Masakari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bu kazağın bir tık ötesi geyikli tayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 aynen beyaz noktalar var dikkat edersen kar yağmış gibi. yılbaşında giyip oturuyum evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 geyikli tayları güzel bacaklı kızların üstündeyse seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Çoq qüselmiş qerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 mal bu arada casual ve güzel giyinmek mümkün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Ben dedemin gomleklerini falan giyiyorum, modanın zirvesiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 nasıl mümkün. imkinatı yok. güzel dediğin parlaktır göz kamaştırır. iyi casual giyime sıfat bulman gerekiyorsa bu sıfat "düzgün" yada "doğru" olur güzel değil. konuştuğun kişi sağlam bir tasarım eğitimi almıştır uyarıyım o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mal said: nasıl mümkün. imkinatı yok. güzel dediğin parlaktır göz kamaştırır. iyi casual giyime sıfat bulman gerekiyorsa bu sıfat "düzgün" yada "doğru" olur güzel değil. konuştuğun kişi sağlam bir tasarım eğitimi almıştır uyarıyım o konuda. Brevity is the soul wit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 argüman o kadar yanlış ki nerden başlasam, nasıl başlasam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Normcore diye google'da imaj aratın, düz giyinmeye tövbe edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Masakari said: Bu kazağın bir tık ötesi geyikli tayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 senko said: argüman o kadar yanlış ki nerden başlasam, nasıl başlasam bilemedim. argüman yanlış değilde, haklılığımı belirtebilmem ve çok yüzeyde, kabada duran tabirin ithamından kurtulmam için ("casual ve güzel giyinilebilir" önermesi oluyor buradaki sığ ve yüzeyde olan ifade) birbirine benzer kelimeler arası detay farklara inmek zorunda bırakılmamdan kaynaklanıyor brevitynin katledilişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 yani beni güzel doğru ve düzgün gibi birbirinin yerine kullanılabilecek kelimelerin ince farkını belirtmek zorunda bırakan, öncesindeki ifadede bu üç kelimenin kaba bütünlükleri göz ardı edilip kullanılmasıdır. anlatabiliyom demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 anlatabilion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Gitmeyin adamın üstüne zaten kazağını ve montunu beğenmediniz Bir de konuşuyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 gitmiyorum işte. o mont yeterince büyük bir ceza zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 kazak güzel yalnız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 abi inanılmazsınız ya sdfsdf cokomantiste gönlümü almaya çalışıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 mont doğru mont düzgün mont güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 senko said: gitmiyorum işte. o mont yeterince büyük bir ceza zaten sdf abi nesi ceza amma abartiyorsunuz. Goren de sahane zevk sahibi insanlar hep patide toplanmis sanacak. Gayet spor, sade, kullanisli, dumduz mont iste cebi mebi de var. Sicak da tutuyorsa ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 abartıyorum tabii ki de isteyen istediğini giysin baane sdf ben de homeless gibi giyiniyorum zaten. adım çıktı homeless diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 ben alışığım ya şu güzelim tasarım harikası ayakkabımlada yok timsah avcısı yok evsiz ayakkabısı diye dalga geçmişlerdi bunlar. https://mizucomscdn.akamaized.net/urunler/shscooter4051ckokhv43/530x666/scooter-nubuk-kahve-erkek-outdoor-ayakkabi-m4051cko2639-6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 bu ayakkabıya niye güzel diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 senko said: abartıyorum tabii ki de isteyen istediğini giysin baane sdf ben de homeless gibi giyiniyorum zaten. adım çıktı homeless diye. http://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2014/11/homeless-slavik-street-fashion-photography-yurko-dyachyshyn-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar