Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gwent : The Witcher Card Game

Daesu

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

Ha bir de cuce lider'in ilk tur 25 civari board'a inmesi var ustelik 7-8 hp'si olan silver cüce karti resilience oldugu icin diger turn'e sarkiyor

ben de level 10 oldum, 4'den baslatti su an ranked 7'ye ciktim.

dwarf control (ben de bunu oynuyorum) baya guclu deck ama, benim en zorlandiklarim queensguard ve WH harpy deckleri.

bu arada ben ps4'deyim, cok cillop yatarak oynuyorum

[silver cuce ilk turn'de eldeki ve deckteki her karti +1 buffliyorum, resilient girenler 5 hp]
Sosyal ağlarda paylaş

Tam olarak senin deck degil.

Şöyle bir kombo var: Hero power basınca +3 geliyor bir tane elven war dancer kartı koyuyorsun mulligan'lanınca board'a iniyor +3 saskia düşüyor yere +7 saskia düşünce roach iniyor +5 sonra hero'nun ability'sinden Zigrin iniyorsun resil.'li +7 de ordan geliyor

7+7+3+3+5=25 iniyosun ilk turn

ben vanguard oynuyorum ama hiç memnun degilim.
nilf'in kart calan kartı agzıma sıcıyor. Sırf onun için 4 hp'li her girene 1 vuran bear koymakta cok berbat bir olay. Hiç bir işe yaramıyor başka o ayı...
Sosyal ağlarda paylaş

benim en cok sikinti yasadigim:
graveyard'dan 2-3 kere weather effect cikartan adamlari kaldiranlar.
+3 weather monster / +1 legendary weather

3 tane clear skies var, baska disabler almaya gerek duymadim

edit: elven dancer kartini kullaniyorum ama el 3. oyunda son karta kalirsa onun cikma ihtimali de baya yuksek oluyor cunku deckim 25 kart
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Ben mesela ragn nar roog craft ettim dün (kart cok kuvvetli). Şimdi kart nerf'lenirse vericekler mi acaba refund hakkı.

nope yok öle bişey :D op biseyler craft edicekseniz nerf yeme olasılıgını unutmayın.

saskia leader kartı kullanınca otomatik deckten geliyor boarda düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

saskia'yi dun aldim ama kullanmayi beceremedim, dusmedi.
roach da aldim, onu da beceremedim.
(discard mi ediyorsun yoksa hand/deck'te mi tutuyorsun nedir
1: board'da 1 tane spawn olduysa o el baska spawn olmuyor mu?)

draught falan bekliyorum simdi.

discard edicen eline geldiyse, hero power bastın mı otomatik trigger'lanıyor board'a iniyor. Saskia düşünce board'a roach'ta inicek

Ben iltlinne craftladım mesela hafiften basladim yatırıma..

iltlinne+thunder bolt potion cok güçlü
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Ben mesela ragn nar roog craft ettim dün (kart cok kuvvetli). Şimdi kart nerf'lenirse vericekler mi acaba refund hakkı.

Direkt olarak nerflersek refund vericez ama fix ya da geliştirme olarak düşündüğümüz değişiklik yaparsak verilmeyecek dediler.

Mesela RNR 2 damage olursa refund olacak. Letho'nun tooltipte base strength alır yazmasına rağmen boostluyor ve bu yüzden yazdığından çok daha iyi o fixlenirse vermeyecekler(bu kısım biraz muallakta baya var tooltip bugı belli de olmaz bu şekilde olanları verebilirler de). Ida Emean en kötü faction mage olarak görülüyor quen yüzünden onda da quen yerine başka spell gelir ve strengthi ötekiler gibi 3 olursa ona da gelmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Şunu şimdi yaşadım mesela

http://3.1m.yt/WKz2I8L.jpg

Ben buna bir kaç kez denk geldim. Adamlar o kadar ezberlemişki sana hiç bakmadan sıralıyor kartlarını, çok bela bir şey. Destesini inceltiyor bir de böyle, bir iki tane de gold sıkıştırıyor araya 2 roundu garantiliyor. Henüz cevap bulamadım buna.

Nilfgaar'ın da John Calveit'li bir açılışı var o da 30 yakın puan yapıyor. Bu açılışların asıl can yakan tarafı desteyi azaltıyor adam. Mesela her round Ciri:Dash atmayı garantiliyor Nilfgaarla.

Weatherda pek zorluk yaşamadım NR ile. Muhtemelen en yüksek kazanma yüzdem onlara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

r1 de impera brigade bufflayan birine pass geçmeyin bu arada
http://i.imgur.com/mTNwp5g.jpg

close betadanın başında promote-trabuched kanser buildi vardı, onun kadar kötü
shackle scorch falan tasımak lazım

ranka gecicem hafiften

NR ölmüş bu arada. gene de hiçbişeyi millemeyin derim, sonra aynı factiona kalıyosunuz hep
Sosyal ağlarda paylaş

her büyük patch sonrası bi kanser deck cıkıyor öyle, bi sonrakine fixleniyor, ugraşıyolar bakalım birgün olacak oyun inş.

şimdilik regis higher vampire, borkh, son el scorch , sweers , peter gibi kartlarda counterlanıyor.
ama oyunun zevkine sıcıyo sıvıyo

ben sadece scorch taşıyorum bunun icin. -1 silver direk zarar diger oyunlarımda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...