Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Dün izledim daha, baya baya başarılı buldum farklı bir konu,farklı bir tat olmuş,güzel bir bilimkurgu.. Genel teması, yakın gelecekte farklı dalga boyunda görüş sağlayan deneysel bir askeri gözlük tipi kullanan özel-tim askerlerinin bu gözlükler sayesinde görebildiği doğaüstü yaratıklara karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor..İmdb detaylar ve fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 dün izledim, çerezlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Dün gördüm, izledim ben de. Aşırı hoşuma gitti. imdb'de 6,5 hakkını yemişler bence. Özellikle son sahnelerdeki Xcom havası o kadar hoşuma gitti ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 abi 6.5 çok düşük verilmiş çok daha iyi bir puanı hakediyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 temadan dolayı size öyle gelmiş ya. baya komik sahneler var. oyunculuk, dialoglar, plot falan baya yavan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Koca filmde bana en çok batan sahne; Müyendis beyin sığınakta yaptığı silahlar. Onun dışında bayağı eğlendim ya. Bi de spectral efektleri çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 abi nasıl yavan ya.. durmuyor hep akıyor gözümü kırpmadım filmde :) e tabi zevkler renkler olayı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 xcom the movie olmuş cidden, sırf onun için bile iyiydi. yalnız arge ve üretim hızı ondan da uçuktu lol. çok süper değil ama izlenir scifi action seven için. netflix bütçesi bayağı sinema gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 zipzip said: Koca filmde bana en çok batan sahne; Müyendis beyin sığınakta yaptığı silahlar. Onun dışında bayağı eğlendim ya. Bi de spectral efektleri çok hoşuma gitti. Aynen ben orada notunu verdim hahaha. Baya komikti. Warcraft filminde gnome yapsa bile bi silktir git derim yani. Setting e hiç uymamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Vulcan_Lionheart said: abi nasıl yavan ya.. durmuyor hep akıyor gözümü kırpmadım filmde :) e tabi zevkler renkler olayı ama... Aksiyon ve özel effectler izletiyor. Baya triple a kalitede özel efekt ve çekimler. Geriye kalanı yavan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 $70m butce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 bingildak said: zipzip said: Koca filmde bana en çok batan sahne; Müyendis beyin sığınakta yaptığı silahlar. Onun dışında bayağı eğlendim ya. Bi de spectral efektleri çok hoşuma gitti. Aynen ben orada notunu verdim hahaha. Baya komikti. Warcraft filminde gnome yapsa bile bi silktir git derim yani. Setting e hiç uymamış. Tony stark mağarada iron man zırhı yapınca bişey demiyon ama. Güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 o zırhta işportacı kıvamındaydı bu adam bir gecede 10 yıllık argenin uygulaması elde olmayan ekipmanla falan yaptı ahsduaıhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 sostizm said: bingildak said: zipzip said: Koca filmde bana en çok batan sahne; Müyendis beyin sığınakta yaptığı silahlar. Onun dışında bayağı eğlendim ya. Bi de spectral efektleri çok hoşuma gitti. Aynen ben orada notunu verdim hahaha. Baya komikti. Warcraft filminde gnome yapsa bile bi silktir git derim yani. Setting e hiç uymamış. Tony stark mağarada iron man zırhı yapınca bişey demiyon ama. Güzel filmdi. ciddi spo abi adama ordu yardım etti ama o kadar deneysel ekipman vardı o getirdikleri konteynerlerda :) çok da saçma sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 bingildak said: temadan dolayı size öyle gelmiş ya. baya komik sahneler var. oyunculuk, dialoglar, plot falan baya yavan. katildim. 6,5 yerinde olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Tek başına şarjör doldurma hızı ile yeni silah icat etmesi saçmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Zaten Universal dagitacakmis, yazin sinemalarda olacakmis. Sonra bu film olmamis diye vazgecmisler, Netflix kapmis. Streaming icin iyi film, ama sinemada gidilmezdi diyor elestirmenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar