Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 İstanbul'a yerleşince tüm alet ve ekipmanlar Aydın'da kaldı. Şimdi küçük küçük toparlayayım diyorum ama ya kalite berbat yada fiyat el yakıyor. Tavsiye ettiğiniz yer+marka var mı? normalde şunu alıp geçecektim ama Türkiye'ye yollamıyorlar -> Amazon B&D. Başlangıç olarak düzgün, sağlam pense, yıldız+düz tornavida, kontrol kalemi, ingiliz anahtarı, çekiç, karga burun, 12V matkap işimi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Matkabi kalita sarzli alabilirsin dewalt 18v mesela. Duvar da delersin bi ihtimal Ya da sarzli gerekmez diyosan ortalama bir bosch alip gecersin. Ne kadar is yaptigina bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 El aletinde izeltas iyi ama fiyatlar gg, hazir set alirim diyosan ucuzluyor tabi. Tornavida seti olsun pense kargaburun kablo kes seti olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Ama yine de yillarin tecrubesi olarak matkabi lityum pilli al. 14.4 bile olsa, ucuz panasonic bile olsa lityum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Değiştirilebilir 18650'li matkap, havya falan üretmiyorlar ifrit oluyorum ya. İçini açıp baştan lehimlemek gerekiyor herşeyi. Laptoplar için de aynı şekilde gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 amazon.de şu var ama tabi ne kadar iyidir tartışılır. lityumlu değil. kablolu olsa da işimi görür çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Yorumlardan cacık olmayacağı anlaşılıyor o setten. Lityum değilse alma abi. NiCd'yse falan 1 senelik ömrü olur, kablolu falan al daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 bostitch kullanıyorum ben matkap ve vidalama için 18v baya taş gibi aletler. darbeli vidalayıcısıyla bijon falan açıyosun ama elektrikli el aleti alacaksanız makita alın, tr servisi geniş başka güzel markalar da var ama bozulursa öperler festool vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Esh said: Matkabi kalita sarzli alabilirsin dewalt 18v mesela. Duvar da delersin bi ihtimal Ya da sarzli gerekmez diyosan ortalama bir bosch alip gecersin. Ne kadar is yaptigina bagli Dewalt parasina okuz alinir ya. Bende B&D CD961 var, simdiye kadar her isimi yapti is yerinde ama ayi gibi duvar delmeye calismadim sdf Ha dewalt alirsin cocuguna miras birakirsin ama bilmiyorum evde sagi solu vidalamak icin elzem olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 karaköy perşembe pazarına git direk, bütün istediklerini bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Dewalt degil makita evlatlik abi. Bi ara fuarda makita sarjlimiz calinmisti o zamandan beri tovbeliyim almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Dewalt'a hadi bi nebze gozu karartir alirsin da, makita icin gozu degil gotu de karartmak lazim. Benim tabelacida gordum ilk defa, sikko bisey heralde bu dedim. Adam duvari cok tatli deldi gozumun onunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Bi de sirf torklu makineler var boyle ufak gotlu degisik seyler. Wurth un mu ne oyle bi sarjlisi var. dogramayi duvara 25cm vidayla monte ediyolardi. Saka gibi aletler var cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Ortalama matkaba göre pahalıcana tabi fiyatları da uçuk değil ya, Amazon gönderiyor gözüken. Zart zurt bir yerleri deliyor olsam satın alırdım muhtemelen da kırk yılda bir ev içinde bir parça birşey asmak için çok da anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 wurth makitadan 2-3 kat pahalı ev için değil zaten onlar dewalt da black deckerin üst segment markası maktec de makitanın altı ridgid aeg nin üstü falan yeşil bosch mavi bosch gibi metabo var mesela üst segment ama harbi endustride kullansınlar diye üretilen wurth gibileri geçersek ev için en iyi power toollar festool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 matkabı baltayı bilmiyorum da, tornavida dedin diye: ifixit'e bi bakabilirsin. genelde "elektronik cıgılarınız mı bozuldu? üzülmeyin!" temalılar. hatta sitelerinde cihaz cihaz disassembly/repair falan guide'ları var. tabi bu guide'lar ne kadar "şimdi 215 numaralı tornavida ucumuzu kullanıyoruz. 216 varsa olmaz. click here to order." şeklindedir onu bilmiyorum da orta halli bi seti her şeyi açar kapar gibi duruyor. amazon da tr'ye yolluyor bu arada. üf bi de kesin şundan almak lazım ya https://www.amazon.com/Titan-11061-Mini-Magnetic-Parts/dp/B000HYL20G/ref=sr_1_5?s=power-hand-tools&ie=UTF8&qid=1481508404&sr=1-5&keywords=ifixit&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 bunlar hep youtube'daki tech kanallarından sdf <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 evde improv zorlu iş abi. stüdyoları var orada daha rahat kendinizi geliştirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 parayı saçarım diyorsan hitachi ya da hilti al, harcamam o kadar diyorsan çak çin malı olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 tam su yaziyi ariyodum popsci karsima cikardi sdfg mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 asıl para sıçarım diyosan festool al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 aydındaki evde elektirikli, yakıtlı testereden tut otomatik zımparaya koca atölyemsi oda var. başkada atölye kullanmayacağıma göre sadece evde kullanacak ufak tefek tamirat için çerçeve asmak dolap toplamak için lazım. şu black and Deckeri yollasa tüm işi tamamdı işte de olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 toplamda ne kadar bir fiyat farkı oluyor, amazon linkindeki içerik için 200tl fark toplamda anca çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Ben aynı setin 20V drill olanını almıştım, tabi amerikadan gelen vardı ona getirttim. 59$'a gelmişti hatta. Türkiye'de sırf o drill 500 lira olduğu için baya fark oluyor. Diğerlerinde çok fazla fark olmaz gidip bi yapı marketten toplama yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Tablo asma, dübel deliği açma vs işleri için bi matkap lazım, hani evde workshopum olsun kafası pek yok bende pro bişi istemiyorum. İnternetten baktım biraz tonla ucu falan olan setler var onlar bana fazla ya, hazır ucuz takım var mı şöyle 100 lira civarı yoksa bi yapı markete gidip lazım olanları tek tek toplayayım mı? Bide vidalama yapabilecek kadar hafif bi alet duvara delik açabilir mi? Elle vır vır vida çevirmeyelim. Misal 65 liraya şöyle bi alet benim işimi görür mü? Neye bakmalı http://www.ereyon.com.tr/urun/max-extra-mx-0720.aspx?ref=akakce&v=1.58.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 duvara delik için darbeli matkap alman lazım vidalama için olanlar delemez, ucu yakar duvarı mahvedersin sadece darbeli matkap da vidalama yapamaz, darbeli darbesiz ayarı olanlardan alabilirsin ama onlar da ucuzları epey dandik 600-700 wattlık yeter sana ama 300-400ü gözden çıkarman lazım kaliteli bişey için yok set alcam konple dersen koçtaşta 30 liraya vidalama, 120-150 liraya çin malı matkaplar var komple set onların iyisi diye biley yok hepsi kötü ama iş görür 5-10 vida için o linktekiyle duvar delemezsin ama vidalamada iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar