Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Saeros said: şaka bi yana kız gelince doksan kişi yazıyor, abov diye kaçıyor tabi kızlar da normal olarak yazmayanlar da laf sokuyor falan ha gerçi herkes herkese laf sokuyor, sırf qarı diye pozitif ayrımcılığın lüzumu yok. yani ne bilim, başından beri böyleydi zaten paticik. çok öyle şey yapmanın anlamı yok. tl;dr şey yapmayın yani diyorsun ki bi anda 90 kız getirmek lazım. yönetim göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 lan öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 senko said: Asriel said: Kısır sevmeyen erkekleri de banlayalım Seviyorum da, cok yiyince laksitatif etki yapiyor Yemin ediyorum evime alıp besleyesim geliyo seni arada Şu telefonumuza kafanı koyduğumuz kolajı aradım da mobilde bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Claiborne said: Saeros said: şaka bi yana kız gelince doksan kişi yazıyor, abov diye kaçıyor tabi kızlar da normal olarak yazmayanlar da laf sokuyor falan ha gerçi herkes herkese laf sokuyor, sırf qarı diye pozitif ayrımcılığın lüzumu yok. yani ne bilim, başından beri böyleydi zaten paticik. çok öyle şey yapmanın anlamı yok. tl;dr şey yapmayın yani diyorsun ki bi anda 90 kız getirmek lazım. yönetim göreve. O görev saerosun Toplasın onedio ekibinden 8-10 tane getirsin İt kendine saklıyodur kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 aynen varyemez amca gibi ortalarına atlayıveriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Biraz cinsiyetçi olucak ama İbne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 kız gelmeden 11 sayfa olduysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 ben kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 internette kız yok dostum saçmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 bajazet said: kısırdan kurtarma timi geldi bile /out şu evin tasarımına eysalara bakar mısınız ya. giyim kusamı saymıyorum bile en büyük korkum bu tr modasının hipstrelar tarafından ay cok kitsch diye algılanıp, dünyaya yayılması :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 benim bir iki arkadaşımın ilgisini çekmişti zamanında da dedim aman aman üye olmadan okumaya devam edin boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 zamanında arenda falan vardı kızsal topicler açıyolardı kaçırdınız hep adspkngfmpdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 13 senedir hiç bu kadar hatunun olduğu topic e post atmamıştım. Elim ayağım titriyor şefersizim! :P Ben paticik i bildim bileli bi ema ablamızın dokunulmazlığı vardır. Yoksa terliği yersin. Bence hepiniz toplanın ema ablamız size yol göstersin =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Saeros said: şaka bi yana kız gelince doksan kişi yazıyor, abov diye kaçıyor tabi kızlar da normal olarak yazmayanlar da laf sokuyor falan ha gerçi herkes herkese laf sokuyor, sırf qarı diye pozitif ayrımcılığın lüzumu yok. yani ne bilim, başından beri böyleydi zaten paticik. çok öyle şey yapmanın anlamı yok. tl;dr şey yapmayın saeros kız mısın?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Remus said: http://www.youtube.com/watch?v=EyOW7zViw0U temsili topikler modern kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 son sayfayı okudum sadece. drama döndüyse söyleyin baştan okuyayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 11 sayfa... 12 sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Git arkadaşlarınla buluş kadın kadına konuş. Kadın kadına konuşmadan kastın "boş konuşma" olduğu için aradığını bulamıyorsun. Forum yahu nickler var cinsiyet yok sen belirtmedikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 kadının yeri mutfaktır, gelmesinler foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 sdeceokuyangenç said: Git arkadaşlarınla buluş kadın kadına konuş. Kadın kadına konuşmadan kastın "boş konuşma" olduğu için aradığını bulamıyorsun. Forum yahu nickler var cinsiyet yok sen belirtmedikçe Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 üff snn be slk :ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 dilan bu kadar tartışacağına açsana şuraya bi topic "kış aylarında hangi kilotlu çorap iyidir" şeklinde bakalım nasıl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Beyni vestiyere bırakıp bende katılım göstermek istiyorum Saman ye!!1 huehuehuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 bazen çok yaygara kopartıyorsunuz, hele "kadın" konusunda gereksiz bir atarlanma var... dediği gibi forum burası, isteyen, kurallar dahilde, istediği konuyu açsın, gereksiz bir başlıksa zaten iştirak olmayacağı için, azalarak biter, gerekli ise zaten devam eder ama yobaz gibi müdahil olmayın, dışarıdan komik gözüküyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 diğer taraftan, "kış aylarında hangi kilotlu çorap iyidir" diye açılan bir başlık ortalama bir entelektüel başlıktan daha fazla içerik ve görüntüleme alır diyede iddia ediyorum. sonuç olarak da işemeye veya sıçmaya bağlanmazsa da hiç bir şey bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar