Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 europa universalis aldım 5 dakika sonra iade ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Pizza Connection oynadıysanız, az çok benziyor Another Brick in the Mall http://store.steampowered.com/app/521150/ edit: ya aslında benzemiyor ama hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 o benim bir suredir wishlistimde. kac saatlik content var? birgun illaki alacagim oyunu ama daha 1 senelik isi varsa almayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 pizza connection ne guzel oyundu. bi de hoolingans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Lyv said: dishonored 2 yi 1 hafta once kuzenime aldim. %50 ne ya moralim bozuldu =(( refund istedigin zaman, refund nedeni olarak seceneklerde indirimli fiyattan almak var. elite dangerous almistim 1 gun sonra indirime girmisti %50. refund edip paranin yarisini steam walleta aktartmistim. bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 -crossout -fran Bow -hyper light drifter -oxenfree -reigns -ryse -satellite reign -the silent age -war for the overworld -ultimate general gettysburg -5 eu4 expension %40 indirimli zaman alabilirsem allahtan tmmdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 zamanda indirim yok gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Marty said: Lyv said: dishonored 2 yi 1 hafta once kuzenime aldim. %50 ne ya moralim bozuldu =(( refund istedigin zaman, refund nedeni olarak seceneklerde indirimli fiyattan almak var. elite dangerous almistim 1 gun sonra indirime girmisti %50. refund edip paranin yarisini steam walleta aktartmistim. bir dene istersen. cok tesekkur ederim ^^ simdi yazdim yolladim. umarim farki geri verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 f1 2016 çok başarılı olmuş gençler , 2015 deki tüm eksiklikleri kapatmışlar nerdeyse , yarış sırasında mekanikeri falan azarlayabiliyorsunuz telsizden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 zipzip said: Pizza Connection oynadıysanız, az çok benziyor Another Brick in the Mall http://store.steampowered.com/app/521150/ edit: ya aslında benzemiyor ama hatırlattı. arcane said: o benim bir suredir wishlistimde. kac saatlik content var? birgun illaki alacagim oyunu ama daha 1 senelik isi varsa almayayim. Sakın almayın bunu. Ses bile yok oyunda agşlksjfksa İleride çogzel bi şey olabilir ama şu an için ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 FO4 aldım inşallah çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ByGamersForGamers zihniyetinden ByIdiotsForIdiotsa dönen bi franchise ı niye alıp aşağılık ve hain bethesdaya destek veriyorsun bone? Fallout4 alan ve oynayan herkesin haysiyeti sorgulanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Abi fallout ve fallout 2 yi ilaçlı olarak toplamda 10 defa bitirmiş bir adam olarakborcumu ödüyorum bir nebze. Onlarıda aldım indirimde felanda. Bide fallout abi denemek lazım new vegası siz cok begenmiştiniz felan bende cok kötü değil dedim. Buda en fena değildir dedim o kada rmı kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 New Vegası obsidian yapmıştı, oyunun temel taşı hikayesi ve factionlar arası çekişmeydi, bol bol RP unsuru ve yerinde karakterler vardı. Bunda olay kendine üs kurup birbirinin kopyası yüzlerce auto generated quest grindlayıp cheesy bi B movie senaryosunda dialog cringe i yemek. Fallout adını hak etmeyen ikinci hilkat garibesi özetle. Umarım dünya savaşı çıktığında ilk bethesda HQ vurulur. Allah olsam bu oyunu alıp aşağılık yapımcılarına destek olanları cehenneme atardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 fallout 4 kotu mu ya? benim wishlistteydi alirim diye dusunuyodum. ya da soyle sorayim hangi falloutlari alayim? hic fallout oynamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Fallout 1-2 abi 1-2'den sonrası farklı bi oyun yani ama 1-2'yi mutlaka oyna newfag değilsen grafik grafik diye yırtınmıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bu Subnautica'yı deneyen oldu mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 fallout classic colection varmis 1+ek paket gibi bisey ve 2 4.15 dolar. attim sepete bi ton oyun aldim, genelde yenilerden uzak durdum. aldigim en pahalisi Dragon's Dogma: Dark Arisen $8.79 toplam 65 dolara heralde 1 seneden fazla oyalayacak oyun doldurdum. guzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Yav Civilization'a 4. oyunda başlamış biri olarak EU4'ü alsam sıfırdan hiç bilmeden alışabilir miyim yoksa 15 dakkada bırakır mıyım çok büyük çekincelerim var :D. Crusader Kings 2'yi aldım misal max 1 saat oynamışımdır aldığımdan beri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 aynı bensin ben 10 dakikada bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 grinny said: Bu Subnautica'yı deneyen oldu mu ya? ben bi 15 saat falan oynadım, denizaltı survival güzel oluyor da, harita guide falan açmak gerekiyor bir yerden sonra sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 stimpak said: grinny said: Bu Subnautica'yı deneyen oldu mu ya? ben bi 15 saat falan oynadım, denizaltı survival güzel oluyor da, harita guide falan açmak gerekiyor bir yerden sonra sanırım. 15 tele bişey değil aslında alınır gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Dishonored 2 niye bu kadar pahalı ya, adamın Sergey concept artları yapmış olmasa korsanlıcam ama yüzüsuyu hürmetine elim gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ben dishonored2yi bi sonraki indirim donemine biraktim. o paraya ayni kalitede 5+ oyun aliyosun su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 grinny said: Bu Subnautica'yı deneyen oldu mu ya? abi subnautica inanılmaz güzel bir oyun bilgisayarın hele kaldırıyorsa oyun bende alphadan beri var bi donem baya oynadım survival ve exploration inanılmaz tatlı öneririm yani, oyun bitince nolur bilmem ama su hali bile 20 25 saat oynatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar