vivavale Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Dragonfire said: kurtlar vadisi vs dizilerinde alttan gerçek eğitim vereceksin bi %20 arttırısın oranı. adam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=rpo9uv-QNbQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 askere gitmesem belki eğitilebilir derdim ama gittim ve gördüm. öyle birşey yok. bu boktan çıkılmaz. boğazımıza kadar boktayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 kısa vadede değil, uzun vade olur, çocuklar üzerinden olur ilk başta çocuklara düzgün bir kültür verirsin, cahil olsa bile belirli bir ahlaka sahip olur, sonra onların çocukları üzerinden gidersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 halk cahil kalıp skilmekten gayet memnun gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 2016 da her yerde 3g varken herkeste smartphone varken cehalet bir tercihtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 size mi kaldi lan egitmek kofikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Saeros said: halk cahil kalıp skilmekten gayet memnun gibi geliyor bana stockholm sendromu var bizim millette sanki evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 eğitemezsin eğitim uzun bir sürec 3 yasından itibaren başlıyor sihirli bir hap yapıp adama yutturcak halin yok sayet 3 yasından 17 yasına kadar olan sure zarfında beynin calısan bolgeleri, vucutta salgılanan hormonlar, nörokimyasal yapı farklı o donemde yaptın yaptın daha sonraki konfigrasyon, setup zaten farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Jaegerjaquez said: kurşunların üzerine yazıp beyinlerine göndericeksin /locked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 gerek yok. ama gezegendeki gunluk olen insan sayisi en az 4-5 katina cikarilmali ve bu taze olenler mantar uretmek icin kullanilmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 cahil ile şark kurnazını bir birinden ayırmak lazım. "cahil" olup halinden memnun olan, şark kurnazı olan tipler normal, genetiği ile oynanmamış cahil o kadar zararlı bir tip değil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar