DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Nasıl koyduysan bursaya İrlandadan duyulmuş yine ağlamalar falan iyyy rezalet
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 cok boktan mactri hakemlik de bisi yoktu abi. aglamak isteyen varsa su kisir oyuna aglasin skora degil butun rakipler isi cozdu zaten cift on libero cik birine oguzhana man to man ver , forvetlerini besiktas defansinin dibinde tut pres yaptirt. ne sen gol at ne besiktas atsin. hizli forvetin varsa bi kontrayla gol bul yeter bitti gitti
oldun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 ekranlarda da rıdvan aglıyor ohhhhh miss
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Kargalar sürüyle, kartallar hakemle uçmuş yine :P
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Ben de takimim sampiyon olsun istiyorum, son 10 yili domine etmenize dayanamiyorum :(
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Bune lan ayağına çime sürten atmış kendini atmış kendini hakemde vermiş Bakalım daha nereye kdr kollayacaklar
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 antalya da vurur fenere yarın. gözyaşları sel olur. gerçi maç pazartesi 2 gün sonra diyelim.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Kuraklık çeken memleketlere gidin tarlaları sulayın beyler,boşa gidiyor bu kadar göz yaşı. İsraf etmeyin. Yiyin için ama israf etmeyin.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 GG'nin aldığı penaltı ucuzdu harbi. penaltı değil diyemem, dünyanın her yerinde bu tip şeylere penaltı yüzlerce kez çalındı çünkü ama %100 doğru karar olduğunu ispatlamaz. Gökhan zaten o çalımı attığında penaltı alma ihtimalinin %70 falan olduğunu biliyor, ona göre hareketini çekip alıyor. verilmese mesela BJK'liler ağlardı ama hakemin raporundaki tek savunma ile puanı bile kırılmazdı. O konu tartışmaya açık, skor eşitliğini bozduğu için göz yaşları çok dökülür sdfsdfsd Oğuzhan ve Marcelo'nun pozisyonu konuşmaya bile gerek yok. Kurak tarla sulamaktan ekstra işe yaramaz ağlamalarınız. Hata falan yok. GG'nin penaltısını da 80-83 gibi Ertuğrul ve Merter'i atmayarak telafi yaptılar bu arada, Ertuğrul da yine ucuz olabilirdi ama Merter'in ikinciden net atılması gerekiyordu. Zaten üstüne Hamza da hemen çıkardı. İki takıma da denk kötüydü hakem sdafsad
benjani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CzVRzpcXcAAVG7V.jpg
benjani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Ahmet Nur Çebi: "Bence hakem kararlarında bir şey yok. Hakem kararlarını tartışan bir kulüp olmak istemiyoruz, Kiev dışında. O katliamdı" asfasd
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Simdi egri oturup dogru konusalim. Gokhan kendini yere atmis temas bile yok. Dark kusura bakma heryerde veriliyor diye birsey yok su penaltiyla. Temas yoksa veriliyorsa zaten bastan yanlis. Ikincisi net penalti. Simdi su penaltiyla GS veya FB 1-0 one gecse surda olan mesajlari tahmin edemiyorum. Demek ki Besiktas'in hakemler tarafindan filan ezildigi mezildigi yok. (Yurticinde:)) Tum ulkelerde, her ligde, her sampiyonada iyi giden takimlar ister istemez hakem tarafindan lehine daha cok karar alir. Bizim ulkemizde 3 buyukler boyle, baska liglerde kim iyi giderse odur. Bunu kabul etmek lazim.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 benjani said: Ahmet Nur Çebi: "Bence hakem kararlarında bir şey yok. Hakem kararlarını tartışan bir kulüp olmak istemiyoruz, Kiev dışında. O katliamdı" asfasd "Hep bize mi olacak" dese daha iyiymiş, gerçek Beşiktaş'lı duruşu olurdu.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Sotto said: Simdi egri oturup dogru konusalim. Gokhan kendini yere atmis temas bile yok. Dark kusura bakma heryerde veriliyor diye birsey yok su penaltiyla. Temas yoksa veriliyorsa zaten bastan yanlis. Ikincisi net penalti. Simdi su penaltiyla GS veya FB 1-0 one gecse surda olan mesajlari tahmin edemiyorum. Demek ki Besiktas'in hakemler tarafindan filan ezildigi mezildigi yok. (Yurticinde:)) Tum ulkelerde, her ligde, her sampiyonada iyi giden takimlar ister istemez hakem tarafindan lehine daha cok karar alir. Bizim ulkemizde 3 buyukler boyle, baska liglerde kim iyi giderse odur. Bunu kabul etmek lazim. abi zaten ben de her yerde veriliyor diye doğru diyemeyiz dedim dsafsda bence ucuz penaltı zaten ama yıldız futbolcular veya baskılı ev sahipleri bunları genelde alıyor. rastlanan durum yani, bugün iddialaşsak gs ve fb'de buna benzer bir ton penaltı almıştır. bjk'nin ilk bu şekilde ucuz penaltısı değil. geçen sene kerim bi tane benzer almıştı yine mesela. %100 hatalı karar diyemiyorum ama ben işte sadece. çok ortada, tamamen hakem insiyatifinde bi durum bu. verilmese mesela şerefsiz hakkımızı yedi demezdim ben. kendi adıma konuşuyorum tabii ki adsafsdasd geçen sene mesela fb rize maçında volkan'ın aldığı penaltıda bu kalıba uygun bir penaltı aklımdakilerden. FB vs. BJK kıyası değil bu aklımda o var sadece net olarak ondan adsfsd
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Bu arada ilk penaltıyı şimdi izledim, insaf ya. Hakeme ayrı, şuna penaltı diyenlere ayrı ayrı insaf. Hem temas yok, illa var diyorsanız da LigTV'nin özete koyduğu iki ayrı açıda gözükmüyor; hem de zaten varsa da dışarıda. Gökhan zaten pozisyona/koşmaya değil de o darbenin geleceği bacağa çarpmaya uğraşıyor. Maç 0-0'ken, karşı taraf kontra oyun kovalarken bedava penaltı geliyor maç kopuyor, şuna da "ben en objektifim siz wot okumaya sıkılıyorsunuz" diye elit takılan adam "olur öyle yea baya %70 penaltı" diyip geçiyor. Şu hareketi GG bizdeyken yapsa 1 ay konuşurdunuz, şimdi "büyük takımlar bunu yapar" olmuş maşallah. Kendine olduğunda eyvallah eden büyük efendi BJK taraftarı :) Bu arada Kalkavan, Yıldırım gibi BJK'nin kara listesinde olan hakemlerin kepçe kepçe puan dağıtması da TFF'nin son taktiği heralde. Biraz istatistik düzeltelim, hem "hadi canım o hakem mi bize kıyak yapacak" demeleri kolay olsun demişler. PS: En çok da yeterince Beşiktaş'lı "penaltı da değilmiş ya" derse penaltı TFF tarafından iptal edilip 2 puanınız silinecekmiş gibi tavırlar almanızı anlamıyorum. Sürülen sürülmüş, puanlar alınmış, bitmiş yani. Ne var ki göte göt desek, futbol konuşsak? Kıvıracaksanız bile "YOHOHO BUZ GÜBÜ PÖNOLTU" yerine "bak işte abi bu herif bizim zaten çok canımızı yakmıştı, biz demiştik kötü hakem diye" şeklinde daha zekice kıvırsanız falan, çok zor değil sanki.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Gökhan'ın pozisyonunda da abi normal hızde izleyin, john'un kolla müdahalesi bildiğin ivmesini kesiyor zınk diye düşüyor gökhan. ayrıca, john ayakla indirememiş, müdahale yok yani, kolunu neden koyuyorsun arkadaş zaten sen sabitsin koşan adamın önüne. gökhan almış penaltıyı ona diyecek bir şey yok, ama john da aldırmış. yani sen koşan adamın önüne kolunu koyup çekersen hakem de penaltıyı verir. marcelo'nun pozisyonu art niyetli olduğunu düşünmüyorum, hani adamı her maç izliyoruz. ama kırmızı verse kimse bir şey diyemez bariz basmış, çekememiş de ayağını ama ağır bir hamle olduğunu da düşünmüyorum zira harun deparla hakemin üstüne koşuyor sonra. ha bursa'nın golü de ofsayt kokuyordu izlemedim tekrarını ama onu da söylemek lazım. tabi 90+2'de verilen golün bir manası yok benim gözümde, hatalı karar olsa da ancak eyyam olur rakip 2-0 öndeyken.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 topa da temas yok ona bakarsan lol. bir de biraz yukari bakarsan ahtapot gibi yapistigini gorursun. icerde mi disarda mi tartisacaksaniz buyrun. aksi halde please stahp.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 kimse bjk eziliyor hakem hatalarıyla demiyor zaten. kiev maçında olanlar hata değil art niyetli kararlardı, bunu ayırmak gerek. o maçta hakem tek pozisyonda kesip attı maçı, gerisini normal oynattı. bu maçta hakem kafasına göre dengelemeye çalıştı oyunu. bunun yanında bjk maçlarının ülke çapında ağlama festivaline dönmesi de cumartesi akşamı geleneği oldu artık. herkes ilk penaltıya ağlıyor, aklı başında bjk'liler ucuz penaltı, verilmeyebilir diyor. bursa'nın 5 metre ofsayt golünü, marcelo'ya tokat atılmasını, merter'in tartışmaya kapalı 3 net sarı kartlık hareketini, sarı kartlı ertuğrul'un gg'nin ayağına arkadan basmasını konuşan yok. hakem kendi kafasından denge yaratıp ofsayt golü veriyor, sahadaki kırmızı hakeden oyuncuları değil kenardaki bursalıyı oyundan atıyor. bunu yapmamaları gerek. maç son dakika 2-2 olsa hakemle yenemediniz goygoyları dönecekti sayfa sayfa fb ve gs'liler, 2-1 bitince 'hakem :('e döndü iş.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 calimero said: marcelo'nun pozisyonu art niyetli olduğunu düşünmüyorum, hani adamı her maç izliyoruz. ama kırmızı verse kimse bir şey diyemez bariz basmış, çekememiş de ayağını ama ağır bir hamle olduğunu da düşünmüyorum zira harun deparla hakemin üstüne koşuyor sonra. Ortaya bir kare fotoğraf koyup "İŞTE BASMIŞ = KIRMIZI" diye yorum yapanlar genelde mal ve subjektif taraftar gruplarının sayfaları oluyor. O yüzden onunki sarıdır muhtemelen dedim, izlemedim bile özeti :p
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 benjani said: Ahmet Nur Çebi: "Bence hakem kararlarında bir şey yok. Hakem kararlarını tartışan bir kulüp olmak istemiyoruz, Kiev dışında. O katliamdı" asfasd isine gelince niye tartissin zaten EFENDI BESIKTAS
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 penaltılar + 10 kişi yine maç bizdeydi yakaladık başakşehiri iyi oldu bu
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Baggio said: Bu arada ilk penaltıyı şimdi izledim, insaf ya. Hakeme ayrı, şuna penaltı diyenlere ayrı ayrı insaf. Hem temas yok, illa var diyorsanız da LigTV'nin özete koyduğu iki ayrı açıda gözükmüyor; hem de zaten varsa da dışarıda. Gökhan zaten pozisyona/koşmaya değil de o darbenin geleceği bacağa çarpmaya uğraşıyor. Maç 0-0'ken, karşı taraf kontra oyun kovalarken bedava penaltı geliyor maç kopuyor, şuna da "ben en objektifim siz wot okumaya sıkılıyorsunuz" diye elit takılan adam "olur öyle yea baya %70 penaltı" diyip geçiyor. Şu hareketi GG bizdeyken yapsa 1 ay konuşurdunuz, şimdi "büyük takımlar bunu yapar" olmuş maşallah. Kendine olduğunda eyvallah eden büyük efendi BJK taraftarı :) Bu arada Kalkavan, Yıldırım gibi BJK'nin kara listesinde olan hakemlerin kepçe kepçe puan dağıtması da TFF'nin son taktiği heralde. Biraz istatistik düzeltelim, hem "hadi canım o hakem mi bize kıyak yapacak" demeleri kolay olsun demişler. PS: En çok da yeterince Beşiktaş'lı "penaltı da değilmiş ya" derse penaltı TFF tarafından iptal edilip 2 puanınız silinecekmiş gibi tavırlar almanızı anlamıyorum. Sürülen sürülmüş, puanlar alınmış, bitmiş yani. Ne var ki göte göt desek, futbol konuşsak? Kıvıracaksanız bile "YOHOHO BUZ GÜBÜ PÖNOLTU" yerine "bak işte abi bu herif bizim zaten çok canımızı yakmıştı, biz demiştik kötü hakem diye" şeklinde daha zekice kıvırsanız falan, çok zor değil sanki. en azından rakip hakkı yediğimizde kabul ediyoruz. bu maç onlardan biri değil. birçok hata var karşılıklı, iki tarafa da baya saçma kararlar verdi hakem.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Ya ofsayt golunun orta hakemle bir ilgisi yok. Toplanip kulaktiktan hadi eyyam yapalim diyecek halleri yok. O yuzden geciniz. Baggio ya su konuda katiliyorum gote got demek zor olmamali. Beni ilgilendirmez baska yerde forumda ne dendigi, biz Burak kendini atinca da diyorduk, Cenk atinca da diyoruz. Illa bunu "ama baska pozisyonlar ne olacak" la dengelemeye calismak yok. Penalti degil. Bitti. Yok onun sarisi yok onun faulu. Oraya girince applevodka tier a donuyor zaten forum onu yaparsak her mac neler cikar. Benim BJK taraftarinda kizdigim o. Tek tek sayarsan dunyadaki butun takimlar magdur olur, o kadar olacak diyoruz futbolda hep. Bu dedigim pozisyonlardan bagimsiz, genel gorus.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 yok bence baggio'ya katılmıyorsun. onun dediği, kabul etseniz ne olacak puanı aldıktan sonra diyor.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 marcelo'nun pozisyonunda bir şey yok, havadan inen topta adamın denge ayağı kaleciye geliyor. daha fazla basmamak için ellerinden denge alıyor bir de zaten. yavaşlatılmış çekimde spor programları 10 kere ileri geri sarınca iki dakika boyunca ayağına basmış sanıyor millet. sanmıyor da işte goygoy olsun, boş muhabbet dönsün başka bir amacı yok. sarı kart doğru karar da bursa kalecisinin 3 saniyede dizini tutarak yerde 8 takla atıp sarı kart verildiğini görünce kalkıp hakeme depar atarak koşması zaten ne olduğunu gösteriyor pozisyonun.
Öne çıkan mesajlar