Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 benjani said: https://twitter.com/eda10alex/status/806248803607179264 ahahaha Ahahahahaa tekrar tekrar sarıp izlesinler şimdi
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 benjani said: https://twitter.com/eda10alex/status/806248803607179264 ahahaha Ahhhahaahahhaah
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Red said: ekşi'de bazı yorumlara kahkaha attım ya hahaha. gece gece uykum vardı kaçtı yemin ederim. yaz buraya yaz buraya
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 benjani said: şenol ne dedi rebrov'a? onu bilmiyorumda el sikistiktan 2 saniye sonra vajinasini sevdigimin cocugu dedigine eminim dfshdfhg
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Liebe said: benjani said: https://twitter.com/eda10alex/status/806248803607179264 ahahaha Ahhhahaahahhaah Lan aaha. su arti Fiko Brugge sevincinden kolaj yapmak lazim.
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bonjo said: Kale daha fazlasını almıyor yukardada bir arkadaşın dediği gibi Bu arkadaş kimin nesi ya? Kimin yeni hesabı? Adamın tek derdi bu gece kaç bjklıyı kendime sövdürerek banlatabilirim olmuş resmen.
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Sotto said: Liebe said: benjani said: https://twitter.com/eda10alex/status/806248803607179264 ahahaha Ahhhahaahahhaah Lan aaha. su arti Fiko Brugge sevincinden kolaj yapmak lazim. hahahahahahahaha
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Gizli said: Red said: ekşi'de bazı yorumlara kahkaha attım ya hahaha. gece gece uykum vardı kaçtı yemin ederim. yaz buraya yaz buraya günlerden çarşamba oldu beşiktaş hala gol yiyor
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 cicibeybe said: Bonjo said: Kale daha fazlasını almıyor yukardada bir arkadaşın dediği gibi Bu arkadaş kimin nesi ya? Kimin yeni hesabı? Adamın tek derdi bu gece kaç bjklıyı kendime sövdürerek banlatabilirim olmuş resmen. Sıkıntımı var arkadaşım hakaret yok küfür yok bişi yok sana ı soracam yazarken Ağır geliorsa girme foruma
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CzBiXSRXcAAAsG2.jpg zaaa
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Quaresma'nın yedirdiği 4. gol kadar sinirlendirmedi hiçbişey
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Odeon said: benjani said: şenol ne dedi rebrov'a? onu bilmiyorumda el sikistiktan 2 saniye sonra vajinasini sevdigimin cocugu dedigine eminim dfshdfhg 5-0 da forvet alıyordu rebrov ona kızmıştır
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 cicibeybe said: Bonjo said: Kale daha fazlasını almıyor yukardada bir arkadaşın dediği gibi Bu arkadaş kimin nesi ya? Kimin yeni hesabı? Adamın tek derdi bu gece kaç bjklıyı kendime sövdürerek banlatabilirim olmuş resmen. Fb maçında banlanıp gelenlerdendir
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 aktiftablet said: Quaresma'nın yedirdiği 4. gol kadar sinirlendirmedi hiçbişey ben aboubakarın bilerek kendini attırmasına daha çok sinirlendim.
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 dhoward said: Odeon said: benjani said: şenol ne dedi rebrov'a? onu bilmiyorumda el sikistiktan 2 saniye sonra vajinasini sevdigimin cocugu dedigine eminim dfshdfhg 5-0 da forvet alıyordu rebrov ona kızmıştır Neyine kızıyor rebrovun 6-0 yattı resmen şenol futbolu çirkinleştirdi rebrov un ona kızması lazım
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bonjo said: cicibeybe said: Bonjo said: Kale daha fazlasını almıyor yukardada bir arkadaşın dediği gibi Bu arkadaş kimin nesi ya? Kimin yeni hesabı? Adamın tek derdi bu gece kaç bjklıyı kendime sövdürerek banlatabilirim olmuş resmen. Sıkıntımı var arkadaşım hakaret yok küfür yok bişi yok sana ı soracam yazarken Ağır geliorsa girme foruma Sana birşey sormadım kardeşim farkındaysan. Seninle muhattap olunca banhammer yiyecek moda gireceğimin farkındayım. Sen banlatma çabana devam et. Yada diğer deyişle: uza dostum
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 k1nJo said: aktiftablet said: Quaresma'nın yedirdiği 4. gol kadar sinirlendirmedi hiçbişey ben aboubakarın bilerek kendini attırmasına daha çok sinirlendim. Onun ben tee Maçın bitimine 30 dk varken böyle bir hareket yapmanın hiçbir açıklaması olamaz.
bonuSimo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 hocam ama çok şerefliydi be. baya şerefliydi yani öyle böyle şerefli değildi.
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 cicibeybe said: Bonjo said: cicibeybe said: Bonjo said: Kale daha fazlasını almıyor yukardada bir arkadaşın dediği gibi Bu arkadaş kimin nesi ya? Kimin yeni hesabı? Adamın tek derdi bu gece kaç bjklıyı kendime sövdürerek banlatabilirim olmuş resmen. Sıkıntımı var arkadaşım hakaret yok küfür yok bişi yok sana ı soracam yazarken Ağır geliorsa girme foruma Sana birşey sormadım kardeşim farkındaysan. Seninle muhattap olunca banhammer yiyecek moda gireceğimin farkındayım. Sen banlatma çabana devam et. Yada diğer deyişle: uza dostum Kimseyi banlatma çabam yok Yat uyu fazla takılma forumlara sosyal medyaya sinirin bozulur Bu işler böyle
Öne çıkan mesajlar