pontipati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 selam, pegasus un sitesinden bilet alırken koltuk seçiminde illa para ödemek mi gerek? yani herhangi bir koltuk olur bana mesela, yine de ekstra para ödemem mi lazım koltuk seçip? http://i.imgur.com/hxplugf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 low cost firmalar böyle çalışıyor. Cam kenarı exit falan seçeceksen ayrıca para ödüyorsun ancak random seçeneği olması lazım orada, koltuk seçmeden ilerlersen herhangi bir ücret ödememen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Checkin zamanı geldiğinde online checkin yapınca sana otomatik koltuk atıyor abi değiştirmek istersen para istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 adımı atla diye bir şey olması lazım aşşada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Üye girişi yapmadan devam et seçeneği varmış. Koltuk seçmeden ilerleyemeyiz diye düşünüyordum. Açılan sayfada Ad Soyad TC No. bilgileri giriliyor. Şöyle bir seçenek var ne yapmak lazım? " Bilet konfirmasyonunu SMS olarak almak istiyorum. (1 SMS bedeli 1.99 TRY dır)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ben işaretlemiştim onu bilmiyorum ekstra bir şey getiriyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Bilet harici hiç birşeye para ödemek zorunda değilsin sayfayı iyi incelersen hepsinden bi çıkış var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 sms i al, ben öderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Koltuk seç seçeneğine de tıklamaman gerekiyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 pgsnin tek iyi yanı exit koltuklarını alıp bacakları uzatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ahah pegasus yapabilse ekstra para vermeyeni kargoda götürtecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 online checkinde cam kenarı gelene kadar deniyorum ben. 35tl ye bilet aldım izmir'e, ayakta bile gidilir bu fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 son sorum online check in nasıl oluyor tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 uçuştan 72 saat önce siteden veya mobil uygulamadan pnr numarası ile yapıyorsun.bagaj vermeyeceksen, direkt uçağa gidiyorsun.telefona gelen barkodu okutuyorsun, bilet yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 şimdi uçak 24 saat sonraysa atıyorum o zaman ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 uçuştan 40dk önceye kadar yapabiliyorsun online checkini.72 saat önce başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 online checkin 24 saat kala başlamıyor mu ? bir de yiçi 40dk ydışı 1 saat kalaya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 pegasus'ta 72 saat, şurda havaalanlarına göre süreler var https://www.flypgs.com/faydali-bilgiler/ucusun-icin-bilgiler/havalimanlari-online-check-in-uygunluklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 pontipati said: selam, pegasus un sitesinden bilet alırken koltuk seçiminde illa para ödemek mi gerek? yani herhangi bir koltuk olur bana mesela, yine de ekstra para ödemem mi lazım koltuk seçip? http://i.imgur.com/hxplugf.png Bilet alırken avantajlı alırsan eğer koltuk seçimi ve uçak içi ikramı veriyorlar. ( Saolsunlar içi boş ekmek ) Eskiden cam kenarı gelene kadar 1 saat aralıklarla girip online checkin deniyordum. İlla ki cam kenarı geliyordu. Ama web sitelerini değiştirdikten sonra bu mevzu da çözdüler artık. Ama online checkin yapmayıp kontuarda şirin sempatik rica edince cam kenarını veriyorlar. Vermezlerse bas tribi, dön arkanı kiosklardan yap checkini, puan kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Telefonda yapıyorum ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 adımı atla dersen rastgele veriyor. özel olarak bir koltuk seçersen o zaman ücretli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Pegasus, Onur Air falan kullanmıyorum çok mutluyum. En son Almanya'dan dönerken adamlar koksun da millet alsın diye koridorda simit ısıtmışlardı mikrodalga'da lel. 5 euro'ya uçuran hava yolları bile o kadar yamyam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Patice said: pontipati said: selam, pegasus un sitesinden bilet alırken koltuk seçiminde illa para ödemek mi gerek? yani herhangi bir koltuk olur bana mesela, yine de ekstra para ödemem mi lazım koltuk seçip? http://i.imgur.com/hxplugf.png Bilet alırken avantajlı alırsan eğer koltuk seçimi ve uçak içi ikramı veriyorlar. ( Saolsunlar içi boş ekmek ) Eskiden cam kenarı gelene kadar 1 saat aralıklarla girip online checkin deniyordum. İlla ki cam kenarı geliyordu. Ama web sitelerini değiştirdikten sonra bu mevzu da çözdüler artık. Ama online checkin yapmayıp kontuarda şirin sempatik rica edince cam kenarını veriyorlar. Vermezlerse bas tribi, dön arkanı kiosklardan yap checkini, puan kazan. boldlu kısmı anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Süper eko, eko, avantaj vb. seçenekler var, fiyatlar değişiyor ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Bilet fiyatlarının listelendiği kısımda seçenekler var: Eko bilet - Super Eko Bilet - Avantajlı Bilet Avantajlı seçince bilet iadesi/Uçak içi ikram vs oluyor. Ama sonuçta pegasus yani, beklentiye girme :)) pontipati said: Patice said: pontipati said: selam, pegasus un sitesinden bilet alırken koltuk seçiminde illa para ödemek mi gerek? yani herhangi bir koltuk olur bana mesela, yine de ekstra para ödemem mi lazım koltuk seçip? http://i.imgur.com/hxplugf.png Bilet alırken avantajlı alırsan eğer koltuk seçimi ve uçak içi ikramı veriyorlar. ( Saolsunlar içi boş ekmek ) Eskiden cam kenarı gelene kadar 1 saat aralıklarla girip online checkin deniyordum. İlla ki cam kenarı geliyordu. Ama web sitelerini değiştirdikten sonra bu mevzu da çözdüler artık. Ama online checkin yapmayıp kontuarda şirin sempatik rica edince cam kenarını veriyorlar. Vermezlerse bas tribi, dön arkanı kiosklardan yap checkini, puan kazan. boldlu kısmı anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar