Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Kış İndirimleri 2016

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Lyv said:

dishonored 2 yi 1 hafta once kuzenime aldim. %50 ne ya moralim bozuldu =((

refund istedigin zaman, refund nedeni olarak seceneklerde indirimli fiyattan almak var.

elite dangerous almistim 1 gun sonra indirime girmisti %50. refund edip paranin yarisini steam walleta aktartmistim. bir dene istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

Lyv said:

dishonored 2 yi 1 hafta once kuzenime aldim. %50 ne ya moralim bozuldu =((

refund istedigin zaman, refund nedeni olarak seceneklerde indirimli fiyattan almak var.

elite dangerous almistim 1 gun sonra indirime girmisti %50. refund edip paranin yarisini steam walleta aktartmistim. bir dene istersen.

cok tesekkur ederim ^^
simdi yazdim yolladim. umarim farki geri verirler
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Pizza Connection oynadıysanız, az çok benziyor

Another Brick in the Mall
http://store.steampowered.com/app/521150/

edit: ya aslında benzemiyor ama hatırlattı.

arcane said:

o benim bir suredir wishlistimde. kac saatlik content var? birgun illaki alacagim oyunu ama daha 1 senelik isi varsa almayayim.

Sakın almayın bunu. Ses bile yok oyunda agşlksjfksa

İleride çogzel bi şey olabilir ama şu an için ııh.
Sosyal ağlarda paylaş

New Vegası obsidian yapmıştı, oyunun temel taşı hikayesi ve factionlar arası çekişmeydi, bol bol RP unsuru ve yerinde karakterler vardı. Bunda olay kendine üs kurup birbirinin kopyası yüzlerce auto generated quest grindlayıp cheesy bi B movie senaryosunda dialog cringe i yemek.

Fallout adını hak etmeyen ikinci hilkat garibesi özetle. Umarım dünya savaşı çıktığında ilk bethesda HQ vurulur. Allah olsam bu oyunu alıp aşağılık yapımcılarına destek olanları cehenneme atardım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...