applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Selam gençler simdi ben gecen hafta yeni bir eve tasindim sifir bina, zeki (!) müteahhit insaat sirasinda altyapi başvurusu yapmamis. Bugun dilekce verdi babam su su adreste hizmet alamıyoruz alt yapı yok diye gayrettepe genel müdürlüğe. Onlar 4-5 ayi bulabilir demis wtf ?? Simdi 4-5 ay gecmez dogal olarak. Masaustu pc kullanıyorum soyle uygun winn falan filan bisey var mi yuksek kotali ? Nasil oluyor o olaylar. Ya da sureci hizlandirmak mumkun müdür Help me plsssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Ben de geçtiğimiz mayıs ayında sıfır binaya taşındım. İlk taşınan bendim ve aynen binada alt yapı falan hiçbişey yoktu. Telekomla görüştüğümde sana dediklerinin aynısını dediler. 5-6 ayı bulabilir vs. Sonra binanın yakınlarında turksat kutusu gördüm. Aradım konuştum. 1 hafta içinde geldiler kutu koydular binaya, internet vs halloldu. Bi ara onlarla konuş eğer sokakta varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 VINN bildiğin 4.5G değil mi abi, tak telefonu PC'ye takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Gecmis olsun abi Turkiye gercegidir paranla razil olmak ama bu bambaskaymis. Iskan var mi bari ona bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Iskan 1-2 ay içinde cikcakmis Dogal gaz ustume aldim su faturası falan ayri geliyor. Elektrik ortak gelcekmis 1-2 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Iskansiz dask da yapilmiyo sanirim. Dask olmadan elektrik baglamiyo olmalari lazim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Santiye elektrigi cekiliyse bi tane ups al abi. O bilgisayar gg olabilir asagida regulator falan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 haa yeri gelmişken sorayım bizde iskan henüz çıkmadı o yüzden elektrik ortak ve şantiye elektriği. psu hx1050 şu. https://www.amazon.com/Corsair-Professional-1050-Modular-HX1050/dp/B0090I9VVC apartmanda asansörler çalışınca, bi buzzing sesi geliyor kasadan. sebebi bu o zaman? ama regülatör vardır herhalde aşağıda, 2 aydır böyle kullanıyorum. bir ups alayım mı hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Bana sorarsan duzgun elektrikle bile ups sart da, santiye elektriginde 2x sart. Kimine gore hicbir fark yok santiye elektrigiyle sebeke baglantisi arasinda, kimi buzdolabi bile bozuluyo diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Cidden 4-5 ayi bulur mu yani bu internet olayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bizim arkadaşın babası apartman yaptırdı adam komple. eski apartmanı yıkıp yerine yenisini yaptılar aile apartmanı. yıkılmadan önce binada bulunan interneti bina yapıldıktan sonra geri vermedi ttnet. port yok dediler. eskisini veremeyiz başka yere atanmış mı bişey dediler. santralle araları 500m falan. port yok. welcome to turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bağlanana kadar idare edecek internet şart diyorsan wifi ile dağıtan yerel firmalara bak, hemen hepsi mahalle bilgisayarcısı aile şirketi kafasında, pingler fırlayıp durur oyun oynayamazsın ama normal surfing + torrent için yeterli geldi bana kullandığım 4 ay süresinde. edit: hiç altyapı ihtiyacı olmaması + ucuz olması da güzel yanları işte şehir yazmamışsın ama şurda var liste https://forum.donanimhaber.com/m_117123486/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Guzel duruyor İstanbul'da euronet diye bi firma varmis. Guvenilir mi nasil olayi Wifi ustunden nasil veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Herhangibi bir standart bekleme tabi. Misal bu yaz aydin'da 4 mbit'e 20 lira ödedim aylık. Akk yok. Çatıya yada ev yüksekse balkona bir alıcı takıyorlar. 100-150 gibi bir kapora veriyorsun buna belli bir süre kullanırsan yarısını falan geri alıyorsun sözleşmede yazar. Bunu kendi ana cihazlarının oldugu yere ceviriyorlar oldu bitti. Btk lisansları var ama firmadan firmaya kalite çok değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Abicim müteahhit tam malmış. Telekom firmaları, en azından Türk Telekom, müteahhitlerin başvurularına göre bütçeyi oluşturuyor ve bütçesi yettiğince belli finansal analizler sonucunda bazı projelere onay veriyor ve bütçe aktarıp yapımını sağlıyor. Eğer başvuru yapmadıysa yatırım miktarına göre belki nispeten erken gelebilir ama 5-6 ay iyi bir ihtimal bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Belki iyi bi haber alırım diye buraya geldim daha cok keyfim kacti sdfsfs Su euronet olayina bakicam bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Asıl sorun iskanı olmayan evin satılabilmesi. İskan olmadan ayrı su bağlatamazsın, elektriğe suya fazla para verirsin. Mütahiti zorlayın elektrik - su daha önemli internetten. Kat mülkiyeti de yoktur iskan yoksa arsa tapusudur. Şerefsiz mütahitler bunları bitirmeden satıyorlar evleri sonra ortadan kaybolabiliyorlar. Mütahitle acil olarak iskan olayını çözün. İstanbul'da Turksat'ın olduğu bir sokaktaysanız büyük ihtimalle eve gelip bağlarlar. Onun da kanser ettiği vakadır. 3. bir firma şansınız yok diğer hepsi TT altyapısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 olm adam internet diye geldi, neredeyse evde oturamayacak hale getirdiniz ddsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Aynı problemleri ben de yaşıyordum valla. İskan yok, su - elektrik ortak, ttnet yoktu vs. Interneti Uydunet'le çözdüm ilk haftada, ttnet'ten kat kat daha memnunum. Bi geçenlerde herkesin yaşadığı interneti kıstıkları dönem problem yaşadım o kadar. Elektrik ve su faturalarımı da iskanlı evde oturduğumdan daha az ödüyorum, o yüzden fak iskan tbh. Şaka bi yana 2-3 ay içerisinde alınır dediler, 8 ay geçti hala ses yok. Geçen mimarla konuştum, yılbaşına kadar hallolacak dedi ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Benim de doğal gaz ve su harcadığım kadar ödenecek. Elektriğe baktim gecen ay 38.5 odemisler daire basi. Ama internet buyuk sorun ya. Onun dışında hersey okey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 konuş bi vodafonedur, aveadır falan işte, sınırsız var mı bilmiyorum da bi şekil çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Sinirsiz vinn varsa düşünürüm de o da kol gibidir ya sdfa Su euroneti aricam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 20gb 59 lira vinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?5,6996950,page=1 10 ay sonra geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar