Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Basit bi site projem var. Sadece video upload edeceğim, izlenecek. Buna uygun domain ve host nereden almamı önerirsiniz? domaini godaddy den alayım mı direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 namecheap tavsiye ederim, supportlari iyi, siteleri sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Rasmon said: Basit bi site projem var. Sadece video upload edeceğim, izlenecek. Buna uygun domain ve host nereden almamı önerirsiniz? domaini godaddy den alayım mı direkt? Video upload ediceksin de kac kisi izleyecek orasi onemli. Domain icin godaddyden kupon kovala.ilk sene 3-4 tlye falan getirirsin domaini.2. sene yenileme kuponu bulursan orada da bi guzellik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 bi hafta önce godaddyden 26 tl ye 2 yıllık domain aldım kuponla nete bak %60 mı ne indirim yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 uppp https://www.natro.com/ domain için bu firma iyi midir? hostingi ayrı bir yerden alırsam ya da ileride evden yaparsam nasıl entegre olurlar (yani sistem nasıl çalışıyor) şükran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 evden host (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 kolay entegre oluyorlar, domaini al sonra nameserver ayarlarindan cloudflare.com'a yonlendir (buna cloudflare sitesinden bak, siteyi girince anlatiyor) sonra cloudflare'dan @'e "A" record ekle hangi IPden host etmek istiyorsan artik evin olur hosting firmasi olur.. cloudflare belesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 fresia said: uppp https://www.natro.com/ domain için bu firma iyi midir? hostingi ayrı bir yerden alırsam ya da ileride evden yaparsam nasıl entegre olurlar (yani sistem nasıl çalışıyor) şükran natroda teknik destek berbat.managed bi sunucu aldigin icin bazi ayalari misal php icin falan kendi amacina gore duzelttiriyosun sonra bi seyleri resetliyolar senin icin yaptiklari ayarlarida siliyolar falan.natroyla pismanlik yasayan cevremde cok insan oldu. digitaloceandan al sunucuyu 5 dolara bagla domaini mis gibi istedigin ayari yap.boylesi daha iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Domainlerin DNS'leri icin harici bir yer de kullanabilirsin. Microsoft'ta tutuyorum ben hepsini (posta icin Exchange Online kullaniyorum, uzun uzun posta ayarlarini yapmaktansa boylesi daha kolay), gerektiginde oradan degistiriyorum. Sunucuyu eve aldiginda tek yapman gereken DNS ayarlarina girip evdeki sunucunun IP adresini girmen. DO'ya osa, baska bir servis de olsa tek gereken IP degistirmek sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Domaini her yerden alabilirsin. Bu konuda sıkıntı yaşamazsın. Ancak şuna dikkat etmen lazım. Free hosting diye domaini kendi bünyesinde kitleyen firmalar var. Yarın öbürgün hosting değişeyim dersen burnundan getiriyorlar. Asıl sorunu hosting de yaşıyorsun. Bunda da hem hizmet hem destek konusunda ne kadar iyiler onları araştırman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Rasmon said: Basit bi site projem var. Sadece video upload edeceğim, izlenecek. Buna uygun domain ve host nereden almamı önerirsiniz? domaini godaddy den alayım mı direkt? editöre ulaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 domain tamam: http://www.yardimedelim.org hostingi nereden alayım site kickstarter ın zekat dağıtan versiyonu olacak inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 vargonen yada radore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Genel anlamda alastyr i öneririm. alastyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Off o yardımedelim neymiş öyle Overdose ibret aldım :[] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 infak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar