, sırf qarı diye pozitif ayrımcılığın lüzumu yok. yani ne bilim, başından beri böyleydi zaten paticik. çok öyle şey yapmanın anlamı yok. tl;dr şey yapmayın saeros kız mısın?! Hoigeldin seap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Tez savunmama sayili gunler var, 13 sayfa olmus simdiden. Tezi uzatmama deger mi, okuyayim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 savunulacak birsey yok eskidenmis o savunmalar..arastirma iste nesini savunacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 calimero said: Saeros said: şaka bi yana kız gelince doksan kişi yazıyor, abov diye kaçıyor tabi kızlar da normal olarak yazmayanlar da laf sokuyor falan ha gerçi herkes herkese laf sokuyor, sırf qarı diye pozitif ayrımcılığın lüzumu yok. yani ne bilim, başından beri böyleydi zaten paticik. çok öyle şey yapmanın anlamı yok. tl;dr şey yapmayın merhaba burcu. saeros kız mısın?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Kadın olunca illaha don, sütyen, makyaj malzemesi dildo vs vs falan mı konuşulması gerekiyor anlamadım ben açıkcası. İllaha ki kadın topici olmasına gerek yok mesela ayakkabı topic i var git oraya sen de fikir sor ve/veya beyan et. Oldu bitti. Ben şahsen aryadan hiç "bu oyun kadınlara göre mi?" sorusu duymadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Yonetimsel zaafiyet var kadin haklari konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 evet dildo cok ihmal edilmis bir husus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Sadece kadınlar ile ilgili olsa iyi yine, biraz acemi olana vurun abalıya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Malibu said: Kadın olunca illaha don, sütyen, makyaj malzemesi dildo vs vs falan mı konuşulması gerekiyor anlamadım ben açıkcası. İllaha ki kadın topici olmasına gerek yok mesela ayakkabı topic i var git oraya sen de fikir sor ve/veya beyan et. Oldu bitti. Ben şahsen aryadan hiç "bu oyun kadınlara göre mi?" sorusu duymadım :P oyun ile kadin i ayni cumle icinde kullaninca triggerlanan tipler var burda lutfen sadfasfd ha bide burdaki ayakkabi topigine bakip hayattan sogumak icin kadin olmaya gerek yok, son postlanan uc ayakkabanin 2 si kesin migde bulantisi yapicak ayardadir ve bunu topige bakmadan guvenle soyliyebiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Beyler koşun Zevklerimize laf edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Kadın üyeler yardım tavsiyesi versin o zaman sevabı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Malibu'yu tebrik etmek lazım. Daha önce neden kimsenin aklına gelmedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 vivavale said: Beyler koşun Zevklerimize laf edilmiş abi gercekten cok korkunclar ama. hani o ayakkabilar o saatler... onca zevksiz bu forumda sozlesip toplanmissiniz resmen. sonra niye kizlar kaciyor diye soyleniyorsunuz. ekoseli gomlek kot falan giyin bari. siradan olun cins olmayin. aylav dumduz adam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Laurelin said: Malibu said: Kadın olunca illaha don, sütyen, makyaj malzemesi dildo vs vs falan mı konuşulması gerekiyor anlamadım ben açıkcası. İllaha ki kadın topici olmasına gerek yok mesela ayakkabı topic i var git oraya sen de fikir sor ve/veya beyan et. Oldu bitti. Ben şahsen aryadan hiç "bu oyun kadınlara göre mi?" sorusu duymadım :P oyun ile kadin i ayni cumle icinde kullaninca triggerlanan tipler var burda lutfen sadfasfd ha bide burdaki ayakkabi topigine bakip hayattan sogumak icin kadin olmaya gerek yok, son postlanan uc ayakkabanin 2 si kesin migde bulantisi yapicak ayardadir ve bunu topige bakmadan guvenle soyliyebiliyorum :D https://img-gozalan.mncdn.com/Assets/Base/Originals/66521_0.jpg bunu görünce için bir hoş olmuyor mu şimdi yalan söyleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 "ayakkabı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Nerdesiniz vicdansızlar çapraz ateşte kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Ayakkabı konusunda herkes hemfikir olduğu için kimse savunmuyor belli ki. Savunan da o topic de postu olan adamdır kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar