samaella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ne değişik bir iş lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 adamin kendi scam gibi bir sey yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ahahah , aynen öyleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 arda bey? hahahahahahaha bunu hatirlattin ya bana helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mithat'ın azmi bende olsa yeminlen piramitleri g.tümle yapardım tekrar.. Hep destek, tam destek Mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Lan olum ne azminden bahsediosunuz , 7 ay evde oturdum hala doğru düzgün kod yazamıom ben. Bildiğin tembel adamım. Şanslıyım , ballıyım ama azimli değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Olur olur öyle. Depresyona-resesyon aynı şey zaten :P O zaman senin bir Burger King 'e girme zamanın gelmiş. Gazlayım diyorum cık, şöyle iyisin yok. Daha ne yapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 La niye karıştırıonuz habire burger kimgte çalışmışlığı olan ben değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Lna biliyoruz asabiyet yapma..O Harvey...alla alla..reçeteyi de beğenmiyosun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 frontend backend ayrımı bile tr'deki pek çok şirkete korkulu rüyalar gördürtüyor aman fazladan adam masrafı olacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 İşte heralde bizim şirkette front-end için beni aldı , backend içinde wordpress kullanıyo o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Hem it gibi işim var bitmiyor haftasonu çalışıyorum , hemde kurs bitti hocaya projenin son halini teslim ettim ama geçer not alamama şansım var , geçer not alamazsam sertifikayı alamıcam , sertifikayı alamayınca tekrar etmem gerekecek bütün kursu. Silkicem öyle kursu , beğenmiyosan bi şans daha tanı daha iyisini yapiim , ne biliim geçer not alınıp alınmıcağını , okulda bile vize var quiz var , finalden önce bi ton şey var , tez yazarkende bir kere göstermiyorsun bin kere konuşuyosun hocanla , tek seferde 1 senelik haftasonunu harcamak kadar saçma bişi yok , yaptıysan yaptın yapamadıysan 1 sene daha haftasonlarını kursa ayır. Lan beğenmediysen neyini beğenmedin söyle bende ona göre çalışiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Abi senin şikayet etmeden yaptigin bisi var mi Esine bu kadar yakinmiyorsundur umarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Genelde yakınıyorum :D 26 değil 66 yaşında olabilirsin diyo bana hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 abi adam ayaklı cautionary tale ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 cautionary tale demişken https://www.youtube.com/watch?v=8yvEYKRF5IA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 aklima cem ali geldi bunlari seyrederken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Mithat sen miydi birisi bir olay anlatmıştı gecenin bi vakti beyazıt'ın arka sokaklarında bir yere gidiyordu müzik sesi gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Ben değildim ama kim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Bugün bütün gün post kastım . Anam ağladı 3 tane post için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 S*****o Agency olarak g**ümden salladığım firmamın bugün instagram , facebook , twitter hesaplarını açtım , hatta ilk 3-5 paylaşımlarınıda yaptım , yarına 300+ takipçi tahmin ediyorum hepsinde ilk günden akar takipçilerim eminim. talep üzerine sansürlendi - müdüriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Dün açtığım hesapta bugün 300+ Takipçi olması tabii ki benim başarım değil sizlerin başarısıdır , beni takip etmeye devam edin sevgili dostlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 macera derken rusa fln gidiyosun sandim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Dün açtığım hesapların son durumu ; Instagram : 448 takipçi Twitter : 514 takipçi Facebook : 1 (ben) Facebooka da biraz önem veriim iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Acaip uykum var ve hastayım. İşede yeni başladım diye bişi diyemiyorum , adamlar iki hafta evvel kusup çıkartıyorum diye eve gönderdiler sağolsunlar , şimdi yine kötüyüm diye gitsem adamlar bu ne lan hastalıklı birini aldık habire hasta dicekler diye bekliyorum 2 saat daha ama çok uzuuuun bi gün oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar