Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Asus PG279Q 27-inch G-Sync, IPS, 165 Hz, 2560 x 1440 ve benzerleri ne durumda peki? buradaki markette ASUS ve AOC mu yonetiyor ortamlari?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 abi geçen hafta colormunki kalibrasyon şeysi aldım, yeni monitöre uyguladım allah bozmasın tanrı parçacığı gibi oldu iyicene, renkler saçma sapan iyi. ofisteki tasarım için alınan monitorlere yaptım kalibrasyonu bu kadar iyi renk veremiyor.
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 quixef said: -Crawler- said: firmware mi farklı acaba bende blue light diye birşey yok. http://i.hizliresim.com/Er5rR9.jpg Bu arada o Lightboost inaktif gözüküyor ya, Strobelight (Beta 4) diye ufak bir program var, onu kullanııp strobing i aktive et, hakikaten VG248QE ekran bir başka oluyor renkler falan anlayamazsınız. tüh ya mg279q'da olmuyo bu sanırım
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Shean said: iris'te var alternatifi. 30 dakikada 1 bilgisayara pause koyuyor git 5 dakika dolaş gel lan diye. + f.lux gibi ekran rengini ayarlıyor iris güzelmiş. yılların fluxçısıyım, iris alıcam sanırım. işte patide bütün mesajları skimlemenin faydaları yalnız yazan ingilizce bilmiyor bi de biraz mal
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bir ara elim buna gitti sonra vazgeçtim(Dell S2417DG) : https://www.amazon.de/gp/product/B01KZIOSSQ/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF 1100tl ye VG248QE buldum teşhir ürünü , yapıştırdım direk , şimdilik herhangi bir sorunu yok.
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Dark_Soul said: Bir ara elim buna gitti sonra vazgeçtim(Dell S2417DG) : https://www.amazon.de/gp/product/B01KZIOSSQ/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF 1100tl ye VG248QE buldum teşhir ürünü , yapıştırdım direk , şimdilik herhangi bir sorunu yok. Haberin olsun diye alıntılıyorum, Strobelight Beta 4 indir, VG248QE bir başka güzel oluyor.
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Ya cahilsen sus bari, bende var monitör tam tersi olay Soluktu tüm renkler, süper oldu Strobing açınca
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 http://puu.sh/tb2nv/4de8cc4c3a.jpg blurbusters.com - Lightboost FAQ -Degradation of color quality Çomarları rezil etmek keyif bile vermiyor artık
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 iiyama iyi mi? gömelim mi? şuna en iyi 27 inch 144hz monitör diyolar doğru mu? Iiyama GE2788HS-B1
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Marka bilinirligi acisindan iiyama ve eizo top graphic designer monitorculeriydi. Eizo su an gaming de yapiyo yanilmiyosam ona da bakin
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bright said: http://puu.sh/tb2nv/4de8cc4c3a.jpg blurbusters.com - Lightboost FAQ -Degradation of color quality Çomarları rezil etmek keyif bile vermiyor artık Degradation of color quality i renklerin soluklaşması zannetmen senin çomarlığın kardeş, benim dediğime ingilizcen yetmemiş hadi git dolaş gel bi
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Abi ikiniz de hakli olabilirsiniz sdfg Renk kalitesi azalmasi kimi renklerde contrastin da bozulmasi demek, over contrast olmasi da degredation sonucta
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Esh said: Marka bilinirligi acisindan iiyama ve eizo top graphic designer monitorculeriydi. evine alan icin onlar zengin ve enthusiast monitoruydu abi. designer her isini gordugu budget monitorle devam edip gozluk numarasi degistiriyordu.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Olm 2 dakka kavga etmeyin lan , parlaklıktan gözlerim kör oldu zaten , blue light filter hödüsünü level 4 yaptım bu da çok karanlık oldu , custom profile gibi birşey yapıp tek tuşla değiştirmek lazm sanırım. Edit: Strobe iyiymiş , surf vs yaparken güzel oldu.Ekranın tam ortasında 1 adet ölü pixel var :( , backgroundu siyah yapınca belli oluyor sadece.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 cikar abi olu piksel. dell e para gommedigin surece yapacak bisi yok. bunlarin garantisi up to 3 dead/bright pixel.
df Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 strobe fln parlak kullanım için mi iyi yoksa benim gibi ışıktan rahatsız olup sıfıra yakın parlaklıkta kullananlar için de renklerde vs düzeltme yapıyor mu? vg248qe kullanıyorum ben de.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Parlaklığını yok ediyor monitörün, flicker'dan rahatsız olmazsan ve red tint yoksa sendeki modelde kullanabilirsin VG248QE'i. Tabi ona göre renklere kalibrasyon veya uygun bir profil bulman lazım.
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 df said: strobe fln parlak kullanım için mi iyi yoksa benim gibi ışıktan rahatsız olup sıfıra yakın parlaklıkta kullananlar için de renklerde vs düzeltme yapıyor mu? vg248qe kullanıyorum ben de. Abi bakma şu cahile Allahaşkına, ayarı var ister 100% de kullan ister 10% a çek, ne kadar azaltırsan o kadar motion blur azalıyor ama brightness da azalıyor. Ama sen keyfine göre ayarlayabiliyorsun.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Brightness azalmıyor, Luminance azalıyor. Brightness dediğin şey ortam aydınlatmasına relatif bir değer.
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Ya bende aynı monitör var, önerdiğim programı kullanıyorum adam gelip internetten okuduğu iki satırla burada bık bık ötüyor, bak kardeşim:
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 More about using 3D Lightboost tech in 2D and 3D mode VG248QE yıllardır var bende de sorun o değil. Thread'i incelersen benzer panelde Lightboost'un görüntünün nasıl içine ettiğini görebilirsin ki sahip olduğun modelde red tint varsa istesen de renkleri normalleştiremezsin.
Öne çıkan mesajlar