GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 sniper elite amd kendi de gösterdi zatende,şu vega ile 4k 60fps muhabbeti iyiymiş http://www.youtube.com/watch?v=E9940Eyra-M 4k bizim gibi 3. dünya ülkesinde zor gerçide,1440p için alternatif kartlar uygun fiyata gelcek gibi bu kartlar yaza gelcek galiba,çıkmadan elinde 1000 serisi altı olanlar kartları satıp dandik 6870 ler ile 1-2 ay idare edip vegaya geçebilir. Baya iyi olcak gibi,bunlar çıktıktan sonra 900 serileri para etmez satarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 e dallama savaşa girmemiş ki, oyle haritada boş boş geziyo. 40 tane stormtrooper cıkınca karşına 15 e düşecek o fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 50 e iner en kötü,bitmemiş kart tabi bu daha. 1080 e rakip geliyo diye sevünülebülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Battlefront'ta falan zaten AMD kartlar yüksek benchlemiyor mu, pek anlamlı bulmadım açıkçası ki multiplayer bile değil single player. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 off ne güzel dolarda düşük ama laptop almam lazım abv amd :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Bright said: Battlefront'ta falan zaten AMD kartlar yüksek benchlemiyor mu, pek anlamlı bulmadım açıkçası ki multiplayer bile değil single player. Tanıtımda kullandıkları oyunlar dx12'yi kullanan nadir oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Öyle, tanıtımda abartı bir atraksiyon yoktu. O 7700k'nın arkada OBS'le stream yaparken teklemesi falan baya baya yalan. Benchmark skorları oldukça iyi buna karşın. Yarı fiyatına 8c/16t işlemci satıyorlar. Core'ları düzgün kullanamayan oyun sayısı mecburiyetten giderek azalırken sistem toplayanlar review'ları inceledikten sonra AMD toplasın derim. Uzun vadede rekabet olması biz kullanıcılar için çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 transistor kolay kolay ufalmıycak artık. mecburen multithread oyun yapmayı ogrenecek insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Ekran kartım bozulduğundan dolayı sistemi komple değişeyim derken i5 alıyordum. Tanıtımlarını gördükten sonra iptal ettim sadece ekran kartını alarak darboğaz riskini aldım. İnş. beklediğimize değer bir işlemci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Şimdi intel 6700k'a karşılık gelen amd 1700 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Değil, 6700k/7700k'nın karşılığı R5 1600X (6c/12t, 3.6/4.0 Ghz) veya R5 1400X (4c/8t, tahminen 4.0 Ghz civarı olur) de bunlar Q2'de çıkacak. Single threaded performans karşılaştırması yapacaksanız oyunlar için 1700'le 7700k'yı karşılaştırmayın hiç, 1800X'le karşılaştırın yoksa anlamsız oluyor. 1700 düşük TDP'li, çok core/thread'li uygun fiyatlı bir alternatife ihtiyacı olanlar için ofis CPU'su. Fiyatları birbirine yakın diye 7700k'yla karşılaştırılması baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 -Crawler- said: Şimdi intel 6700k'a karşılık gelen amd 1700 mü? AMD onunla kıyaslıyor. İ7 karşılıkları çıktı bence. 4/8 R5'ler i7 4/8 olanlardan zayıf olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Bende feci hareketlenme oldu. Acaba laptop pazarina nasil yansiyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Podolski said: -Crawler- said: Şimdi intel 6700k'a karşılık gelen amd 1700 mü? AMD onunla kıyaslıyor. İ7 karşılıkları çıktı bence. 4/8 R5'ler i7 4/8 olanlardan zayıf olur. IPC'leri daha düşük değil ki R5'lerin, neden zayıf olsun. Daha az core'la daha iyi OC performansına sahip olabilirler Intel'in işlemcileri gibi SMT HT'den iyi zaten, 1400x multi-thread 7700k'dan iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 http://valid.x86.fr/bench/rjmzdu/1 Sanırım 4.7GHz'de 1700X'in tek çekirdek performansı. Bu değer herhalde ev kullanıcısı için tepe nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Gallant said: Bende feci hareketlenme oldu. Acaba laptop pazarina nasil yansiyacak. amd mobil işlemcileri çıkana kadar dolar 8 olacağı için yine değişiklik olmayacak :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 amd'ye 1700tl verilir mi bilemiyorum ya, amd sonucta aklsdfjlakdsf. Video rendering tarzi isler yapmiyosaniz 16 thread'e gercekten ihtiyac yok, 1500 veya 1600x gaming/programlama icin nokta atisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 16 thread'i kullanan oyuna denk gelene kadar ihtiyaç yok. Single threaded daha iyi performans veren CPU alsan nolacak ki, bütün thread'leri kullanmayan oyunda 5 fps daha fazla alacan, bütün thread'leri kullanan oyuna geldiğinde arkada başka program açamaz hale gelecen. Battlefield gibi kalabalık multisi olan oyunlar eninde sonunda işlemcileri kullanacak ki kullanmaya başladılar. Star Citizen developerlerından biri 6c/12t alın dedi mesela. "Sonuçta amd" nedir abi, AMD'nin Intel'i tokatladığı hiçbir dönemde mi kullanıcı değildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Amd ısınıyor muhabbeti kimden çıktı peki. %100 türklerin icadıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 FX serisi, 290X'in olduğu seri falan hep sıcacıktı. Ryzen'ler çok daha serin çalışacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 encoding ve büyük c++ projeleri sık sık compile ettiğiniz ortamda 16 thread baya ilaç gibi gelir. dört gözle bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 -Crawler- said: Amd ısınıyor muhabbeti kimden çıktı peki. %100 türklerin icadıdır. stock soğutucu ile mini tava gibi bişey oluyordu, yumurta pişirirsin rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Eskiden 85-90 da amd işlemciler fazla ısınıp kapanırdı. ısınma olayı i7 serisinden sora çok değişti. eskiden 70-75 dereceler performans düşürürken i7 de 80-85 ten sonra performans kaybı hissedilmeye başlandı ki 100 dereceye kadar yolu var i7 nin. ısınmadan kapanan bi i7 görmedim ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Yeni testler kaçak amd sunum görüntüleri var. Öyle %40-50 farklar oyunlara gelince bir anda eridi. Son gelenler pek sevindirici değil ezdi öldürdü geliyor derken yine bir yetişebilme durumu. Mobilde olduğumdan atamıyorum müsait olunca görselleri salarım. Bir tane atayım bari: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 gtada ezilmesi komik olmuş. güya cpu dependent. cinebench ten ne farkı var lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar