Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 boş vaktim vardı konu açayım dedim mimarı, mühendisi, parası olanı, malzemesi olanı var forumda kupon arazi bulup 10 senede bitirsek baya kar ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 sağlam mala vururum ben ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 dolar olmuş 3.27... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 6 sene önce yapmalıydık böyle bir şey, paticik kooperatifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 gelin karlsruhede öğrenci yurdu yapın 10 yıla parayı 3e katlarsınız en azından fikirden dolayı 1 dairenizi alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Remus said: dolar olmuş 3.27... zamanında böyle diyen mühendisler hala 3 kuruş maaşla sağda solda çalışıyor. cahil lazlar zengin oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 hani ada alınacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 bakalim neler olacak. bu "olmaz, yapilamaz" denilecek bir fikir degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 mulgear6 said: gelin karlsruhede öğrenci yurdu yapın karlshue ye gelip yerlesebilecek olsak zaten ne yapalim mutahitligi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 İnşaat balonu patlamadı mı hala neyi bekliyo dolar 4₺ mi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Nereye patlıyor abi şöyle ayda bir sahibindene bakıyorum kiralar bile 100er 100er artıyor, apartmandaki salaklıklara sinirlenip taşınayım diyorum dün 1500e beğenmediğim daire 1800 olmuş, hele düzgün bir yerde orta halli bir dairede oturmak istesem maaşı direkt bırak oraya diyor. Kayınvalidemin 4 senelikn 3+1 150 m2 dairesi 600 ediyor şimdi yanına bir daire yapılıyor inşaattan alırsan 2+1 900e bırakıyor müteahhit ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 mulgear6 said: gelin karlsruhede öğrenci yurdu yapın 10 yıla parayı 3e katlarsınız en azından fikirden dolayı 1 dairenizi alırım Türkiye'de daha karlı bu işler yap binayı daire başına 400bin TL al mis. Daha iki sene önce aldığımız yazlık 225k iken bu sene 470k oldu ülkede parası olan moronlar arttıkça daha da kar edeceğiz gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Mimar burda😀 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Remus said: dolar olmuş 3.27... Amelesi yerli çimentosu yerli. Olmadı denizden kum çekeriz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 dasaaa said: bakalim neler olacak. bu "olmaz, yapilamaz" denilecek bir fikir degil. çorlu tarafında arazi var kanal istanbul geçerse değerlenir önceden rüzgar türbünü düşünüyordum ama sermaye sorunu var ve çok daha verimli olanları geliştiriliyor, beklemek lazım neyse konu ciddi olmasa garbage açardım 30 kişi 10 bin koysa 300.000 yapar önce arsa sonraki sene de temel atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Murray said: Amelesi yerli çimentosu yerli. Olmadı denizden kum çekeriz abi amelesi ne yerli?? direk suriyeli.. sonrasini agam tarif ediyor.. -soyle kenarlardan tutacaksin ki kacmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 o isi bosver de madem cok cevval bir girisimcisin pirlanta pazarla..ohyeah dan piyasanin altinda fiyata mallari al tutturabildigine sat..dedigin kadar iddaliysan zaten sermayeyi kisa zamanda katlarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 belediyeden duyum alip ucuza kapatcan degerlencek arsalari sonra insaat yapmana bile gerek yok ver arsayı kat karsiligi mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 iste sekerim is o kadar buyuyunce sana yedirmiyorlar ..hele ki tek basina..% bilmem kacini vakif saolsun.projenin buyuklugune gore malum yetkililerden biri aliyor imar planini arsanin ortasindan bir cizgi cekiyor burasi bizim yoksa ruhsat izin vs yok diyor...ustune bizim cocuklarin yakiti bitmis..ustune % 10 belediye alir daire olarak..yalandan avantalari filan hic soylemiyorum onlar rutin zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 inşaat sektörü bitmez ya. bizim burada (marmaris) millet artık apartları kentsel dönüşüme sokup lüks apartmanlara çeviriyor. dandik en düşük profilli 2+1ler 600.000-TL şaka gibi.. yakında turistleri eskiden olduğu gibi ev pansiyonlarında ağırlıcaz. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Karag8z said: Mimar burda😀 sıraya gir ben daha eski üyeyim ilk ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 malzemeci de ben varım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 valla yapın, neden olmasın, kimler inşaat yapıyor. ama ben katılmam orası ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 inşaat çeliği bulurum ben maliyetine tesisatçı da var daha önce çalıştığımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar