Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 13. Hafta | Galatasaray - Kasimpasa 4 Aralık -19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

applev0dka said:

valequenta said:

Yav he he hadi çocuğum yol al

Konu Basligi: Re: Şampiyonlar Ligi 5. Hafta | Beşiktaş - Benfica | 23 Kasım Çarşamba - 20.45
Sikayet eden: valequenta
Sikayet edilen: applev0dka
Sikayet sebebi:
Konu Iceregi:
Hadi simdi yürüyün dizinizi izleyin

B)-
>:D<
applevodka mod degilse bir modun bunu onunla paylasmasi ayip. eger modsa bunu burada paylasmasi ayip.

Katılıyorum, ama ilk defa da olmuyor. daha önce mod bölümünde yazdığın mesajın alakasız bir üyeyle bana geri geldiği de başına bir iki kere başıma geldi.
Mesaj tarihi:
Yoo ben uyarıyı aldıktan sonra o tarz konuşmaları kestim. Ama baktım ki applevodka ve saksakcilari devam ediyor aynı konuşmalara ve banlanmiyorlar, ben de tekrar olması gerektiği gibi konuşuyorum. Nitekim güzel bi örnek yaşadık bugün. Dediğim gibi tek çözüm toplu ban herhalde.
Mesaj tarihi:
Dark'in wotlari okumayan cok sey kaybeder net.

Adam belki olc*y ve beck i seviyor hatta hatırlamıyorum ama kesin samet aybabayi falan da sevmistir bu sdfad

Ama iyi yazıyor. Fanatizme kapilmadan bilgilendiriyor çoğu konuda.
Mesaj tarihi:
Çok fazla irdelemeye gerek yok açık ve net niye seviye yerlerde ve bölümü sallayan çok adam yok artık. Bjk biraz başarılı olup bjkli 3-5 kisi bokunu çıkarmaya başladığından beri burası boyle malesef. Modlari arkasına alıp oraya buraya sallarsan çirkef çirkef, böyle olur tabi burası.
Mesaj tarihi:
yahu tamam, "cocugum yol al" problemse "Hadi simdi yürüyün dizinizi izleyin" de problem. Sen bunu soyle, applevodkayi da banlasinlar valequenta'yi da de eyvallah. yoksa konusma bos bos.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Forum akp seçmeni dolmus.

Buradaki herkesin bir suçun emniyet ekipleri tarafından ortaya çıkartılmasıyla bir üyenin yaptığı ve anonim kalması gereken, suç içermeyen (şikayet etmek suç değil) bir bildirimin ifşa edilmesini ayırt edebildiğini düşünüyorum.

Farkı bildiğiniz halde demagoji yaparak bir tutmayın bi zahmet. Bu ikiyüzlülüktür.

Sert konuştum, sert tepki gösterilmesi gereken bir hareket bu.

Herkes kural dışı olduğunu düşündüğü mesajı şikayet edebilir, eden de çok var sağolsun. Bunu ayıklamak yöneticilerin işi, forum düzeni için de şikayetler gizli kalmalı. Nitekim söz konusu şikayet için de bir ceza/uyarı gelmedi. Ha, bir üye bunu suistimal eder sürekli böyle şikayetlerde bulunursa da kendisini özel mesajla uyarırız daha dikkatli olması konusunda.

Ama buraya bir üyenin şikayetini ifşa etmenin de, moderatör olmayan birine bir moderatörün söylemesinin de kabul edilir yanı yok.
Mesaj tarihi:
Forum duzenine kadar geldim bir gülme tuttu.

Isteyenin istediğine tinerci dediği.
Isteyenin istediği kişinin ismi ile dalga gecebildigi cok duzenli bir forum gerçekten.

Ben bu herseyin yolunda gittiği duzeni bana laf söyleyip
Gizliden gizliden daha hafif laflarimi sikayet eden bir adamin maskesini düşürdum diye mi bozdum ?

Zaten kahramanların kaderi bu :(

Ayni sozu kendi soylerken sorun olmayan ama biz söyleyince sikayet eden adam iki yüzlü değil ben iki yuzluyum dimi ?

Akp secmeni lafi agir geliyorsa biraz yaklasimlariniza bakin siz de..

En son mokoko da sudan sebeple gitti sadece yuzsuzun birine haddini bildirdi diye.
Mesaj tarihi:
takım berbat, bursaspor karşısında oynanan oyunun %30'u bile yoktu. Muslera Riekerink'i ipten aldı ama 2 3 maç sonra Riekerink gg olur gibi.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Forum duzenine kadar geldim bir gülme tuttu.

Isteyenin istediğine tinerci dediği.
Isteyenin istediği kişinin ismi ile dalga gecebildigi cok duzenli bir forum gerçekten.

Ben bu herseyin yolunda gittiği duzeni bana laf söyleyip
Gizliden gizliden daha hafif laflarimi sikayet eden bir adamin maskesini düşürdum diye mi bozdum ?

Zaten kahramanların kaderi bu :(

Ayni sozu kendi soylerken sorun olmayan ama biz söyleyince sikayet eden adam iki yüzlü değil ben iki yuzluyum dimi ?

Akp secmeni lafi agir geliyorsa biraz yaklasimlariniza bakin siz de..

En son mokoko da sudan sebeple gitti sadece yuzsuzun birine haddini bildirdi diye.

Kimin şikayetini ifşa ettiğin önemli değil. Şikayet edilen mesajın içeriği de önemli değil, şikayet sebebi de önemli değil.

Herhangi bir üyenin herhangi bir mesajına yapılmış ve herhangi bir sebeple yapılmış gizli bir şikayete erişmiş olman ve bunu ulu orta ifşa etmen burada konu. Sıkıntı bu, konu da bu. Bunu siyasi ve alakasız konularla birleştirerek savunmana laf ettim bir de tabii.

Bahsettiğin şikayeti yapan da ikiyüzlü davranmış olabilir, veya olmayabilir o konuya girmiyorum. Kendisi yaptığı şeyi başkası yapınca şikayet ettiyse böyle değerlendirebilirsin. Kurallara aykırı bir tavrı olursa ona da bakarız. Ama burada konu o değil.

Bahsettiğin diğer konuya gelince, forumun genelinde rahat bir ortam var, nazi disipliniyle yönetilmiyor forum, bahsettiğin atışmalar her bölümde her konuda oluyor, daha ağırları da oluyor. Futbol bölümündeki takım harareti yüzünden insanlar olarak genel olarak toleranssız düşük, tahammül edemiyorsunuz sadece, iş çabuk çığrından çıkıyor.

Mokoko konusundaysa, kendisi tahrik edici ve hakaret içeren mesaj sebebiyle 2 haftalık bir ceza aldı, karşı tarafta (konuyu takip edenler iki mesaj arasındaki farkı biliyor zaten) işi büyüten kişiyse 1 aylık ceza aldı.
Mesaj tarihi:
2004 ten beri bir tane tinerci dedigim yaziyi cikarsaniza. yoksa da bos konusup algi yaratmaya calismayin. kimin ne yaptigini herkes net biliyor 3-5 besiktasli haric.

daha 2-3 mesaj oncene bakiyorum 'masaya cikarip vurmusuz fenerbahceye' demissin. gerisine tenezzul edip bakmadim bile. seviyesizligin haddini coktan astin, arkani kollayan 3-5 saksakci bjkli ve artik nasil modlar varsa bunu algi yaratmak icin kullanmaya ugrasma bosuna.
Mesaj tarihi:
Yoo sahsen benim bi tahammülsuzluk durumum yok. Oyle siyasi partisini futbol takimini kutsallastiran birisi olmadığım için paticik isimli turuncu/yesil forumda yazilanlar yuzunden rage e girmeyecek kadar da olgunum merak etme.

Sıkıntı su. Yıllardır kendi takindiklari tavir karşısında sessiz kalan insanlarin simdi ayni seviyeye inmesini kaldıramayan bir topluluk var futbol bölümünde.

Kendilerini aynada görmeye dayanamiyorlar o kadar. Olaylar burdan buyuyor.
Sessiz kalan insanlar ses cikartmaya başladı
  • Yeni Oluştur...