sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ulan köpek tasması aldık. hem de satıcı hepsiburada yani öle tırto başka satıcıdan falan da diil. gelen şey aşağıda, bildiğin boş kutu geldi. eşşeğin şeyi. bir de ben evde yokken komşu teslim almış, kargo tespiti falan da yaptırmadık. uğraş dur offfffffff.... boş kutu yerine salatalık olsaydı bari yerdim anasını satiim. Amazon senin gözünün yağını yiyim ya.
Shean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bu yüzden komşularıma kargo aldırmıyorum. ne hadlerine!
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 komşunun köpeği var ama öle bişi yapmaz 60 yaşında kadın ya :D bir de paket baya düzgün bir şekilde hepsiburada koli bandıyla sarılıydı, komşudan şüphe etmiyorum. kargolayan yavşağın teki ya içinden aldı da gönderdi, ya da o kadar mal ki eline aldığı tasma pakedinin kağıt ağırlığında olduğunun farkında değil.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 sorun çıkmadan hallediyorlar, kargoyu teslim alman sorun değil
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Pakedi açtıran alıcı olması önemli, kargocunun insiyatifinde olan bir şey değil. Bizzat size teslim etmediyse (komşu, güvenlikçi, şirket kargocusu vb.) sorumluluk sizden çıkmış oluyor. Bizzat teslim ettim derse de imza göstermek zorunda. Açtırmaya üşenip 5 dk. sonra içeride açıyor çoğu insan, çirkeflik yapacaklarsa orada yapıyorlar kargocular, ne kadar haksızlar o da tartışılır. Elektronik aleti açıp fişe takıp 2 tur deneyene kadar bekletemezsin adamı tabii de, pakedi basitçe açıp gözle görülür bir paket hasarı var mı bakmakta fayda var, varsa orada tutulacak tutanak hayat kurtarır çünkü.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 teknik olarak haklısın ama üşenildiğinden değil münakaşaya girmemek için açtırmıyor insanlar. sana küfür edip kargonu kafana fırlatacak adam dolu kargo şirketleri. umrunda da olmuyor adamın işini kaybetmek falan.
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Geçen açtığım şikayet .Banada boş kutu yolladılar şaka maka. Motosiklete branda alayım dedim.Malum yağışlar basladı.Apartman girişine cektim.Almaz olaydım.Alamadım zaten sdfsd
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bende 5 gün önce hepsiburada nın kendinden 4 kalem ürün aldım. çocuk şampuanı , çocuk sabunu, çocuk gece külodu x2 gece külodu mühim olan ötekileri kargo bedavaya gelsin diye aldım. şampuanla sabun geldi. bezler hala yok.stokta var ama ürün hazırlanmıyor. falan filan. mesaj yazdım sitem ettim. cevap yok onun yerine 10 tl hediye çeki vermişler oda 7 gün sürede kullanımlık. ulen hazırki siparişim gelmemiş. bidaha sipariş edermiyim. uyuz ettiler iyice.
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Benim telefon olayında da öyle oldu, ayın 11i gibi s7 edge aldıydım, yanına da ekran koruması.(satıcılar hb) Ekran koruması ertesi gün geldi, s7yi 15 inde yollıyacaz yazıyodu. Sonra ürünü tedarik edemedik zart zurt, 20tl hediye çeki verdiler. Onu kullanarak ta stanley termos aldım. Ertesi gün o da geldi. Telefon taa 28inde geldi. Neyseki salatalık vs koymamışlar. Bu arada adamların hediye çekini kullanarak tuzaklarına da düştüm. Neyse demem o ki hepsiburada çok sağlam pabuç değil. Ufak tefek hıvır zıvır hariç bulaşmamak lazım ama. Ben alırken vatanda 3400tl olan s7yi hb'dan 2500 e altıydım. Bi avuntum o.
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Lithran said: Geçen açtığım şikayet .Banada boş kutu yolladılar şaka maka. Motosiklete branda alayım dedim.Malum yağışlar basladı.Apartman girişine cektim.Almaz olaydım.Alamadım zaten sdfsd abi çok uzun yazmışsın ya içten bir hikaye ama karşı taraf zor anlar binlerce böyle mesaj alıyorsa
fenn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Banada sihirli yumurta kırık gelmişti. Adam çıktı tutanağın yoksa hiç bir şey yapamayız. Bu sebeple internetten alışverişten soğuyrum yavaş yavaş. Aras kargo var mesela adamlar 2 adres değiştirdim fakat kararlılıkla benim kargoları getirmiyorlar. Bundan sonra Aras kargo ile gönderim yapan hiç bir firmadan alım yapmıyorum. Kargodan 1-2 lira kar ediyorlar ama diğer taraftan müşteri kaybediyorlar. Farkındadırlar umarım gerçi farkında olmasalarda umrumda değil.
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bugun teslim secenegi ile kulaklik aldiydim 3 gundur siparis hazirlaniyor :) normal kargo ucretsizdi bir de eheh hadi hemen elimde olsun diye ekstra para verip bugun teslim aldiydim bi sekilde hediye ceki fln verirler heralde, acelesi yok zaten urunun.
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 fenn said: Banada sihirli yumurta kırık gelmişti. Adam çıktı tutanağın yoksa hiç bir şey yapamayız. Bu sebeple internetten alışverişten soğuyrum yavaş yavaş. Aras kargo var mesela adamlar 2 adres değiştirdim fakat kararlılıkla benim kargoları getirmiyorlar. Bundan sonra Aras kargo ile gönderim yapan hiç bir firmadan alım yapmıyorum. Kargodan 1-2 lira kar ediyorlar ama diğer taraftan müşteri kaybediyorlar. Farkındadırlar umarım gerçi farkında olmasalarda umrumda değil. 1-2 lira ?
fenn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Masticore said: sihirli yumurta nedir http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/suda-buyuyen-sihirli-dinazor-yumurtasi-226312576 Jeeztro said: fenn said: Banada sihirli yumurta kırık gelmişti. Adam çıktı tutanağın yoksa hiç bir şey yapamayız. Bu sebeple internetten alışverişten soğuyrum yavaş yavaş. Aras kargo var mesela adamlar 2 adres değiştirdim fakat kararlılıkla benim kargoları getirmiyorlar. Bundan sonra Aras kargo ile gönderim yapan hiç bir firmadan alım yapmıyorum. Kargodan 1-2 lira kar ediyorlar ama diğer taraftan müşteri kaybediyorlar. Farkındadırlar umarım gerçi farkında olmasalarda umrumda değil. 1-2 lira ? Muhtemelen Aras kargo diğerlerine göre 1-2 lira düşük fiyat veriyor bunlara ve bunlarda Arasla anlaşıyorlar. Orada 1-2 lira temsili, tam ne kadar bilmiyorum ama işin özeti bu şekildir.
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 telefon aldım çarşamba günü akşamına kargo dediği için. hala yok konuştuğum müşteri temsilcisi bugün kesin kargoya verilecek dedi. yine verilmedi artık ne desem daha fazla bilmiyorum. umarım telefonun pakedinde falan bi aksilik çıkmaz
benjani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 kargocuya paketi açalım diyince, vaktimiz yok diyorlar genelde.ben bekleyen görmedim daha.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 geçen bir tanesi paketi bir kontrol edin dedi, ben şoklardayım :D
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Hepsiburada'nın sistemini bilmiyorum ama GittiGidiyor'da ürünü onaylamadan para satıcıya gitmiyor.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 benjani said: kargocuya paketi açalım diyince, vaktimiz yok diyorlar genelde.ben bekleyen görmedim daha. imzalamayin abi acip kontrol edene kadar. gidebilyorsa gitsin
Öne çıkan mesajlar