Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 14. Hafta | Galatasaray - Gaziantepspor | 11 Aralık Pazar - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kalpler buruk bombali saldiridan sonra ama maclar devam ediyor, iptal olur mu dedim ama hic bahsi bile gecmedi.

Galibiyet insallah bakalim.

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar, Hakan, Carole, de Jong, Selçuk, Sneijder, Yasin, Bruma, Podolski.
Yedekler: Cenk, Hamit, Eren, Semih, Josue, Cavanda, Sabri.

GAZİANTEPSPOR: Gökhan, Elyasa, Şenol, Doğanay, Bruno Mota, Fatau, Musa, Muhammed, Kangwa, Larsson, Ghilas
Yedekler: Erten, Orkan, Putsila, Sergey, Angan, İlhan, Rajtoral Teknik Sorumlu: Tahsin Tam
Mesaj tarihi:
Bir tek artık yasin yerine tolga yı alıp 3 orta saha sneijderi sola brumayı saga attıgı bir mac istiyorum. Bunu yapsak orta saahayı ezmemiz gerekir diye dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
Yedekler: Cenk, Hamit, Eren, Semih, Josue, Cavanda, Sabri

bir sıkıntı olsa oyunu değiştirecek adam birazcık eren var.

bu durarak oynamak ve 1-0'a yatmak baydı. maçı bitirmeye korkuyoruz sdfs. illa antep ortak olacak maça.
Mesaj tarihi:
tunch said:

bir maç düşünün ki madcow sarı kart diye ağlayamadı bile

Hakem çok iyiydi ya, hatası çoktu esasen ama ilk büyük takım maçı olması, zaten totalde 14. süper lig maçı mı neymiş sanırım o tip şeyler göz önüne alınca böyle oyunun seyrine etki edecek hata yapmadı. bir tek ilk golden önce bi yanlış karar verdi, atağın yönü değişti gs yasin'le 1-0 öne geçti ama o atak 2 kere önlenirdi. Yani etkisi yok olarak görüyorum ben. TV de konuşmaya başladılar da ondan yazdım bunu da sdfsd

Ben beğendim hakemi yani, umarım bozmaz ve üstüne koyarak gider.

He bir de dün Gökhan'a yapılan faul durumu ve izah etmeye çalıştığım şey vardı. Antep'in kırmızı pozisyonunda sarının çıkması ve. tarif ettiğim faul türüne yine örnekti.

GG için nasıl çok ucuz ama çalınan karar normal, istikrarlı dediysem bunun içinde diyorum. O eller üst vücuda temas ettiğinde zorlama ile indirmese bile adamı faul çalınıyor. Bruma mesela teması hissedince koşmayı bile bıraktı ki çekme vs. olmadı. Ama faul, ona faul çalıyorsan zaten gelişme olan atağı kesmedir ki sarı kart ve çift sarıdan GG.

Dün gece Rize maçındaki olay, GG ve bu. Günün diğer maçlarını izlemedim ama eminim 1-2 örnek daha olmuştur aynı şeye.

Dün de anlatmak istediğim zaten buydu. Örnekler çoğalarak artar zaten takibe alırsak sdfsad
Mesaj tarihi:
Abi kesinlikle iyiye gitmiyoruz. Savunmayı överdim o da patladı iyice.

Bursa, Kasımpaşa ve Antep. Ligin en açık oynayan ve yumuşak takımları. Bu seriden 9 puan çıkardık eyvallah ama Bursa maçı hariç ıkına sıkıla yendik. Kasımpaşa 10 kişiyken sıkıştırdı. Keza bugün Antep orta sahamızı elini kolunu sallayarak geçti...

Osmanlıspor maçında muhtemelen kazanamayız ve Riekerink devre arası gider.
Mesaj tarihi:
Galatasaray'ın savunması en son övülesi oynadığında Bülent Popescu Filipescu vardı. O zaman bile Bülent'in açıklaması var "Biz defans yapmayı pek beceremiyoruz, o yüzden ofansif oynuyoruz, karşımızdaki kim olursa olsun biz yine standart oyunumuzu oynayacaz yine" diye.
  • Yeni Oluştur...