xeske görmeyeydim bu topakı. indirime girerse alıcam bunu :( geçen telefona roller coaster tycoon touch yükledim, eski rct oynadığım günler depreşti, sonra bunu oynamak istedim falan.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Planet Coaster
- 2 hafta sonra ...
indirimde keşfettim bunu baya geç oldu. indirimli fiyatı (75tl) bile çok pahalı geldi. %50-%60 görürse alıcam inşallah.
- 1 ay sonra ...
https://www.youtube.com/watch?v=YDhEFYMEWnA
- 1 ay sonra ...
Yeni update haberleri geldi.
Senaryo editörü geliyor. Senaryolar steam workshopa aktarılabilecek. Yani sınırsız sayıda senaryomuz olacak.
Staff binası geliyor. Staff recharge olmak için ve eğitim görmek için bu binaları kullanacak. Bu sırada dükkanların kapalı kalması veya başka bir vendorun dükkana bakması gibi seçenekler var. Ayrıca o ara yoğun olan dükkana daha iyi baksın diye parkın başka yerinden daha eğitimli staff getirme gibi seçenekler getiriyorlar. Bunun dışında kar eden parklarda "entertainer daha eğlenceli olsun" vs. gibi bir kısım staff perkleri alınabileceğinden bahsettiler. Daha oyunda management yok diyen olursa silah çekip vuracaklar herhalde.
Eski roller coasterlarda olup burada eksik olan coasterların araç çeşitlerini değiştirebilme özelliği ekleniyor.
4 tane ride geliyor. Biri su coasterı. Hem su kanalları var hem de normal coaster rayları var. Biri eski tip wooden coaster. Bir tane de üstü açılıp kapanan flat ride var. Son coaster daha açıklanmadı.
Edit: Haa bi de çalışan piknik masaları da gelecek.
Senaryo editörü geliyor. Senaryolar steam workshopa aktarılabilecek. Yani sınırsız sayıda senaryomuz olacak.
Staff binası geliyor. Staff recharge olmak için ve eğitim görmek için bu binaları kullanacak. Bu sırada dükkanların kapalı kalması veya başka bir vendorun dükkana bakması gibi seçenekler var. Ayrıca o ara yoğun olan dükkana daha iyi baksın diye parkın başka yerinden daha eğitimli staff getirme gibi seçenekler getiriyorlar. Bunun dışında kar eden parklarda "entertainer daha eğlenceli olsun" vs. gibi bir kısım staff perkleri alınabileceğinden bahsettiler. Daha oyunda management yok diyen olursa silah çekip vuracaklar herhalde.
Eski roller coasterlarda olup burada eksik olan coasterların araç çeşitlerini değiştirebilme özelliği ekleniyor.
4 tane ride geliyor. Biri su coasterı. Hem su kanalları var hem de normal coaster rayları var. Biri eski tip wooden coaster. Bir tane de üstü açılıp kapanan flat ride var. Son coaster daha açıklanmadı.
Edit: Haa bi de çalışan piknik masaları da gelecek.
- 1 ay sonra ...
winter'da düşer mi daha bu ya?
bende inat ettim almadım. kış indirimlerinde en azından %65 görürse alıcam.
gormez. bugune kadar gordugu en yuksek indirim su anki. 50 lira bu kalitede bi oyun icin cok iyi fiyat.
lan bak alackatım şunu unuttum. akşama unutmazsam alayım.
buna artik parali geliyor temali doodadler haberiniz olsun. 30 30 vericeniz. base oyuna yeterince eklemediler. simdi parayla satiyorlar.
Geçen hafta bedava anniversary update geldi abi. Dlc alacaksanız sadece spooky pack iyi.
RCT'nin süksesörü hakkaten bu oyun. Arayüzü modifiye edebilsek muhteşem olurmuş. Bir de zorluğu customize edebilseydik qeşqeq.
Aradığın o mu bilmiyorum ama mesela parktaki hırsızlıklar, oyuncakların popüleritesinin düşmesi, vendorların ihtiyaçları gibi zorluk öğelerini kapatabiliyorsun.
Ben bu oyuna özenmiştim indirimde almak üzere ama sonra bakınca, park simülasyonundan ziyade park tasarımı oyunu gibi geldi. Yani yönetim kısmından çok tasarım kısmı ağır basıyor, maalesef bu da aradığım bir şey değil.
Hirsizlik olayini abartmislar, onu kapatmak lazim. Her yere kamera, guvenlik falan da dosesen zirt pirt notification geliyor.
Hirsizlik olayini abartmislar, onu kapatmak lazim. Her yere kamera, guvenlik falan da dosesen zirt pirt notification geliyor.
Hedefi hırsızlığı bitirmek olarak alma. Eğer hırsız yakalanırsa hem soyulanlar hem de yakında olan kișiler mutlu oluyor. Ben sadece merkezlere kamera atıyorum. Hırsızlar kalabalığa gittiğinden görülüyorlar. Güvenlik görevlin iyiyse enseliyor zaten. Sürekli yakalarsan hem hırsız gelme frekansı düșüyor hem de park için pozitif bir olay olmuș oluyor.
Öne çıkan mesajlar