Komutan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lrNhZ2OPZmY Bugün çıktı. Bu tarz bir oyun istiyorsanız, iki gün önce çıkan Roller Coaster Tycoon World'den uzak durup bunu alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 said: 112,00 TL nope. parkitect bittiğinde bunların hepsinden güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 2016 yılında utanmadan coaster oyunu yapıyorsun bari vr koy anlamı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Tycoon dedigin şehirli falan olur. Hiç sevemedim böyle parklı oyuncaklı tycoonları. Nerde railroad tycoon, transport tycoon nerde bunlar... Alın bari bunu oynayın... https://www.openttd.org/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 arcane said: said: 112,00 TL nope. parkitect bittiğinde bunların hepsinden güzel olacak. Fiyatı sebebiyle tercih ediyorsan bir itirazım yok ama onu bir yana bırakırsak ben Planet Coaster'ı tercih ederim. Parkitect'in videolarından edindiğim izlenim fena olmadığı fakat görsel olarak ve özellikle de yaratıcılık olanakları açısından Planet Coaster daha iyi. Tabii oynanışı daha basit olduğu için Parkitect tercih edilebilir, çünkü Planet Coaster'ın hakkını vererek oynamak için epey zaman harcamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 tercih sebebim sandbox "potansiyeli". tercihim aslinda ikisini de oynamak zira daha minimum 1 senesi var parkitect'in. yalniz o fiyati vermem. bildigin soygun. baska sekilde oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 because Frontier Developments.. elite de ne soydular bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 "soydular"ı elite oyuncusu olarak kabul etmiyorum :) sana hitap etmemiş olabilir. Elite çok ayrı bir oyun. Standart mmo kafasıyla "EE BUNDA NE CONTENT VAR ŞİMDİ, ÖNCE BUNLARI BUNLARI YAPCAZ SONRA BUNLARI YAPCAZ SONRA TIER 3 GEMI ALCAZ SONRA RAID" kafasıyla oynayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Ben aldım bunu ._. Grafikler, inşa kapasitesi falan inanılmaz güzel. Oyun peç gerektirecek kadar kolay diyorlar şimdilik. Ama biraz test edeyim sonra bişeler yazarım merak eden olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 bilir kişilerden ok raporu bekliyoruz, iyi mi? bakın sadece bilir kişilerden diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ben bu roller coaster yapmayi 25 yildir beceremiyorum, parkitecti denedim onda da beynim basmadi, helal olsun nasil yapiyorsaniz, baslangicla bitisinin ayni yere gelme ihtimali bende %0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Hehehe bende iyi değilim ama planet coaster'da başladığın roller coaster yolunu istasyona otomatik bağlama gibi seçenek var mesela. Bunda sıkıntı başka. Ortalık o kadar güzel görünüyor ki haritada değişiklik yapmaya başladığında haritayı kötüleştiriyorsun xD + Grafikler videolardaki gibi güzel görünüyor. İnşa edilmiş parka bakması çok zevkli. + Tonla bina, duvar ve animasyonun yanında blok çeşitleri de var. Minecraft gibi sıfırdan binalar dekorasyonlar yapmak çok kolay. + Steam workshopta daha başarılı insanların yapılarını yürütme seçeneği var. Örneğin cadılar bayramı temalı 5-10 bina ve dekarosyon indirip tamamen korku temalı bir park yapmak mümkün. İçinde roller coaster olan korku evi inşa edebiliyorsun mesela. Coasterı dikip dışını bina haline getirdikten sonra coaster yolu boyunca animasyonlar ve dekorasyonlar dizmek çok kolay. Önceki oyunda bina olarak dikmek gereken korku evini parça parça tasarlayabilmek çok süper bir his. Bir yerine hoperlör koyup ondan bilgisayardaki custom müziği çaldırmak falan da mümkün. + Roller coaster çeşitleri gayet iyi. Normalleri, keresteden olanları, suda gidenleri vs. vs. var. Kendilerine has özellikleri var. Örneğin çelik yapıda olmayan coasterlarda 180 derece döndürme yapılmıyor. Çeliklerde başüstü döndürebiliyorsun. Coasterlar başarılı. Monorail gibi heyecansız olanları da var. Önceki RCT oyunlarındaki gibi boyama, settinglerini ayarlama vs. var. + Fincanlar gibi bir kısım dönerli minik eğlencelikler de var. Bunların hangi çeşit dönme hareketlerini yapacağını falan bile seçebiliyoruz. Oyundaki bütün eğlencelerin o ya da bu şekilde elleyebileceğiniz bir simülasyonu var. - Buna karşın içinde simülasyon olmayan araçları eklememişler sanırım. Örneğin çarpışan arabalar veya labirentler falan görmedim. Buna hızla el atmaları lazım. - Daha zor senaryoları oynamadım ama oyun genel olarak "sen inşa et eğlen takıl" kafasında gibi. Dedikleri gibi zorluk yoksa şaşırmam. - Temalar, animasyonlar, gentle ride'lar gibi konularda daha da fazla çeşide ihtiyacımız olacak. Şu ankiler güzel ama her şeyi workshoptan beklemek yerine arada sırada şirket onaylı tematik setler ekleseler çok iyi olur. Şimdilik durumlar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Xenocide said: "soydular"ı elite oyuncusu olarak kabul etmiyorum :) sana hitap etmemiş olabilir. Elite çok ayrı bir oyun. Standart mmo kafasıyla "EE BUNDA NE CONTENT VAR ŞİMDİ, ÖNCE BUNLARI BUNLARI YAPCAZ SONRA BUNLARI YAPCAZ SONRA TIER 3 GEMI ALCAZ SONRA RAID" kafasıyla oynayamazsın. Bunlari bana mi diyorsun? Saka mi yapiyorsun. Aranizda en cok oynayan benim len :) ama ana oyun fiyatina expansion ilk kez elitede gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 ya hacut senin oyun stilin content eritme üzerine hatırlıyorum ben rift oynarken de biz hardcore oynadığımızı sanarken 3. gün max. level'a erişip bütün raidleri bitirmiştin sen hahaha biz daha OHA LEVEL 30 OLDUM 3 GÜNDE ZAA diye seviniyoduk falan sdf bu oyunda da eritme bazında bir content olmadığı için farklı bi kafa. Misal 3 gün önceki bi olayı anlatayım, forumlarda baya olay oldu. Herifin biri galakside Beagle Point olarak bilinen yere yani SOL sisteminden en uzak olan yere gitmiş (30.000 LY uzaktaydı yamulmuyorsam) geri dönüş yoluna başlamadan önce bi 2 yıldızlık route çizmiş. Lakin route'u çizerken %50 FSD Boost'lu olarak hesaplatmış. 1. jumpı yaptıktan sonra 2. jumpı yapamamış çünkü boost yapacak germanium kalmamış adamda. boostsuz gidebileceği bir sistem de yok (oralar malum wastelands) adam diyor ki ben kaldım burada, benim için bu kadarmış oyunu bırakıyorum artık, hikayem buydu, herkese teşekkürler falan. Abi. Adama sordular bulunduğun sistemde halkalı gezegen var mı? varmış. bazen halkalardan mining yaparken germanium düşebiliyormuş. lakin adamda mining ekipmanı yok. Ve tabii ki, Fuel Rats'ten herifin biri adama yardım etmeye gönüllü oluyor ve Martian halt etmiş diyebileceğin rescue mission başlıyor. Adam mining ekipmanlarını falan gemisine takıp çıkıyor yola. literally 1 hafta falan yolculuk sürüyor ve adama ulaşıyor. Mininge başlıyorlar, 1 saat içinde de germaniumu buluyorlar. Adam FSD'yi boostlayıp medeniyete dönüş yolculuğunu başlatabiliyor. Bu oyun bu işte. "Oyun" kafasıyla baktığında şu anlattıklarım aslında aşırı sıkıcı olaylar. Adam 1 hafta boyunca Frame shift drive charging charging charging diye diye aynı boku yaptı. Ama totalde yaşanan hadise epik. Neticede developerlar da tabi olayı farkediyor ve oyunun içine olayların yaşandığı yerlere tourist beacon koyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 elite çekti canlar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 eee? sen bunlardan herhangi birini yaptin mi? baskalarinin oyun stilini ustune alivermissin hemen. kac kere merkeze gittin ? 3-4 kere gittim ben, trade de elite status, exploration da elite status combat da deadly im.. ne ornek versende elite in 1 metre sabit derinlikte bir okyanus oldugunu degistiremessin gozumde ta ki su son update de ki degisimler sonrasinda adama benzer oldu ama fazla buyuk oyunun dunyasi. sen bende kayitlisin bu arada friend olarak cok nadir gordum online seni, once o rat ler gibi oyna ya da o kaybolan tip gibi sonra oyun hakkinda tekrar konusalim. uzaktan kolay ve hos gorunuyor o isler ama isin asli oyle degil. casual bir adam icin merkeze gidip gelmek nerdeyse 1 ay. o 1 ayda gorup goreceklerini sende biliyorsun bir suru top renkli renkli. hic bir heyecan hic bir cekicilik hic bir merak uyandirici nesne yok baska. bombos koca evren simsiyah orda burda kureler :D rift ile elite ne alaka bambaska naneler. Xenocide said: ya hacut senin oyun stilin content eritme üzerine hatırlıyorum ben rift oynarken de biz hardcore oynadığımızı sanarken 3. gün max. level'a erişip bütün raidleri bitirmiştin sen hahaha biz daha OHA LEVEL 30 OLDUM 3 GÜNDE ZAA diye seviniyoduk falan sdf bu oyunda da eritme bazında bir content olmadığı için farklı bi kafa. Misal 3 gün önceki bi olayı anlatayım, forumlarda baya olay oldu. Herifin biri galakside Beagle Point olarak bilinen yere yani SOL sisteminden en uzak olan yere gitmiş (30.000 LY uzaktaydı yamulmuyorsam) geri dönüş yoluna başlamadan önce bi 2 yıldızlık route çizmiş. Lakin route'u çizerken %50 FSD Boost'lu olarak hesaplatmış. 1. jumpı yaptıktan sonra 2. jumpı yapamamış çünkü boost yapacak germanium kalmamış adamda. boostsuz gidebileceği bir sistem de yok (oralar malum wastelands) adam diyor ki ben kaldım burada, benim için bu kadarmış oyunu bırakıyorum artık, hikayem buydu, herkese teşekkürler falan. Abi. Adama sordular bulunduğun sistemde halkalı gezegen var mı? varmış. bazen halkalardan mining yaparken germanium düşebiliyormuş. lakin adamda mining ekipmanı yok. Ve tabii ki, Fuel Rats'ten herifin biri adama yardım etmeye gönüllü oluyor ve Martian halt etmiş diyebileceğin rescue mission başlıyor. Adam mining ekipmanlarını falan gemisine takıp çıkıyor yola. literally 1 hafta falan yolculuk sürüyor ve adama ulaşıyor. Mininge başlıyorlar, 1 saat içinde de germaniumu buluyorlar. Adam FSD'yi boostlayıp medeniyete dönüş yolculuğunu başlatabiliyor. Bu oyun bu işte. "Oyun" kafasıyla baktığında şu anlattıklarım aslında aşırı sıkıcı olaylar. Adam 1 hafta boyunca Frame shift drive charging charging charging diye diye aynı boku yaptı. Ama totalde yaşanan hadise epik. Neticede developerlar da tabi olayı farkediyor ve oyunun içine olayların yaşandığı yerlere tourist beacon koyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 abi tren yapma başlığı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 ne zaman elite muhabbeti görsem bi gülümseme geliyor böyle. eve online'a rakip olacaktı bu dimi asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 abi birisi full mmorpg ne alaka elite vs eve. konuda cok ilginc yere geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 hakkaten neyse. @aluriel de ayrı bi faille dahil olunca konuya, ben konuyu kapatma kararı aldım. gogo tren yapıoz hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 lan konunun ikinci sayfasi resmen baska bi konunun 2. sayfasi, tren diye gelmistim bende sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 olum elite konusunu kapattık tren konuşun diye, onu da konuşmuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 torrente dusmedikce konusulmaz buralarda oyun falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Xenocide said: Misal 3 gün önceki bi olayı anlatayım, forumlarda baya olay oldu. Herifin biri galakside Beagle Point olarak bilinen yere yani SOL sisteminden en uzak olan yere gitmiş (30.000 LY uzaktaydı yamulmuyorsam) geri dönüş yoluna başlamadan önce bi 2 yıldızlık route çizmiş. Lakin route'u çizerken %50 FSD Boost'lu olarak hesaplatmış. 1. jumpı yaptıktan sonra 2. jumpı yapamamış çünkü boost yapacak germanium kalmamış adamda. boostsuz gidebileceği bir sistem de yok (oralar malum wastelands) adam diyor ki ben kaldım burada, benim için bu kadarmış oyunu bırakıyorum artık, hikayem buydu, herkese teşekkürler falan. Abi. Adama sordular bulunduğun sistemde halkalı gezegen var mı? varmış. bazen halkalardan mining yaparken germanium düşebiliyormuş. lakin adamda mining ekipmanı yok. Ve tabii ki, Fuel Rats'ten herifin biri adama yardım etmeye gönüllü oluyor ve Martian halt etmiş diyebileceğin rescue mission başlıyor. Adam mining ekipmanlarını falan gemisine takıp çıkıyor yola. literally 1 hafta falan yolculuk sürüyor ve adama ulaşıyor. Mininge başlıyorlar, 1 saat içinde de germaniumu buluyorlar. Adam FSD'yi boostlayıp medeniyete dönüş yolculuğunu başlatabiliyor. Bu oyun bu işte. "Oyun" kafasıyla baktığında şu anlattıklarım aslında aşırı sıkıcı olaylar. Adam 1 hafta boyunca Frame shift drive charging charging charging diye diye aynı boku yaptı. Ama totalde yaşanan hadise epik. Neticede developerlar da tabi olayı farkediyor ve oyunun içine olayların yaşandığı yerlere tourist beacon koyacaklar. iyiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar