Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 yumy said: olm akjsghdka makineyi kullanım keyfinden mi alıyor insanlar. Sesi hızı enerji tasarrufu hede hödö.. Kimin kullandığı ne fark eder? o enerji tasarrufu hiç kullanmayacağın programlarda filan eko moda basıyorsun program 2.5 saatten 4.5 saate çıkıyor hangi anne buna inanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Selam, Özür dilerim, seninkisi Y modeliymiş, W olarak yorumladım. O zaman fiyat normalleşiyor. Kırk yılda bir balta salladım, döndü dolaştı... Abi beklenecek bir şey yok ki; eco moda alıyorsun akşam yatarken, o yıkıyor. Sabah hepsi temiz oluyor. Zaten soğumasını falan bekliyorsun bulaşıkta. Arçelik/Beko ve Vestel hayatta almadım, almam da. Lastiklerinde küflenme var mı? Y serisi olunca iş değişti, müşteri olabilirim/bulabilirim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 zaten sabah evde olmuyor, akşam geç geliyorsanız genelde 3 dilimli elektrik hesabına geçin, çamaşır makinenizi bulaşık makinenizi 11'den sonra çalıştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 bu makinanın garantisi ne durumda? servise falan kayıtlı dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 gece komşulara ayıp değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 abi ne zamna asıcan kurutacan uykundan çalmış oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Selam, Cihazlar sessiz olunca sıkıntı olmuyor. Çamaşır makinasını geç çalışmaya başlayacak şekilde ayarlıyoruz, sabah kalkma saatimizde bitmiş oluyor. Hemen kurutmaya aktarıyorsun içinde bekleyip kırışmadan. Toplum genelinde bu şekilde kullanım olsa enerji yükü de saatlere göre daha uygun dağılmış olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 paramecium said: Selam, Kırk yılda bir balta salladım, döndü dolaştı... Saygılar. ehüeheühe mal mal güldüm şuna : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 çok lezzetli baltaydı ama tutmamasına üzüldüm resmen sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 ya alan yok mu ? pazarlık olur.. :) garanti durumunu bilmiyorum ama belgeleri kayıp peşinen söyleyeyim ama sonuçta servis kaydı muhakkak vardır.Ayrıca lastiklerinde falan hiçbirşey yok küf falan... alın şunu hadi...yer kaplıyo işyerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 uzatılmış garantiyle 10 yıl falan olabilmesi lazım bu, garantisiz belgesiz alınmaz ki bu kadar paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Selam, Garantiyi seri numarası ile çağrı merkezinden sorgulayabilirsin. Belge veya fatura istemiyor Siemens. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 kurulum sırasındaki belgeyi falan istiyor seri nodan olamıyormuş kimin kurdurduğunu bilmiyorum ki... :( misafirhanede 40 yılda bir çalışan makinaydı yattı zaten hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 servis kurulum yapmadıysa vermezler garantiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Vulcan_Lionheart said: ginaly said: fotolar evde değil işyerinde çekilmiş, demekki makinada işçi donu yıkanmış. hijyenik balta. işyerine getirttim ondan :) evde kullanıldı hep, işyerinde don yıkamıyoruz :) :) Vulcan_Lionheart said: kurulum sırasındaki belgeyi falan istiyor seri nodan olamıyormuş kimin kurdurduğunu bilmiyorum ki... :( misafirhanede 40 yılda bir çalışan makinaydı yattı zaten hep. hmm. totoloji mi çelişki mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 paramecium said: Selam, Cihazlar sessiz olunca sıkıntı olmuyor. Çamaşır makinasını geç çalışmaya başlayacak şekilde ayarlıyoruz, sabah kalkma saatimizde bitmiş oluyor. Hemen kurutmaya aktarıyorsun içinde bekleyip kırışmadan. Toplum genelinde bu şekilde kullanım olsa enerji yükü de saatlere göre daha uygun dağılmış olur. Saygılar. çamaşır makinası nereye kadar sessiz olabilir ki? kullanan kişinin rahatsız olma eşiği önemli. bende bi ariston var her yerinde silent yazıları yazıyo, ama sessiz olan motoru sadece, yıkarken motor sesi gelmese de çamaşırların ve suyuun şırıltısı yetiyo uyutmamaya bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 ginaly said: Vulcan_Lionheart said: ginaly said: fotolar evde değil işyerinde çekilmiş, demekki makinada işçi donu yıkanmış. hijyenik balta. işyerine getirttim ondan :) evde kullanıldı hep, işyerinde don yıkamıyoruz :) :) Vulcan_Lionheart said: kurulum sırasındaki belgeyi falan istiyor seri nodan olamıyormuş kimin kurdurduğunu bilmiyorum ki... :( misafirhanede 40 yılda bir çalışan makinaydı yattı zaten hep. hmm. totoloji mi çelişki mi. misafirhane dediğim ev.. 2 oda bi salon...işyeri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Selam, Servis kurulum yapmadıysa base 3 yıl garanti bile sallantıda olabilir : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Selam, @aktiftablet Bizim makina yatak odasına uzak bir noktada ve kaldı ki kapıyı çektin mi banyodan daha ses gelmez. Açık mutfak mantığında açık banyo yoksa evde tabi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 benim çamaşır makinesi mutfakta, evin tee öbür tarafında gayet rahat oluyor siz de mutfağa koyun sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 paramecium said: Selam, @aktiftablet Bizim makina yatak odasına uzak bir noktada ve kaldı ki kapıyı çektin mi banyodan daha ses gelmez. Açık mutfak mantığında açık banyo yoksa evde tabi :) Saygılar. Banyo yatak odasına yakın, malesef. O çamaşırların fışır fışır kazanda hareket sesi illaki geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Selam, Benim makinamın yıkama aşamasındaki ses 59dB, yeni IQ800/700 modellerde 48dB olanlar var. Kurutmada 3-4dB anca oynuyor ama. Bir tanıdık banyo dolabına sokarken makinayı etrafını akustik malzeme ile kaplamıştı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 paramecium haksız baltan nedeniyle bütün alıcıları kaçırdın, sen almalısın artık bunu. artık namusun o makina senin. bu lekeyi para temizler. saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 evet pazarlık yaparız paramecium :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 paramecium said: Bir tanıdık banyo dolabına sokarken makinayı etrafını akustik malzeme ile kaplamıştı :D şu mantıklıymış bak, kirada olmasam yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar