Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 bi de releasede wipe gelecek buna zaten di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Laraken said: bi de releasede wipe gelecek buna zaten di mi? open betadan sonra wipe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 anaaa var diye okumuştum ben yanlış mı okumuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Yapımcıların planlarını merak ediyorum. Bu şekilde tek düze ve basitleştirilmiş bir oyun tarzı ile oyuncuları nasıl tutacaklar acaba. Bir kaç gün sonra bakarım demiştim ama onu bir kaç hafta sonra yapayım ben. Şuanki haliyle bir kaç güne pek bir şey anlaşılmaz gibi duruyor. neyse artık, o gün geldiğinde indiririz yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 işte bana da direkt böyle geldi. hani tamam pve kafası ama solucan farmlamak kadar basit bi yapısı var gibi duruyor. challenge tarzı bişeyler olmalı. klasslara özel bir takım şeyler olmaksızın kesememek, çok ince taktik gereksinimleri, rekabeti artırıcak timing bonuslar vesair bi ton şey lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 mhw oynayip denemis olaniniz varmi nasil karsilastirinca- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Wildstar boss ları gibi mekanikler koysalarmış keşke.. Daha bi eğlenceli olur. Herkes kendi grubuyla girsin, insanlar ağlamasın "şunlar noob, bunlar noob" diye. bir dungeondan örnek. daha güzel boss mekanikleri var ama aramaya üşendim. https://www.youtube.com/watch?v=55hLm_cR8lI ek: bu oyundaki sorun mekanı kullanmayı akıl etmemiş olmaları sanırım. Tuzaklardı felandı derken, daha eğlenceli hale getirselermiş keşke. Ne bileyim alan skilleri vs.. Bossun verdiği hasarıda düşürdün mü dengelersin ve oyun çok daha eğlenceli olur. ek2: endgame için fena değil felan diyorlar.. henüz izleme fırsatım olmadı. Millet o seviyelere gelsin görürüz nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 https://www.mmorpg.com/giveaways/mmorpgcom-exclusive-dauntless-flares-giveaway-1000000888 Key kapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Lemmy said: https://www.mmorpg.com/giveaways/mmorpgcom-exclusive-dauntless-flares-giveaway-1000000888 Key kapın dalga geçiyorlar herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Konuyu takip etmedim anlamadım o yüzden dediğini :P Gördüm aktif ettim indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Adamların birşey verdiği yok. Oyunda işaret fişeği diye bir şey var. Boss u bulduğun zaman onu patlatıyorsun, diğer oyuncular oraya doğru geliyor.. Bu giveaway da ise, bu fişek yerine mmorpg.com un logosu çıkıyor. Yani adamların reklamını yapacaksın sürekli :D edit: kullanırsan tabi. O nedenle dalga geçiyorlar herhalde diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 benim de böyle haberim oldu napalım artık heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 4 saat oynadım kesintisiz. baya içerik var şu an. direkt mhw çakması tabi ama mhw çok oynamadım karşılaştıramıyorum. sıra olayı falan da bitmiş, basıyosun giriyosun. keyifli geldi bana. yarın devam ederim, yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mob dungeon mungeon yok direk boss bam bam bam Grafikler boss'lar falan güzel gözüküyor, boss kes boss kes nereye kadar bilemiyorum altan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 bi kaç gündür oynuyorum fena değil aslına, öyle uzun saatler oynamazsın ama ara ara girip keyif için boss kesmek boos'a göre fight yapmak zırhları silahları falan yapmak keyifli oluoyr. level 8 den sonra zorlamaya başlıyor bosslar o zaman zevk vermeye başlıyor. release olsun alırım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Çıkmış diyorlar. Epic store'a entegre olacakmış. 8gb gibi bişi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Epic store'a gelmiş yüklüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 cross-platform'muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 3 saat queue diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 cok suratli bayiyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Your estimated queue position is : 70000 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Sıra problemi bitti benim için. Tak diye girmeye başladım. Hafif fps problemim oluyor o da bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2022 Xboxta oynuyorum, baya güzel. Deneyin başkanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 bunun halis muhlisi monster hunter: world oynaman lazım o zaman. dauntless mh'in aşırı light versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar