Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ahahah , aynen öyleyim :D
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 arda bey? hahahahahahaha bunu hatirlattin ya bana helal olsun
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mithat'ın azmi bende olsa yeminlen piramitleri g.tümle yapardım tekrar.. Hep destek, tam destek Mithat.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Lan olum ne azminden bahsediosunuz , 7 ay evde oturdum hala doğru düzgün kod yazamıom ben. Bildiğin tembel adamım. Şanslıyım , ballıyım ama azimli değilim.
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Olur olur öyle. Depresyona-resesyon aynı şey zaten :P O zaman senin bir Burger King 'e girme zamanın gelmiş. Gazlayım diyorum cık, şöyle iyisin yok. Daha ne yapıyım.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 La niye karıştırıonuz habire burger kimgte çalışmışlığı olan ben değilim :D
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Lna biliyoruz asabiyet yapma..O Harvey...alla alla..reçeteyi de beğenmiyosun !
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 frontend backend ayrımı bile tr'deki pek çok şirkete korkulu rüyalar gördürtüyor aman fazladan adam masrafı olacak diye
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 İşte heralde bizim şirkette front-end için beni aldı , backend içinde wordpress kullanıyo o yüzden :D
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Hem it gibi işim var bitmiyor haftasonu çalışıyorum , hemde kurs bitti hocaya projenin son halini teslim ettim ama geçer not alamama şansım var , geçer not alamazsam sertifikayı alamıcam , sertifikayı alamayınca tekrar etmem gerekecek bütün kursu. Silkicem öyle kursu , beğenmiyosan bi şans daha tanı daha iyisini yapiim , ne biliim geçer not alınıp alınmıcağını , okulda bile vize var quiz var , finalden önce bi ton şey var , tez yazarkende bir kere göstermiyorsun bin kere konuşuyosun hocanla , tek seferde 1 senelik haftasonunu harcamak kadar saçma bişi yok , yaptıysan yaptın yapamadıysan 1 sene daha haftasonlarını kursa ayır. Lan beğenmediysen neyini beğenmedin söyle bende ona göre çalışiim.
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Abi senin şikayet etmeden yaptigin bisi var mi Esine bu kadar yakinmiyorsundur umarim :)
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Genelde yakınıyorum :D 26 değil 66 yaşında olabilirsin diyo bana hep :D
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 abi adam ayaklı cautionary tale ahaha
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 cautionary tale demişken https://www.youtube.com/watch?v=8yvEYKRF5IA
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 aklima cem ali geldi bunlari seyrederken...
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Mithat sen miydi birisi bir olay anlatmıştı gecenin bi vakti beyazıt'ın arka sokaklarında bir yere gidiyordu müzik sesi gelen?
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Ben değildim ama kim bilmiyorum.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Bugün bütün gün post kastım . Anam ağladı 3 tane post için.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 S*****o Agency olarak g**ümden salladığım firmamın bugün instagram , facebook , twitter hesaplarını açtım , hatta ilk 3-5 paylaşımlarınıda yaptım , yarına 300+ takipçi tahmin ediyorum hepsinde ilk günden akar takipçilerim eminim. talep üzerine sansürlendi - müdüriyet
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Dün açtığım hesapta bugün 300+ Takipçi olması tabii ki benim başarım değil sizlerin başarısıdır , beni takip etmeye devam edin sevgili dostlarım.
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 macera derken rusa fln gidiyosun sandim meh
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Dün açtığım hesapların son durumu ; Instagram : 448 takipçi Twitter : 514 takipçi Facebook : 1 (ben) Facebooka da biraz önem veriim iyisi.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Acaip uykum var ve hastayım. İşede yeni başladım diye bişi diyemiyorum , adamlar iki hafta evvel kusup çıkartıyorum diye eve gönderdiler sağolsunlar , şimdi yine kötüyüm diye gitsem adamlar bu ne lan hastalıklı birini aldık habire hasta dicekler diye bekliyorum 2 saat daha ama çok uzuuuun bi gün oldu.
Öne çıkan mesajlar