roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 aşıları tam, 2 küsür yaşındaki scottish fold'un tüyleri üzerinde şöyle bi kardeşle karşılaştım. insancıl bir canlı, kaçmıyor, zıplamıyor ama çok zorlarsan uçabiliyor. tüylerin üzerinde konmuş gibiydi, derisine yapışma gibi bir durumu yoktu. nedir bu, endişelenmeli miyiz? kıllı parmak için sori https://s23.postimg.org/apghid8pn/Ekran_Resmi_2016_12_14_00_19_56.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Abi bunlar genelde meyvelerin üzerinde oluyo Korkacak bişi yok. Yolunu kaybetmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 pire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 pireye benzemiyor pek, alakasız bir şey gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 tahtakurusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Daha buyuk olur o sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 geçen ben de yatağın kenarında böyle bir şey gördüm de tam incelememiştim. bed bugs (ismini bilmeden bed bug diye arattım cidden) yazınca çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Oyleyse is kotu, tum ev, hatta apartman ilaclanmali eger yayildilarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 abi bu tarz birşey bizimkinde de vardı götürdük vete pira dedi. pirelerinde çeşitleri oluyor zaten. götür vete aşılat bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Claiborne said: geçen ben de yatağın kenarında böyle bir şey gördüm de tam incelememiştim. bed bugs (ismini bilmeden bed bug diye arattım cidden) yazınca çıktı. Tahtakurusu. Hiç şakaya gelmez, Gerge'nin de dediği gibi bütün evi ilaçlatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 yetişkin hayatının ne biçim dertleri varmış lan. bakayım ben buna teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 abi bu piçler evi ilaçlattıktan sonra bile çıkabiliyor, tekrar ilaçlatıyorsun tekrar çıkıyor. susam gibi bişey, bir bakıyorsun duvarda, sonra uçuyor falan. geçmişi hamamböceğinden eski olabilir milyonlarca yıl dayanır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Apartmani ilaclamak gerekiyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 o da yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 o da ekmeğinin peşinde, zarar vermeyin hayvanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 abi benim bildiğim tahtakurusu gözle görülmez yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 adam uçabiliyor dediğine göre tahtakurusu ve kedi piresi uçamadığına göre hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 pire hayvani zıplıyor belki onu görmüştür dediğim gibi insan köpek kedi çeşitli pireler var böyle soracağına vete gitmesi gerek yani ilk iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 dosdogru ilaclat bence isini bilen birine. Bazi sirketlerin garantisi falan da oluyor. Sabahtan ilaclatmani oneririm cunku sonrasinda (en az 5 saat falan) bi muddet kedi ile birlikte disarda takilacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Nasıl bi uykusuzluk. Kedi üzerinde canlı yayın ? nasıl diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Abi yemeklerde ureyen bir bocek var syni sussama benziyor. Tahillar varsa bak icine ve at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 abi yemekten gelen bir şey galiba dediğiniz gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 fotoya 10 saniye bakınca ense ile kulak arkası kısım kaşınıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 pire yumurtasi falan bayaa bir sure dormant kalabiliyordu galiba, ondan ilacladiktan sonra vs de cikabiliyor. bu heralde bundan: https://en.wikipedia.org/wiki/Lasioderma_serricorne her turlu pakedi kapanmamis yarim acik makarna, pirinc, kuru meyve/sebze, kuru yaprakli seyler, un, seker falan incelenmeli vs dibinde toz varsa ozellikle. kedinin mamalari falan. bide ince posetleri delebiliyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar