sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Madem koltuk için konumuz var bu da olsun. Ben 2 şey arıyorum. 1) 150-170'e 70 santim gibi bir şey arıyorum yanda çekmecesi olsun (keson olayı biraz gıcık ediyor beni niyeyse). ve çekmecesi de çok yer kaplamasın. Yani aslında asıl istediğim ayak uzatılacak yerin 1 metreye yakın olması. 2) muhtemelen fiyatı uçuk kaçık olacak ama makul seviyelerdeyse alabilirim. şöyle bi marka buldum, iyi midir değil midir ve fiyat seviyesi nedir bilen var mı? http://tenexoffice.com/ başka herhangi güzel tavsiyelere de açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 İstanbul'daysan, Çağlayan'a gidip özel birşey yaptırabilirsin, pahalı olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 çağlayanda nerde var sanayimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Ikea'nın 150x70 düz masasını aldım , çekmece yerine de yandaki kitaplığı kullanıyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Koçtaşa baktın mı? bir sürü model oluyordu orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 ikea kullanıyortum bende. 4 ayaklı geliyor. 2 tane daha ayak aldım ekstradan onları da monte ettim mis gibi oldu. 2 monitor ıvıre zıvır bir sürü şey var hala tepsi koymaya (bu çok kritik benim için) yer var. çekmece istiyorsan da tekerlekli çekmecelerinden al gene. mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 lan. ilk mesajda 2. aradığım şeyi yazmamışım konuyu açarken ahdsufhuas. yüksekliği ayarlanabilir masa da arıyorum bi yandan. 1 saat oturduktan sonra yarım saat 45 dakka falan ayakta kullanmak vs için. bu arada ikea'da hiç arkası kapalı masa da yok. arkadaş ne biçim mobilyacısın sen ya. koçtaş'a baktım zaten ama çok tırt ve minnacık masalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Kullandıklarınızın linki varsa atsanıza. Bende geniş, stabil ve kısmen yüksek birşeyler arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 insin kalksın diyorsan updesk var ama pahallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 düz kocaman tahtaya 4 basit ayak ya ikea masalar favorim o konuda fazlasını aramadığım için çok memnunum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/36/74/e5/3674e5eb35390a76fc29dcf4bae74acb.jpg Şundan var bende. IKEA INGO yemek masası diye geçiyor. Müsait olduğumda bir ara Bauhaus'a gidip buradaki gibi upgrade edicem. Sende böyle bir şey düşünebilirsin. Base olarak kullanacağın masayı al, istediğin şekilde upgrade et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 up! benim masa ömrünü tüketmek üzere, biraz bakım yapıp hanıma vereceğim. bana daha düzgün bir masa lazım. kitaplık/raf çekmeceli birşeyler bakıyorum ama koçtaş baya dandik çıktı. başka nereye bakmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 bir ara ikea'ya gidip bakacağım ama internetten şunları beğendim. ikea malm ikea micke ikea fredde tam istediğim gibi değil ama güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ikea fredde olan var bende, pc kasası büyük olduğundan o alt kulakları dışarı taktım ve altına destek koymak zorunda kaldım, dediğim sıkıntı hariç gayet güzel masa olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 http://www.hepsiburada.com/adore-roma-ofis-masasi-roma-ceviz-p-OFISADRRORTB10RC1 şu 12-15kg taşırmı acaba, üstüne kasa koysak monitör + zımbırtılar boyutları iyi gibi, indirimde varken alsak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 baya sağlam ben aldım, ama kesonları dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 200 liraya masiften yaptırdım lan o para ne öyle. Gerçi tv ünitesinden arta kalan parçadan kestiği için ucuza gelmiş olabilir ama yine de dandik yongaleme o parayı vermek saçma geliyor. İmkanınız varsa bi ahşap atölyesine falan gidip çıkma parça var mı onla masa yapar mı konuşun. Çekmece vs. olmadığı sürece daha iyi fiyata yaptırırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 sadece masa fiyatı linkteki keson göremedim,ayakları yayalım geniş geniş çokta dert olmaz, gerçi ufak bi çekmece fena olmazdı bide ne kadardır kullanıyosun,gıcırdaması varmı, ucuz diye gaza geldim bi sorim önce fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 bi ragede o masa gider komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 kenarlardan sağlamlaştırabilirsin ama tabi sağlamlaştırcam diye daha da kötü hale getirmekte var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 bu arada yeni fark ettim de 160 tl iyi o masaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Bundan bende de var da tek handikapı masaya monitör mounth tutturamıyorsun... onun dışında çok memnunum eski yemek masamızdı. Artık çalışma masam. Deathblade said: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/36/74/e5/3674e5eb35390a76fc29dcf4bae74acb.jpg Şundan var bende. IKEA INGO yemek masası diye geçiyor. Müsait olduğumda bir ara Bauhaus'a gidip buradaki gibi upgrade edicem. Sende böyle bir şey düşünebilirsin. Base olarak kullanacağın masayı al, istediğin şekilde upgrade et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 https://www.vivense.com/cocuk-ve-genc-odasi/bebek-cocuk-genc-tekil/calisma-masalari/naturale-calisma-masasi-modeli.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Ikeanin 59 liralik masasindan 10 tane alirsin sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 TheRiverBelow said: https://www.vivense.com/cocuk-ve-genc-odasi/bebek-cocuk-genc-tekil/calisma-masalari/naturale-calisma-masasi-modeli.html amazon ormanlarından çıplak kadınlar mı kesmiş ağaçları? vernikli ahşap masa 1000tl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar