Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 2020 ye kadar vakti var whatsap spamı başlamış her türlü kasa kazanacak ama beklemke daha mantıklı geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Yenilemenin iki avantajı var; - En ufak boy servis (D sınıfı) araçları kullanabilmek, - Yurtdışı -özellikle AB- araç kiralamalarda sorun yaşamamak. Bu ikisine niyetiniz yoksa 2019 beklenir, son yıla/aylara bırakmamakta fayda var, yumurta kapıya gelince herkes üşüşür. Ben ilk ay almıştım ultra dandik sağlık raporu bile geçiyordu, 2 saatte falan hallettim. Sonradan biraz yükseldi raporların taslak standardı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 10 sene geçerliliği var şimdi yenileyince 2020 den başlatmaycaklar büyük ihtimal_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Hayır tabii ki, yenileme anından sonra her 10 senede bir sağlık kontrolü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Nüfus cüzdanı, ehliyet ikisi tek kart olmayacak mıydı, çipli sistem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ben geçen hafta aldım yeni ehliyet kısa otobus kullanabiliyorum 2021 e kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Son günlerde sosyal medyada; “2017 Ocak ayından itibaren sürücü sağlık raporlarının Devlet Hastanelerinden 350-400 TL. civarında bedel ödeyerek alınacağı” şeklinde haber ve duyurular paylaşılmaktadır. Sürücü sağlık raporları; “Sürücü Adayları ve Sürücülerde Aranacak Sağlık Şartları ile Muayenelerine Dair Yönetmelik” hükümleri kapsamında, Aile Hekimliği, Devlet Hastaneleri veya Özel Hastanelerden alınmaya devam edilecektir. Sosyal medyadaki haberler gerçeği yansıtmadığı gibi; bu yönde Genel Müdürlüğümüzce herhangi bir çalışma yapılmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 15 liralık harç 20 olur sağlık raporu da 100 lira o biraz daha artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 her sene klasik spam o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Masakari said: Nüfus cüzdanı, ehliyet ikisi tek kart olmayacak mıydı, çipli sistem? zaten düşündüren bu 2020 sonuna kadar yeni bir zımbrtı çıkartırlar bi daha yeniletirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 2020 ye kadar ölmez ve ülke sınırları içinde olursam yenilerim. zaten akıllı kimlik projesi var bir de, 2 kere para almaya çalışıyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ekşi said: aklımın almadığı saçmalıklar silsilesi. yurtdışında kullanabilmek için yeni ehliyet almaya karar verdim. ilk sıkıntı randevu almaya çalışmakla başladı. sistem 6 ay sonrasına randevu verdiği için nerdeyse tüm istanbul'daki randevular iki ay için dolu. sayfayı sürekli yenileyerek şansa bir hafta sonrasına beykoz'da randevu buldum. sıra geldi sağlık raporuna. aile hekimine gittim. hastaneye sevk ediyorum oradan kbb, göz, psikoloji vs raporu alman gerekiyor ama fsm hastanesi 200 tl alıyor dedi. yani 15 lira diye bize yedirilmeye çalışılan ehliyet ücreti bir anda 215'e çıkıyor. önce aile hekimine gidiyorum o hastaneye sevk ediyor, sonra hastaneye 200 lira ödüyorum, en son tekrar aile hekimine gidiyorum o raporu veriyor. hadi hastaneye yönlendirdin zırt pırt aile hekimine gönderip bana niye sıra bekletiyorsun. işin saçmalığı özel bir tıp merkezini aradım. biz 66 liraya direkt veriyoruz dedi. arkadaş bu ehliyet 15 lira değil miydi? ehliyeti olan adamın bu kadar çile çekmesi niye? ayrıca sgk'si olan adamın devlet hastanesinden 200 liraya bu rapor için tetkikleri yaptırması niye? insanlari 15 lira diye niye kandırıyorsunuz? özel sağlık merkezinin tek seferde 66 liraya verdiği raporu devlet nasıl olur da 3 sağlık merkezi gezdirerek 200 liraya veriyor. aklım yetmiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 sevk falan yok abı. dırek verıyo aıle hekımı. onun gittiği oç el altından para alıyodur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ben kaybettim ehliyeti gittim dilekçe verdim polise araba da yok lazım da olmuyor motor ehliyeti istiyorum kaçı bekleyeyim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mrlee said: ekşi said: aklımın almadığı saçmalıklar silsilesi. yurtdışında kullanabilmek için yeni ehliyet almaya karar verdim. ilk sıkıntı randevu almaya çalışmakla başladı. sistem 6 ay sonrasına randevu verdiği için nerdeyse tüm istanbul'daki randevular iki ay için dolu. sayfayı sürekli yenileyerek şansa bir hafta sonrasına beykoz'da randevu buldum. sıra geldi sağlık raporuna. aile hekimine gittim. hastaneye sevk ediyorum oradan kbb, göz, psikoloji vs raporu alman gerekiyor ama fsm hastanesi 200 tl alıyor dedi. yani 15 lira diye bize yedirilmeye çalışılan ehliyet ücreti bir anda 215'e çıkıyor. önce aile hekimine gidiyorum o hastaneye sevk ediyor, sonra hastaneye 200 lira ödüyorum, en son tekrar aile hekimine gidiyorum o raporu veriyor. hadi hastaneye yönlendirdin zırt pırt aile hekimine gönderip bana niye sıra bekletiyorsun. işin saçmalığı özel bir tıp merkezini aradım. biz 66 liraya direkt veriyoruz dedi. arkadaş bu ehliyet 15 lira değil miydi? ehliyeti olan adamın bu kadar çile çekmesi niye? ayrıca sgk'si olan adamın devlet hastanesinden 200 liraya bu rapor için tetkikleri yaptırması niye? insanlari 15 lira diye niye kandırıyorsunuz? özel sağlık merkezinin tek seferde 66 liraya verdiği raporu devlet nasıl olur da 3 sağlık merkezi gezdirerek 200 liraya veriyor. aklım yetmiyor malesef. Saçma görünse de aslında saçma olmayan bir olay bu. Aile hekiminin duvarında renk körlüğü testine dair dandik bir tabela var, onun dışında hiçbir şeyini test etmesi mümkün değil. Ta 2000'lerde uygulanan "eli yüzü düzgün, bi çömel kalk bakayım, hop al sağlık raporu" tarzında oluyordu verdikleri raporlar. Devlet de "muayeneyi yapacak ekipmanınız yoksa olan merkeze yönlendirin" diye değiştirdi onu haliyle. Her devlet kuruluşunda da her bölüm/cihaz olmadığından gezilmek zorunda kalınan yer sayısı değişebiliyor. En temizi pintilik etmeden 50-100 TL'ye kıyıp özelde tek bir binadan yarım saatte almak. Bedava ve daha kolay olması gerekirdi tabii zorunlu tutulan bir sosyal hizmetin ama hiç kontrol etmeden birilerinin trafiğe salınmasından iyidir. bLackcha0s said: ben kaybettim ehliyeti gittim dilekçe verdim polise araba da yok lazım da olmuyor motor ehliyeti istiyorum kaçı bekleyeyim? :) Kartın ne formda olduğunun veya kaç yılda bir yenilendiğinin senin için bir önemi yok, sonuçta sınava girmek zorundasın. Bence en erken zamanda al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 selam, şimdi 2016 sonuna kadar ehliyeti yenilemezsek, 2017'de yenilemek isteyince ekstradan ne oluyor? harca marca zam gelir falan kısmını sallayın, bi daha kurs sınav vs gerekiyor mu? edit: meh zaten 2016'ya randevu almak diye bişey kalmamış egm'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Şimdi aile hekimliğinden rapor almak yeterliyken 2017 ye bırakırsan PET Scan MRI f-MRI Ultrason vs. içeren çok kapsamlı bir tetkik yaptırman ve sonuçlarını en az üç üniversiteden profesörlerin oluşturacağı senin için özel olarak teşkil edilecek bir kurula onaylatman gerekecek. (Geyik bu ama Facebook ta bir ara böyleydi muhabbet) Hiç bişi değişmiyor 2020 ye kadar. (Ha ıvır zıvır ücretlere yeniden değerleme oranı nispetinde zam gelir ama o da negligible) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 quixef said: 2017 ye bırakırsan 2017 derken direk 1 ocak'tan itibaren mi böyle? gidip bu hafta yenileyek öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Yav zaten randevu almak için giriyorum Ankara'da, 6 ay sonrasına veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 2019'da bir daha değiştirirler bu sistemi, bekleyecem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Saeros said: quixef said: 2017 ye bırakırsan 2017 derken direk 1 ocak'tan itibaren mi böyle? gidip bu hafta yenileyek öyleyse. Sonuna kadar okudun mu hocam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 okudum da sanırım götümle okumuşum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bekleyenler hangi mantıkla bekleyecek? Benim de uğraşasım yok şuan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 this is törki mantığı ile bekleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Tamam ikna oldum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar