Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Para vermek istemiyorsaniz buna yonelim. Taze cekirden sorununuz da yoksa, yolunuzun uzerinde filan satiyorsa, 250gr alinca evde 1 ay surunmuyorsa. https://www.youtube.com/watch?v=rpyBYuu-wJI Kapsul kahve kolayca kaliteli teze cekirdek alamayana, ya da 250gr filan alip 5-10 gun icinde tuketemeyenlere iyi. Yoksa bu alet de cok cabuk yapar, yikamasi da cok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 GERGE said: Bu daha iyi ama. Bildigim Nespresso'da sadece kendi kapsulleri calisiyor, bunda secenek cok. Yaniliyor olabilirim ama. Secenek listesi filan var mi bakabilecegim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 GERGE said: Kartuslu yazici alan kaldi mi hala? Sunu alacaksiniz: https://bimeks.com.tr/urun/epson-l220-cok-fonksiyonlu-tankli-yazici-148561 Basta hayvan gibi pahali geliyor, ama kendisi murekkep doldurma yontemiyle calisiyor ve 20TL'lik murekkep ile 4000 sayfa basiyor. yandaki tankı 20ye neresi dolduruyo? 10gün hiçbişi basmayıp alet tıkandığında ne oluyo. lazerden şaşmayacaksın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 GERGE said: Para vermek istemiyorsaniz buna yonelim. Taze cekirden sorununuz da yoksa, yolunuzun uzerinde filan satiyorsa, 250gr alinca evde 1 ay surunmuyorsa. https://www.youtube.com/watch?v=rpyBYuu-wJI Kapsul kahve kolayca kaliteli teze cekirdek alamayana, ya da 250gr filan alip 5-10 gun icinde tuketemeyenlere iyi. Yoksa bu alet de cok cabuk yapar, yikamasi da cok kolay. 0 köpüklü espresso yaptı adam adsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Moka pot'tan çıkan şey espresso değil ya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Araya girmiş olucam ama Cafissimo'nun bence en büyük özelliği gerçek sütten kendi latte köpüğünü yapıyor olması. Onun haricinde bir sürü kahve makinası denedim, Nescafe, Delonghi vs. o tadı ve kıvamı alamıyorsun. Fiyatıda 400 TL'ye çektim daha da düşmicem buraya özel o da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 mesela sut kopugu yapmak icin cidden 200 liraya alet satiliyo. bunun icinde o da varsa gayet iyi. bazen gaylestigim anlarda canim latte cekiyo. bununla tek makinede isini gorebilirken nespressonun pahali makinesi yoksa ayri ayri aletlere mahkumsun. 5 liralik spiral ile sut cezvesi de olur ama karizmatik degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 barbu said: GERGE said: Bu daha iyi ama. Bildigim Nespresso'da sadece kendi kapsulleri calisiyor, bunda secenek cok. Yaniliyor olabilirim ama. Secenek listesi filan var mi bakabilecegim? http://coffeecapsulereviews.com/capsule-compatibility-chart aktiftablet said: GERGE said: Kartuslu yazici alan kaldi mi hala? Sunu alacaksiniz: https://bimeks.com.tr/urun/epson-l220-cok-fonksiyonlu-tankli-yazici-148561 Basta hayvan gibi pahali geliyor, ama kendisi murekkep doldurma yontemiyle calisiyor ve 20TL'lik murekkep ile 4000 sayfa basiyor. yandaki tankı 20ye neresi dolduruyo? 10gün hiçbişi basmayıp alet tıkandığında ne oluyo. lazerden şaşmayacaksın bence Son aldigimdan bu yana zam gelmis: https://www.bimeks.com.tr/urun/epson-t6641-siyah-123439 3-4 yil once aldim, renkliler daha hic degismedi cok kullanilmadigi icin, siyah da 2-3 kere degisti. 3000-4000 arasi basim veriyor gercekten. 3 ay basim yapmadigi oldu, sonra sorunsuz calisti. Fisten cikarmadigin surece sorun yok, kendini temiz ve hazir tutuyor surekli. Fisten cikartip raha kaldirirsan sorun cikabiliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 E çok iyiymiş. Ama fiyatı da renkli lazer kadar var. Gerçi baskı kalitesi daha yüksektir. Ben de mi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 kredi kartı durumu varsa ben düşüneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 GERGE said: Para vermek istemiyorsaniz buna yonelim. Taze cekirden sorununuz da yoksa, yolunuzun uzerinde filan satiyorsa, 250gr alinca evde 1 ay surunmuyorsa. https://www.youtube.com/watch?v=rpyBYuu-wJI Kapsul kahve kolayca kaliteli teze cekirdek alamayana, ya da 250gr filan alip 5-10 gun icinde tuketemeyenlere iyi. Yoksa bu alet de cok cabuk yapar, yikamasi da cok kolay. moka pot baya güzel bi sistem. bialetti markasına bakın moka pot alacaksanız. bu arada makinenin fiyat iyimiş. param olaydı ben alırdım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Bunu alacaksınız işte Moka için: https://kahhve.com/bialetti-moka-pot-express-3-cup-kahve-demleme-ekipmanlari 3-cup dediğine bakmayın, bir cup 60ml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Esh said: mesela sut kopugu yapmak icin cidden 200 liraya alet satiliyo. nasil ve neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 arcane said: Esh said: mesela sut kopugu yapmak icin cidden 200 liraya alet satiliyo. nasil ve neden alici var ve aliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 süt köpüğünü french press'de, kahvemi moka pot'ta yapıyorum like a boss eet espresso denilemez moka pot'tan çıkan kahveye, kendine has bir tadı sertliği ve aroması oluyor ve yine hazırlarken buna müdahele edebiliyosunuz espresso olması için 10 küsür bilmem ne bar basınç lazımken bu 2-3 mü ne basınçlı kahve yapıyodu sanırım gene de filtre kahveden iyi çıkıyor. alt kısma sıcak su koyun, kahve bölmesine koyduğunuz kahveleri sıkıştırmayın, üstten kahve çıkmaya başlar başlamaz yaktığınız kısık ateşi kapatın. esprosso-like kahveniz hazır kettle'da kalan sıcak suyu dilediğiniz kadar bardağa ekleyince starbucks americano'sunun eline verecek americanonuz da hazır keza ateşi fazla yakıp soğuk suyla falan hazırlayınca çok yanık(kavruk) oluyor ama tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Ben Starbucks'dan Bodum french press aldım, bir de kahve çektirdim orada presslik. Şuan başka kahve içmiyorum, çok güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 bende düşünüyorum aslında böyle bir makine ama karın kaslarımın simetrisi bozulur mu acaba? daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Suyumu Simbo kettle'da ısıtıyorum, nescafe'mi plastik bardağa döküyorum ve tahta kaşığımla karıştırıyorum. Arada Bim'den aldığım süt tozuyla da kendimi şımartıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Lopeth said: bende düşünüyorum aslında böyle bir makine ama karın kaslarımın simetrisi bozulur mu acaba? daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı ? ahahhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 bu arada starbucks'larda şöyle saçma bir şey varmış, eğer kahve alıp orada çektirirsen, sonra mesela çantanda kahveyi götürüp verirsen baristaya onlar onu orada beleşe yapmak zorundalarmış ahasd yani 20 liralık starbaks paket kahvesinden bi 30 kere falan beleşe kahve içebiliyor oluyorsunuz. bu taktiği de bana eskiden starbaksta çalışmış barista bi kız vermişti ama hiç denemedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 "roket adam" said: bu arada starbucks'larda şöyle saçma bir şey varmış, eğer kahve alıp orada çektirirsen, sonra mesela çantanda kahveyi götürüp verirsen baristaya onlar onu orada beleşe yapmak zorundalarmış ahasd yani 20 liralık starbaks paket kahvesinden bi 30 kere falan beleşe kahve içebiliyor oluyorsunuz. bu taktiği de bana eskiden starbaksta çalışmış barista bi kız vermişti ama hiç denemedim henüz Eskiden bir paket kahve alınca bir tall içecek bedavaydı ona bakarsan, kaldırdılar. Onu kaldıran senin dediğini de kaldırır. Türk'e bulaşıp kalitesini koruyabilecek kem artatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Bialetti Moka Pot'ları da satıyormuş Tchibo, şimdi gördüm. 180ml olanı (3-cup diye geçer) 80tl. Merak ediyorsanız gidin bakın. Amazon'da 30 Dolar bunlar, Tchibo'da ucuz. Daha büyük boyunu almayın ama, kötü yapıyor diyorlar büyüğü. Ben büyüğünü kullanmadım, bilmem. Her mağazasında farklı şeyler olduğu için müşteri temsilcisini arayın önce bir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Forum dışına satılmıştır, Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 as always... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 http://www.hepsiburada.com/delonghi-esam6600-primadonna-tam-otomatik-espresso-makinesi-p-MTDELESAM6600 Bu var, memnunuz. Kahve hastalarına öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar