Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Simdi mesaj geldi, 10TL ustu mobil odeme yaptigim icin Turk Telekom Muzik Premium uyeligi kazanmisim, eger mesaj atip iptal etmezsem sonraki aylar aylik ucret almaya baslayacaklarmis. Benden onay almadan nasil boyle bir uyelik baslatirlar bilmiyorum, kanunsuz direk bu.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Telekom'a prim sistemi falan mı getirdiler, çalışanlar böyle çat çat millete üyelik başlatıyor olmasın ceplerini doldurmak için.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Bimer değil abi btk'ya yazın. hani bimer de muhtemelen btk'ya yönlendirir yolladığınızı ama btk'ya yazarsanız daha etkili. Gerçi btk da sanırım başvuruları elden alıyor, lel ama btk'ya başvurduğunuzda götünü kesiyorlar telekom'un, yaşanmıştır.
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 calimero said: Bimer değil abi btk'ya yazın. hani bimer de muhtemelen btk'ya yönlendirir yolladığınızı ama btk'ya yazarsanız daha etkili. Gerçi btk da sanırım başvuruları elden alıyor, lel ama btk'ya başvurduğunuzda götünü kesiyorlar telekom'un, yaşanmıştır. once bimere sonra cumhurbaskanina yazin..reisin iradesini hafife almayin..
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 oha aklım almıyor lan nasıl yapıyolar bu kadar rahat amk böyle ülkenin
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Tiklamissindir bisilere gerge :) Gecen ben de turkcellden manisaspor paketimi ne almisim yanlislikla
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Bunu da koyayim bari: http://i.hizliresim.com/bkgmpY.png
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Messenger'da SMS'ler bu renk cikiyor.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 sony de default sms mssenger app o bende de o renk çok gay
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 abi o bana da geldi ama o şifreyi girmeden aktif hale gelmediği için iptal etme gereği de duymadım ben?
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 şifre vermesi üyelik yaptıgını gostermez. üyeliği sen başlatıyorsun eger şifreyle üye olursan. o zaman da sonraki aylarda 5tl diyor işte.
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Sorun çözülmüş ama yine de yazayım. Herhangi bir sıkıntıyı BİMER'e rahatlıkla yazabilirsiniz. Onlar gerekli yerlere yönlendiriyorlar. Sanıyorum bir şekilde şikayetçi kişiye dönüş yapılması vs. gerekiyor BİMER üzerinden gidince. Bugüne kadar neyi şikayet etsem mutlaka biri telefon ile arayıp ilgilendiklerini ve en kısa sürede halledeceklerini vs. söyledi. Türkiye'de çok alışık olmadığım şeyler. (Yaşadığım problemler; gümrükteki öküz memurlar ve yurtdışından gelen paketleri dağıtmayı beceremeyen PTT ile alakalıydı.)
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Bana da geçen mesaj atmışlar liranızı kredi kartıyla yükleyin bilmem ne diye. Yani sizi soyacağımız için kredi kartı bilgileri bize lazım diyorlar.
Öne çıkan mesajlar